15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design kreativt barnerom med møbelsammensetninger med et unikt design

barnerom design ideer søsken-tre-soveplass-1

I dagens artikkel vil vi presentere deg et moderne og koselig barnerom som utvilsomt vil fascinere med et unikt design. Leiligheten ble utviklet av det bulgarske interiør- og arkitektstudiet kalt Another Studio, og ligger i den bulgarske hovedstaden Sofia. Dette interiørprosjektet ble designet for en ung familie med to barn, en fire år gammel jente og en to år gammel gutt. Soverommet for søsknene er et utmerket eksempel på hvordan du kreativt kan designe et barnerom.

soverom-design-senger-hus-hyller-2

Arkitektene Petya Nikolova og Andrey Andreev er avhengige av den enkle og subtile interiørdesignen, som sikrer høy livskvalitet og holder deg borte fra stress og hektisk tempo. Du har vært spesielt oppmerksom på det muntert innredede barnerommet, fordi soverommet og lekerommet skal oppfylle flere krav samtidig. For de unge arkitektene betyr kreativt å designe barnerom å skape et komfortabelt sted å sove og leke, hvor de minste føler seg komfortable i sitt eget rike. Det lyse rommet skal blant annet ha tilstrekkelig lagringsplass der barnas leker kan plasseres. Et annet krav som det attraktive barnerommet også oppfyller er plassen på en av veggene for en videoprojektor for hjemmekino. Rommet tilbyr også overnatting for små gjester som er nedsenket i spill til de sene timene. Møbelkonstruksjonen, som tar hele plassen langs veggen, består av to senger med en sjarmerende liten husform og flere åpne hyller, skap og skuffer, og oppfyller alle krav fullt ut.

tre-barnerom-anheng-lys-mdf-matt-3

De vakre og individuelle barnesengene med en unik form er uten tvil høydepunktet i rommet. Husets flotte form gjør sengene til et spesielt rom hvor barna kan ligge komfortabelt, slappe av fra den spennende dagen og lade batteriene til neste dag med flotte aktiviteter. Den komfortable sengen kan også brukes som en lekeseng. Å ha en liten lekeplass i din egen seng er en drøm som går i oppfyllelse for mange barn. De to barna kan slippe damp med sine små æresgjester, bla gjennom bildebøker eller se filmer innimellom. Det opprinnelig innredede barnerommet har nok plass til morsomme og spennende spill. De store, myke putene, som fordeles på gulvet eller lener seg mot veggen, skiller individuelle soner for lek i det unike rommet. Putene kan også plasseres i de store skuffene under barnesengene og gjøres om til komfortable gjestesenger.

pute-seng-leketøy-design-hvit-4

Den unike møbelstrukturen var laget av bjørkfiner og MDF -paneler lakkert i matt hvit. Et annet møbel til gulvet ble laget av de samme materialene, som består av et stort skap med integrert benk og garderobe. Barnerommet er lagt med et lyst parkett. De store og funksjonelle putene gir flotte og myke, fargede aksenter i rommet. Pastellfargene skaper en solrik atmosfære og, i kombinasjon med møbelmodulene, skaper et harmonisk helhetsbilde. Barnerommet er oversvømmet av lys og utstyrt med moderne tak og taklamper i pastellblått, som gir ytterligere flotte aksenter i interiøret. Med dette prosjektet har arkitektene bevist at barnerom kan utformes kreativt samtidig som de oppnår en tiltalende og eksklusiv design som kan realiseres parallelt.

oppbevaringssete-pute-tre-leker-5

* Du kan finne flere prosjekter fra Another Studio her

Previous Post
Moderne hjørnehus tilbyr et hjem for en stor familie
Next Post
Arbeide hjemmefra med barn: Kule ideer til rolle- og sensorspill med barnebordet “Flisat” fra Ikea