15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Babyrom i mynte og grått – inspirerende ideer til en uslåelig fargeduo

babyrom i mint og grå skandinavisk tipi tofarget veggkast puter sengetøy

Venter du en baby og vil du skape en koselig og koselig atmosfære for den nye innbyggeren? Du har allerede en klar ide om hvordan rommet skal se ut. Nå er spørsmålet om hvilken farge rommet til kjæresten din skal innredes i? Vi har satt sammen mange flotte ideer til en trendy fargekombinasjon som vil forvandle rommet til babyen din til et fantastisk vakkert rike. Få inspirasjon til hvordan du designer babyrommet i mint og grått!

Den trendy og kjønnsnøytrale fargeduoen av mynte og grå

moderne babyrom i mynte og grå attraktivt veggdekorasjon teppe prikket stellebord

Grå og mynte er delikate og friske farger som, når de er sammenkoblet, resulterer i en myk og moderne fargeduo. Disse fargene er like egnet for jenter og gutter og kan brukes både på babyrom og i barne- og ungdomsrom. Alle som streber etter kjønnsnøytrale barneromsmøbler har definitivt rett med denne fargekombinasjonen.

moderne babyrom i mint og grå gulv veggdekorasjon baby seng

Fargene grå og mintgrønn passer perfekt inn i hvert romtema og hver livsstil. Du er velkommen til å kombinere de forskjellige mynttonene med hverandre, samt å berike disse fargepartnerne med en annen farge og dermed oppnå munter fargesammensetninger. For eksempel kan du få et babyrom i mynte og grønt til å se friskt, delikat og jentete ut ved å koble de to moderne fargene med en myk rosa.

baby rom gutt med grå sengetøy gardiner deco mørkeblå aksenter

Du kan trylle frem et barnerom med et nautisk preg, for eksempel ved å legge til blå nyanser. Hvis du derimot ønsker å designe et fargerikt og muntert rom for babyen din, er fargeaksenter i dristige farger spesielt passende. Det faktum at mynte og grønt er spesielt foranderlig kan ikke overses i de følgende bildeeksemplene.

sengetøy vegg farge grå sittegrupper baby rom i mint og grått

Barnerommet ser moderne, harmonisk og spesielt sjarmerende ut i mint og grått når den trendy fargeduoen utvides til å omfatte en pastellfarge. De grå og mintgrønne fargene lyser tidløst, elegant og elegant når det klassiske og rene hvite er inkludert som en fargepartner i fargesammensetningen. Men før vi ser nærmere på spesifikke eksempler på utformingen av et mintgrønt og grått babyrom, la oss se på hvordan grå og mynte kan integreres i rommet.

Babyrom i mynte og grått – designideer og forslag

baby room mint grå sengetøy sløyfe gardiner ugjennomsiktig

Først tilbringer babyer det meste av dagen i barnesengen. For å forvandle barnesengen til et velværested for din protégé, må du strebe etter en viss sikkerhet og komfort gjennom designet. Du kan lage soveplassen for avkommet ditt, enten det er en vugge, barneseng eller en basseng, et koselig sted ved hjelp av myke tekstiler. Et babynest i de subtile fargene grå og mynte, for eksempel som gir babyen din beskyttelse og sikkerhet, ser spesielt stilig ut.

baby room gutt mint grå blå hvit teppe veggmaling

Du kan også velge sengetøy med flotte mønstre, en sovepose eller et kosete mykt teppe i de friske og kjønnsnøytrale fargene mintgrønt og grått. Selve sengen kan også velges i en av de to fargene du ønsker. Sett kontraster eller par sammen forskjellige nyanser av en farge. Dette gir babyrommet i mint og grått en viss dynamikk, men ser fortsatt harmonisk ut.

Sengetøy i grått og mynte

sennep mint blå grå tekstilmønster nattbord baby rom

Hvis du vil gi babyrommet i mint og grått enda mer karakter og sjarm, kan du tørre forskjellige mønsterkombinasjoner og skape et unikt utseende. På det øvre barnerommet er små og store prikker i mørkeblått, hvitt og sennep dyktig parret med horisontale og vertikale sikksakkmønstre, noe som får babyrommet i grått og mynte til å virke spesielt friskt.

Tekstiler som en fargekontakt

babyrom i mynte og grå gulv, sengetøy, gardiner, fargekombinasjon

Andre tekstiler, for eksempel gardinene på barnerommet, sørger for komfort og lydisolering. Du kan også velge disse i de harmoniske fargene grå og mintgrønn for å matche interiøret. Spesielt hvis du foretrekker å holde veggene i hvitt, setter de to fargene en flott fargeaccent.

baby room design subtile farger mintgrå baby sengteppe tekstiler

Et varmt og luftig gulvbelegg bidrar også til en koselig atmosfære i babyrommet. Senest når kjæresten din kan krype, vil han bli på bakken lenge. Et mykt teppe i mynte eller grått skaper et sted å slappe av og inviterer de små til lek og kos. Datteren din eller sønnen din vil kunne slippe damp der senere.

baby room mint grey accessories sengetøy teppe stellebordsteppe

Hvis du velger teppet som elementet i anlegget som bringer farge inn i barnerommet, bør du ideelt sett velge teppet i mynte. I kombinasjon med andre designelementer i rommet som får samme farge, kan du fremkalle et fantastisk og harmonisk barnekongerike.

fargerikt babyrom lilla mint gråhvit lekematte dekorasjon

Den edle fargen grå utstråler sjarmen din på en spesielt subtil måte og lar samtidig andre farger seire. En vakker, myntefarget puff, små pynteputer eller en praktisk oppbevaringskurv i fersk mynte ser spesielt godt ut på det grå gulvbelegget.

barnerom nøytral gutt jente teppe seng mønster mint hvit Grå

lekematter mintgrønn grå hvit design baby rom

baby rom i mynte og grå barneseng ugle

baby room grå mint gul teppe bilder plysj leker gardiner

lyst babyrom i mynte og grå baby seng mobil stellebord veggdesign dekorasjonsteppe

nøytralt babyrom i mint og grå gutt jente seng veggdekorasjon teppegulv

Veggedesign med fargene mint og grå i babyrommet for jenter og gutter

barnerom tvillinger veggfarge mint rosa grå hvit mobil

Hvis du vil få barnerommet til å skinne, er mynte utvilsomt et utmerket valg som veggfarge. Den lyse fargesammensetningen, som hovedsakelig består av grønt og hvitt med et snev av blått, får hvert rom til å se unikt ut. Forresten, trendfargen mint har flere fargenyanser, som, avhengig av andelen blå, noen ganger er forfriskende og noen ganger beroligende. På bildet ovenfor skaper samspillet mellom de mintfargede veggene med lysegrå tekstiler, det hvite tregulvet og den lyse tresengen en avslappende atmosfære med et skandinavisk preg.

baby room mint grå barnerom tipi tofarget veggbilder oppbevaringskurver

I dette blide barnerommet for søsken ble kombinasjonen grått og hvitt med forskjellige toner av mintgrønt valgt. De horisontalt tofargede malte veggene gir verdi til rommet og gjør det mer interessant. Hvis du bestemmer deg for vegger i to farger, er det lurt å designe den nedre delen i en mørkere farge og velge en lysere farge på den øvre delen av veggen.

baby room grå mynte fersken aksenter i gull jente

Ta en titt på ideene for veggdesign i mynte og grått i vårt bildegalleri og implementer det som passer din smak. Enten du velger et sikksakkmønster, bruk effektive veggtatoveringer i disse fargene eller heng opp flotte plakater eller malerier som senere vil stimulere barnets fantasi, er helt opp til deg.

baby room gutt jente mint og grå veggdekorasjon skyer topper

veggdesign sikksakk mintgrønn hvit teppee med grå teppe

baby rom i mint og grå dekorasjon pompon kjede dekorasjon sengetøy veggklistremerke

nøytral baby rom mint grå grønn oransje fargerik baby seng vimpler lanterner

baby rom i mynte og grå veggdekorasjon bilde skyer stjerner vegg grå

babyrom i mint og grå seng hvit tipigrå vegg

baby rom i mynte og grå fargerik dekorasjon vegg vimpel teppe mønstret

babyrom i mynte og grå lyseblå sengemøbler barnestolpute

babyrom i mint og grå møbler fargeskift nyanse vegg

baby room mint grå lyse fargerike lekematte leker pastellfarger

barnehage baby gutt gul mint grå blå hvit

babyrom i mynte og grått design veggdeko -dynetrekk dekker fargekombinasjon

baby room mint grønn grå teppe baby seng stellebord veggdekaler trekanter bilder

baby room girl pink grå seng teppe lenestol deco veggdekorasjon

nøytralt babyrom grå sengetøy rutete blåhvit puff mint sennepsteppe

Babyromsdekorasjon i mynte og grått

baby rom dekorasjon mint teppe vegg grå leker

Mynt og gråtoner kan ikke bare brukes som veggmaling eller andre store områder. Dekorasjoner, oppbevaringskurver, bilder, leker, lamper og diverse annet tilbehør i grått og mynte kan også påvirke atmosfæren i babyrommet og bringe et snev av farge og friskhet til interiøret.

baby rom i mynte og grå dekorative puter asseccoires leker

baby room mint grey vimpler deco plysj leker

barnehage grå mynte dekorative gjenstander bilderev

Previous Post
Moderne hjørnehus tilbyr et hjem for en stor familie
Next Post
Arbeide hjemmefra med barn: Kule ideer til rolle- og sensorspill med barnebordet “Flisat” fra Ikea