15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design barnerom for jenter – 20 dekorasjonsideer på enhjørningens motto

skandinavisk barnerom design enhjørning motto

Enhjørningene er mystiske mytiske skapninger som småbarn virkelig er fascinert av. De er preget av det fine utseendet, den lange, fargerike manen og det vakre hornet. De siste årene har enhjørningen blitt et populært motiv for koseleker og alle slags dekorasjoner, noe som er spesielt populært blant jenter. Enhjørningene er fortsatt et flott motto for barnebursdager, karnevalskostymer og temarom for barn. Derfor har vi samlet mange flotte ideer i dagens innlegg som vil hjelpe deg med å designe barnerommet for jenter med mottoet enhjørning. La deg inspirere og forvandle jenterommet til en magisk verden for din lille prinsesse.

Unicorn barnerom for jenter – kombinere farger, dekorasjoner og mer riktig

rosa barnehage jente dekor ideer enhjørning skyer

Ved innredning av barnehagen er valg av farger det aller første trinnet i utformingen av rommet. Så hvis du planlegger å innrede jenterommet fra bunnen av, blir det mye lettere å kombinere farger og motiver. Lyse pastelltoner som blå, rosa og lilla passer godt til et rom med enhjørningstema. Regnbuens farger kan også være et godt valg, spesielt når de er parret med hvitt.

fargerik barnehage jente enhjørning dekorasjon

Men hvis du bare vil renovere rommet eller krydre det litt, er det de små elementene som gjør et stort inntrykk. Hvis enhjørninger er etterspurt, kan de vises i form av veggtatoveringer, leker eller veggdekorasjoner. Tekstiler med enhjørningsmønster er også populære og regnes som en billig måte å redesigne rommet på. Imidlertid er det viktig at de originale fargene harmonerer med de valgte dekorasjonene.

kosedyr enhjørning dekorasjon barnehage jente

Hvis du vil dekorere barnerommet raskt, har du rett med noen få leker. En enhjørning kosetøy eller hobbyhest gir barnet stor glede og har samtidig en dekorativ effekt i rommet. Følgende gjelder: jo større leken er, desto bedre kommer motivet til sin rett. Nedenfor er mange eksempler på hvordan du kan inkorporere enhjørningen i designet på jenterommet.

Tekstiler med enhjørningsmotiv

enhjørning sengetøy barnerom jente design idé

Som allerede nevnt er tekstiler et godt alternativ hvis du vil innrede barnerommet for jenter med et enhjørningsmotiv. Sengetøy med en enhjørning sørger for søte drømmer og vil sikkert bli elsket av små jenter. Enten en stor enhjørning eller flere små enhjørninger, oppnås ønsket effekt i begge tilfeller. Andre tekstiler som kan dekoreres med det fabelaktige motivet er for eksempel gardiner, baldakiner eller tepper.

barnerom for jenter designideer leke hjørnetelt enhjørningspute

En baldakin for barnerom brukes ofte i lekehjørnet for å lage et lekteltelt. Dette kan også dekoreres med enhjørninger for å oppfylle barnets ønsker. Et par pynteputer med enhjørningspute får også barnas hjerter til å slå raskere. Du kan bestille disse personlig med navnet på barnet.

Barnerom for jenter med mottoet enhjørning – ideer for veggdesign

barnerom for jenter enhjørning dekorasjon motiv tapet

Hvis du vil endre den romlige effekten av et rom helt, er den enkleste måten å gjøre dette på med en ny veggdesign. Bakgrunnsbilder og veggtatoveringer med det valgte motivet er perfekte for temarom. De setter tonen for interiøret og er veldig dekorative. Et veggmaleri i vakre pastellfarger ville også være en veldig god idé hvis det ble malt av en talentfull kunstner.

veggklistremerke enhjørning regnbue fargerik

Barnerommet for jenter kan selvfølgelig være fargerikt. Regnbuefarger i stedet for pastellfarger skaper en lykkelig atmosfære i rommet og stimulerer fantasien til de minste. Med et fargerikt enhjørningstapet kan du forvandle jentens rom til en fantastisk magisk verden. Utvalget av mønstre, motiver og farger er veldig stort og kan enkelt tilpasses eksisterende møbler.

veggdekorasjon enhjørning motiv veggklistremerke lukkede øyne

Hvis du står for den minimalistiske innredningsstilen med skandinaviske notater, vil en overdådig tapet med store motiver ikke bli anbefalt. På dette tidspunktet brukes små veggtatoveringer bedre. De er ikke så påtrengende og gir sjarm og eleganse til rommet. De lukkede øynene med det grandiose øyeblinket går fantastisk med mottoet enhjørning på barnerommet for jenter. De har en avslappende effekt og er en flott dekorasjonside for området bak sengen. Slike små motiver kan også males på veggen med en passende sjablong.

Veggdekorasjonsideer til enhjørningens jenterom

barnerom jente enhjørning hode veggdekorasjon treskive

Hvis du tenker på dekorasjonen i barnehagen, tenker veggen på det som det mest fornuftige stedet for det. En dekorasjon festet høyt på veggen kan ikke nås av de små hendene og beholdes derfor lenger. I tillegg kan monokrome vegger raskt krydres med noen få veggmalerier eller dekorasjoner. Du kan enten kjøpe disse ferdige, eller du kan bli kreativ og lage håndverk selv. En kombinasjon av begge varianter er også mulig.

Så hvis du vil lage et enhjørningshodet av stoff som veggdekorasjon, kan det være vanskelig å lage selv. Men hvis du kjøper en ferdig plysjveggdekorasjon, kan du dekorere den ytterligere. I eksemplet ovenfor er enhjørningshodet ikke bare festet til veggen, men først til en treskive, som også er dekorert med mønsterpapir. På denne måten kan dekorasjonen tilpasses fargene og møblene i rommet.

enhjørningshodet veggdekorasjon fargerik manke lag garn selv

For å gjøre enhjørningshodet mer iøynefallende, kan det pyntes med en fargerik, lang manke. Til dette kan du bruke tykt garn i forskjellige farger og bruke det til å lage farget hår selv. Klipp 10-15 stykker av samme lengde fra hver ullkule, og bind deretter alle trådene på et langt stykke papp for å sette manen sammen. Sy til slutt kartongen på enhjørningshodet og forskjønnelsesprosjektet er ferdig.

enhjørning silhuett fe lyser original veggdekorasjon barnerom

Det dekorative enhjørningshodet til veggen bør ikke nødvendigvis være laget av stoff. En enhjørning laget av papir eller papp, for eksempel, kan konverteres til en original vegglampe som skaper vakre lyseffekter om kvelden. Noen LED -fiberoptikk er perfekte for dette. De er plassert i små hull i esken og er et skikkelig blikkfang i kveldstimene.

DIY dekorasjonsideer til enhjørningens barnerom for jenter

tråd bilde negler enhjørning motiv deco barnehage

Når du designer jenterommet med mottoet enhjørning, kan du bli kreativ og lage en original dekorasjon selv. Det finnes en rekke ideer: fra vakre veggbilder, til praktiske bordlamper, til fargerike kranser og vimpelkjeder. Med vår første idé brukes den vakre strengkonsten. Dette skaper kreative og unike trådbilder som er perfekte for veggdekorasjon. Teknikken krever litt dyktighet, tålmodighet og, avhengig av valgt motiv – tid.

jenteromsinnredning selv veggtråd bilde

Det viktigste elementet for et vellykket trådbilde er malen. Det valgte motivet (i dette tilfellet enhjørning) påføres en overflate, vanligvis laget av tre, ved hjelp av malen og mange spiker. Hvis du vil farge basen, bør du gjøre dette før du fester neglene. Deretter hamres neglene langs malen med en hammer. Det siste trinnet er å pakke inn tråden. Bare vikle dette rundt neglene til ønsket trådmønster er klart. Hvis du ønsker det, kan du bruke flere farger for et bilde.

enhjørning jenter rom dekorasjon ideer blomsterkrans horn

På et barnerom for jenter vil blomster være et fint tillegg til interiøret. Siden vaser og stueplanter ikke alltid er en god idé på barnerommet, kan blomstene integreres i innredningen i form av en krans. Med kunstige blomster og en isoporkrans kan du lage en vakker dekorativ krans som denne på bildet selv. For å matche enhjørningstemaet i rommet, kan det avrundes ytterligere med et horn og ører. Disse kan lett lages av filt og litt bomullsull og festes til kransen med det varme limet. En slik dekorasjon er enkel å lage, men den ser veldig effektiv ut.

morsom veggdekorasjon barnerom jente enhjørning bilde fargerikt

I et enhjørningsbarnerom for jenter er selvsagt også barnetegninger tillatt. De gir rommet et helt nytt utseende og ser veldig personlig ut. Hvis barnet er lite, kan du tegne et fint barnebilde og sette det i en ramme. Bruk lyse farger som setter stemningen og passer godt til resten av interiøret. Jo mer fargerik jo bedre!

barnehage jente dekor ideer drømmefanger enhjørning

Generelt kan enhver dekorasjon med rund form omdannes til en enhjørning. Du kan til og med legge et horn til en drømmefanger, og det vil raskt matche mottoet i rommet. Men du kan lage en enhjørningdrømmer selv og pynte den med fargerike tråder og dekorative bånd. Noen få kunstige blomster som disse til kransen er også mulige.

diy barnehage dekor jente enhjørning potte

Selv mindre gjenstander på barnerommet for jenter som brukes i hverdagen kan utformes med et enhjørningsmotiv. Med litt kreativitet kan du gjøre bordlamper, leirgryter, pennholdere og andre til magiske enhjørninger. Et enkelt eksempel med en leirgryte er vist på bildet. Først er potten malt hvit og deretter dekorert med søte øyne og rødme på kinnene. Deretter er hornet laget av glitrende papir og en blomsterkrone er laget av kunstige blomster og festet til potten. Enhjørningspynten til barnerommet for jenter er klar.

diy enhjørningskrans følte jenteromdekorasjon

En annen dekorasjonside som passer både veggen og hyllene er denne vakre kransen. For dette bør du lage flere små enhjørninger av filt og deretter knytte dem på en snor. For å lage enhjørningene trenger du filt, en enhjørningsmal, bomull som fyllmateriale, samt en nål og tråd. Det er selvfølgelig raskere med en symaskin hvis du har erfaring med den.

baby rom design enhjørning mobil filt

Med tinkered enhjørninger laget av filt kan du ikke bare tinker kranser, men også lage en vakker mobil til babyrommet selv. Lag andre filtmotiver, for eksempel skyer eller stjerner, for å gjøre mobilen enda vakrere for barnet ditt.

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig