15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ikea -hacks og kreative ideer til barnehagen – 20 inspirasjoner

Ideer til barnerommet ikea-hacks-simple-skuff-skuff-håndtak-gjør-det-selv

Utformingen av baby- eller barnerommet kan vanligvis ta mye tid og krefter og samtidig koste en høy pris. I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste Ikea -hackene for barnerom laget ved ombygging og ombygging av Ikea -møbler. La deg trekke til det kreative Ideer til barnehagen inspirere og designe rommet med stil!

Ideer til barnerommet med Ikea -møbler

Ideer til barnerommet ikea-hacks-kommode-kreative-idé-håndtak-tre

I Ikea kan du finne mange barnemøbler som er spesielt designet for barnerommet. Imidlertid bør du ikke nødvendigvis kjøpe dyrt utstyr. Du kan heller bygge om enkle Ikea -møbler ved å krydre dem med noen få triks. Ikea -kommodene er veldig praktiske på barnerommet, men i de fleste tilfeller ser de ikke stilige ut i det hele tatt. Du kan for eksempel endre dette ved å bytte ut håndtakene med elegante kleskroker av enhver form.

Kreative ideer til barnerommet med veggmaling

Ideer til barnehagen ikea-hacks-hylle-boards-skyer-maleri-vegg-maleri

Barnerommet skal utformes kreativt slik at barnets fantasi videreutvikles hver dag. For dette kan du lage et originalt veggdesign med veggmaling selv. Hvis du planlegger å montere Ikea Ribba bildeskinner på veggen, kan du bruke litt maling og en sjablong til å male kreative motiver som skyer bak hyllene. Med denne Ikea -hacken ser de enkle bildestrimlene virkelig originale ut.

Ikea hacks for barnerom – DIY dukkehus

Ideer til barnerommet ikea-hack-closet-dollhouse-remodel

Hvis du leter etter kreative ideer til barnehagen som tilbyr den lille jenta din mange lekemuligheter, bør du definitivt vurdere et dukkehus. Den kan raskt designes fra en liten Stuva -kropp med hylle og dører ved ganske enkelt å la skapdørene stå åpne og designe innsiden som et hus.

Ideer til barnehagen – dukkehus laget av hyller og tapet

Ideer til barnehagen ikea-hacks-hylle-dukkehus-design-tapet

Dukkehuset til barnerommet kan også utformes i en enkel Kallax -hylle med fire rom. Slik at hyllen ser ut som et ekte hus, kan du sette et husveggklistremerke på veggen bak den eller lage en selv av rester av tapet. Denne Ikea -hacken for barnerom er veldig billig, og den lille jenta din kommer garantert til å elske den.

Billige ideer til barnehagen

ideer-barnehage-ikea-hacks-krydderhyller-klesstang-vegghylle

Ikea Bekvam krydderhylle er et populært og billig tilbehør, som mange forskjellige Ikea -hacks for leiligheten er mulige med. I barnehagen eller babyrommet kan du installere hyllen opp ned og bruke den som en minigarderobe for babyklær. I dette tilfellet er oversiden perfekt som skostativ for små babysko.

Ikea -hack for barnerom – bruker krydderhyllen annerledes

ideer-barn-rom-gutt-ikea-hack-krydder-rack-klesstang

I stedet for sko kan hyllen brukes av eldre barn til å vise populære leker. Du kan fortsette å male krydderhyllen i hvilken som helst farge slik at den matcher innredningen på barnerommet.

Enkel bokhylle for barnebøker – Ikea Hack

ideer-barnehage-ikea-hack-fikk-krydderhylle-bokhylle

Babyer og småbarn har vanligvis problemer med å fjerne barnebøker fra en bokhylle alene. Men hvis du ordner bøkene på et krydderhylle med boktittelen og bildene vendt foran, kan selv småbarn strekke seg etter dem og velge en selv.

Design Ikea -kurven som en oppbevaringsboks for leker

ideer-barnerom-ikea-hacks-oppbevaringsboks-leker-fargerikt

De beste ideene for barnehagen er forbundet med flere farger og litt kreativitet. Den naturfargede Ikea Gaddis-kurven kan omdannes til en original lekekurv med litt akrylmaling og noen få pomponger.

Ideer til barnehagen – DIY lekekurv

ideer-barnerom-ikea-hacks-leketøy-kurv-krydder opp-farge-pomponger

Velg noen få lyse farger som passer godt til barnehagen, og mal utsiden av kurven i lyse farger. Lag eller kjøp deretter noen fargerike pom poms av garn og bruk dem til å dekorere kurven. Legg nå lekene i kurven og den enkle Ikea -hacken for barnehagen er klar.

Billig alternativ til nattbordet i barnehagen

ideer-barnerom-ikea-hacks-trinn avføring-nattbord-billig

Nattbord er også et praktisk møbel i barnehagen. Denne Ikea -hacken kan spare deg for penger ved å bruke en Ikea Bekvam -trapp i stedet for et faktisk nattbord. Den har en passende størrelse og er perfekt for barnebøker med godnatthistorier eller for en nattlampe.

Ikea -hacks og ideer til barnerommet – å designe et leke -kjøkken

ideer-barn-rom-ikea-hacks-trinnstige-lek kjøkken-tavle-maling

Du kan bruke Bekvam -avføring og krydderhylle til å lage et lite lekekjøkken selv og lage morsomme lekealternativer for barna. Mal trinnene med tavlemaling, slik at du kan tegne en koketopp med kritt på.

DIY læringstårn for småbarn

ikea-hacks-kids-diy-learning-tower-build-your-own-stepladder-wood

Med en Bekvam -avføring og noen trebiter kan du til og med bygge et læringstårn for småbarn selv. Denne Ikea -hacken er ikke bare egnet for barnerommet, men også bra for kjøkkenet og stuen. For å gjøre læringstårnet mer stilig, kan du male treverket i hvilken som helst farge.

Ikea hacks for barnerom – pynt av krakker

ideer-barn-rom-ikea-hacks-krakk-maleri-barn-dekorere

Morsomme ideer til barnehagen krever bare litt kreativitet og farge. Den enkle Ikea Frosta krakken er billig og kan utformes som alle ansikter, dyr og til og med filmkarakterer. Med denne Ikea -hacken kan du lage morsomme dekorasjoner til møblene i barnehagen selv.

Ideer til barnehagen – lag din egen kaninkrakk

ideer-barnerom-ikea-krakk-hack-kanin-ansiktsmaling

Du kan også designe Ikea Mammut barnstol som ethvert dyr eller figur. Med en malt krakk som en kanin, mus eller valp, kan du kreativt innrede lekeområdet på barnerommet uten store anstrengelser.

Ikea Hacks – Lysideer for barnehagen

ideer-barnehage-ikea-hacks-natt-lampe-krydder opp-kreativ

Fado bordlampen fra Ikea har en rund form og kan enkelt designes som en sovende mann med en penn eller akrylmaling. En slik kreativ bordlampe er perfekt for nattbordet i et barne- eller babyrom.

DIY nattlampe laget av Ikea krakk

ideer-barnehage-soverom-ikea-hack-natt-lampe-krakk

Denne flotte nattlampen med et interessant design er faktisk laget av en enkel Frosta krakk fra Ikea. Den kreative bordlampen kan plasseres ikke bare på barnerommet, men også på soverommet eller stuen.

Fargerike ideer til barnehagen

ideer-barnerom-ikea-kommode-fargerike-design-striper

Det beste med Ikea -møbler er at de har et rent design og fritt kan dekoreres og redesignes. Med selvklebende film til møbler kan du krydre den enkle Ikea -kommoden og legge til striper, prikker eller et annet mønster du ønsker.

Krydre Ikea -kommoden med barn

ideer-barnerom-ungdomsrom-ikea-kommode-hack-farge

Med barn og tenåringer kan du lage et ekte kunstverk fra en vanlig Ikea -kommode. Ta tak i pensler og maling, og kom med et kreativt design for barnehaget med de minste.

Ikea hacks for barnerom – polstring av kommoden

ideer-barnerom-ikea-hacks-kommode-krydder møbeltrekk-fargerikt

Ideene til barnerommet med Ikea -hacks er mange og gir et veldig individuelt barneromsdesign. Du kan til og med dekke skuffene til en enkel Ikea Malm kommode med stoff og dermed lage møbeltrekk for dem selv.

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig