15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggtatoveringer på barnerommet – sjarmerende dekorasjon gir karakter

Veggtatoveringer på barnerommet - lekehjørne - telt - skandinavisk oppsett

Med et veggklistremerke kan du lage sjarmerende dekorasjoner til barnerommet på kort tid – klistremerkene kan festes raskt og skape en koselig atmosfære. Enten som et høydepunkt i interiøret, eller rett og slett som et forbindelseselement mellom de forskjellige områdene – veggtatoveringene i barnerommet har etablert seg som ekte allroundere. Det store utvalget av ferdige motiver etterlater ingenting å ønske og sikrer at alle kan finne den rette.

Veggtatoveringer på barnerommet – rask og kreativ veggdekorasjon med en WOW -faktor

Veggdekaler barnehage stjerne månen veggdesign ideer

I dag klipper veggklistremerker en fin figur nesten overalt i huset – deilige grønnsaker gir appetitt på kjøkkenet, tofargede trær legger til finpuss på møblene i spisestuen, og i stuen skiller de visuelt leserommet fra fjernsynet. Veggtatoveringer på barnerommet anses imidlertid som absolutte klassikere og kan alltid settes opp på nytt. Flere og flere foreldre bestemmer seg for et klistremerke når de setter opp babyrommet – dette kan deretter byttes ut med et nytt senere om nødvendig og i henhold til barnets ønsker.

Dekorer trinnvis med veggklistremerker

Veggdekaler barnehage tre baby ideer

Veggtatoveringer pynter veggene i flere og flere barnerom – men den stilige dekorasjonen må planlegges nøye. Først bestemmes temaet for interiøret – for eksempel jungel, piratskip, Disney -prinsesse, etc. Deretter velges møbler, teppe og resten av dekorasjonen. På slutten bestemmes det riktige stedet for veggklistremerket og ønsket motivstørrelse.

Veggklistremerker kan enten brukes som en aksent eller integreres i interiøret som en vakker detalj. Månen og stjernene dekorerer tradisjonelt området over sengegavlen, mens morsomme dyr passer perfekt til lekeområdet på barnerommet. Naturmotiver som trær kan kombineres med vegghyller av tre, slik at barnerommet ikke bare er fargerikt, men også funksjonelt. Hvordan du bruker et slikt treveggklistremerke fungerer, er vist av www.wandtattoo.de. De mange mulige kombinasjonene mellom fargen på bladene og trestammene tilbyr et bredt spekter av alternativer for fargedesign på barnerommet. På denne måten kan spennende kontraster oppnås på veggen.

I små rom kan møblene integreres i designet – veggklistremerker må ganske enkelt kuttes i to og deretter den første halvdelen på stellebordet, og den andre halvdelen – limes over stellebordet. Dette skaper et spennende tredimensjonalt motiv.

Veggtatoveringer i barnehagen – du kan til og med sette kompliserte motiver på veggen!

Veggdekaler-barnehage-skandinavisk-design-veggdekorasjon

Før du kjøper et veggklistremerke, anbefaler ekspertene alltid deg selv ang undergrunnen (maling, tapet, Trebekledning, etc.) for å søke råd fra produsenten. Veggklistremerker fester seg til forskjellige overflater uten problemer, unntak er vannavvisende materialer som silikon og latexmaling. For å være på den sikre siden tilbyr de fleste butikker teststykker – hvem som helst kan teste om klistremerket virkelig holder eller om det kommer av veggen etter noen dager.

Så snart overflaten tillater det, kan du begynne å lime. Spesielt med større motiver kan den rene veggen først sprayes lett med vann slik at den kan plasseres senere uten problemer. Først fjernes forsidepapiret forsiktig, deretter festes tatoveringen på veggen fra utsiden og inn. Den gylne regelen gjelder her – lim bare kanten først, og trykk deretter forsiktig på klistremerket med hendene. På slutten fjerner du bare bærerfilmen – ferdig! Hvis veggklistremerket skal fjernes senere, må du først varme opp klistremerket litt med en hårføner og deretter løfte det forsiktig med en skarp kniv og fjerne det sakte.

Veggdekaler-barnehage tapet-fargerike-motiver

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig