15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

50 ideer for geometrisk dekorasjon i barnehagen – hvordan du kan sette vakre aksenter

Sekskantet veggdesign i grønt og gult som dekorasjon på et barnerom

Geometrisk dekorasjon er den generelle trenden for møbler. Og barnerommene er intet unntak. De originale mønstrene og motivene skaper en helt spesiell atmosfære som, avhengig av fargevalget, kan være beroligende eller leken. I tillegg til sirkler, trekanter, rektangler, firkanter eller sekskanter, brukes også abstrakte motiver og mønstre for å sette flotte aksenter og gi et moderne interiør prikken over i’en. Enten det er i subtile og delikate pastelltoner eller fargerike og sterke farger – den geometriske dekorasjonen kan utformes på en rekke forskjellige måter. Hvordan og hvor du kan bruke slike mønstre og motiver på barnerommet, hvilke dekorative elementer du kan bruke til dem, samt noen flotte møbler og dekorasjonsideer finner du i dagens artikkel. La deg inspirere og implementere favorittene dine på barnerommet!

Geometrisk dekorasjon i form av veggmaling og tapet

Bakgrunn som en geometrisk dekorasjon på et gutterom

Geometriske former og motiver er spesielt populære på veggen. Du kan bruke interessant tapet og lage en vakker aksentvegg for dette, eller du kan hjelpe deg selv og lage mønstrene selv med veggfarger. For dette formålet maskeres de enkelte områdene enkelt med klebende papirstrimler og deretter males i de valgte fargene. Som allerede nevnt kan alle fargetoner og nyanser brukes. Subtile pastellfarger er veldig typiske for Montessori barnerom, der fjellandskap ofte er representert ved hjelp av trekanter i forskjellige størrelser.

Geometrisk dekorasjon i form av et broket veggedesign laget av trekanter

Men selvfølgelig kan en veldig uregelmessig og individuell design også brukes. Hva om du bare ser på noen ideer med barnet ditt og lar dem selv bestemme hva de liker. Hvis de er litt eldre, kan du til og med la barnet hjelpe til med å male og male. Da kan de være stolte av det nye veggdesignet og glede seg enda mer.

Den geometriske dekorasjonen av veggfarger i blått og grått minner om knust glass

Mesteparten av tiden velges mer delikate farger for et jenterom. Rosa, pastellgul, beige og lys grå er uten tvil blant de mest populære fargene. Du kan legge til litt glamour ved å legge til en geometrisk dekorasjon i gull. Blått og mintgrønt i kombinasjon med grått og beige, derimot, passer bra med gutter. Men sterke farger er også flotte og er vanligvis førstevalget, spesielt for eldre barn eller tenåringer.

Vegghyller i geometriske former

Lag en hylle til veggen selv i en hvilken som helst geometrisk form

Nesten alle rom kan klare seg uten vegghyller, og barnerommet er intet unntak. De tilbyr lagringsplass uten å ta plass på gulvet. Det flotte med slike hyller er at du til og med kan lage dem selv, og derfor er de flotte for geometrisk dekorasjon. Om det er i form av en moderne sekskant eller trekanter eller firkanter spiller ingen rolle. Spesielt med selvlagde modeller kan du la fantasien løpe løpsk og finne på noe veldig abstrakt for denne geometriske veggdekorasjonen. Og hvis du ikke kan bestemme deg for en modell, så er det bare å lage flere. Du er sikker på å ha nok ledige vegger. Den ferdige hyllen kan ha en naturlig trefarge, eller den kan males som ønsket for å matche resten av innredningen og dekorasjonen.

Velg geometriske tekstiler som dekorasjon

Hylle som en geometrisk dekorasjon for veggen i sekskantet form

Tekstiler er en fantastisk måte å sette geometriske aksenter i barnehagen. Og her har du et veldig stort utvalg av varianter tilgjengelig. For eksempel kan du søke etter sengetøy som passer din smak. Det er best å få mer enn ett sett med en gang, slik at du kan endre dem. På denne måten kan du også variere ikke bare med fargene, men også med de geometriske mønstrene. Sengetøy er ikke lenger bare ment som beskyttelse for tepper og puter, men spiller en viktig rolle i innredningen av et soverom. Det er ikke annerledes med barnerommet! Så bruk sengetøyet som en geometrisk dekorasjon.

Bruk tekstiler for en geometrisk dekorasjonside med et sengeteppe

Ikke glem sengeteppet heller. Du kan bruke disse som et alternativ eller i tillegg til sengetøy med et geometrisk mønster. Det får barnerommet til å se ryddigere ut og fungerer samtidig som en dekorasjon. Det perfekte valget hvis du er ute etter en geometrisk dekorasjon og ønsker å implementere den med passende tekstiler.

Geometrisk mønstret sengetøy er et vakkert blikkfang i barnehagen

Du kan legge siste hånd på sengetøyet med et par vakre dekorative puter. Dekorative puter og geometriske mønstre kan kombineres perfekt. Men puter kan ikke bare pryde sengen. Alternativt kan du velge sitteputer som du brer ut på gulvet eller i et lesehjørne. Ikke glem gardinene og gardinene også! Du kan sikkert finne noe spesielt med denne typen hjemmetekstiler, som du kan gjøre barnerommet mer moderne og koselig med.

Teppe som en geometrisk dekorasjon i barnehagen

Fargerikt teppe som geometrisk dekorasjon med trekanter i et moderne barnerom

Ikke undervurder effekten av et vakkert teppe! Spesielt på et ellers vanlig gulv er det en fantastisk aksent som du ikke bør være foruten. Du kan bruke den ikke bare som en geometrisk dekorasjon. På et hardt og kaldt gulv er det også den perfekte beskyttelsen mot forkjølelse, og det er mye mer behagelig å leke på gulvet.

Jenterom med harmoniske farger for møbler og vegger

Rosa og grå sirkler i et jenterom

Kombinere sirkler og trekanter - idé for et nattbord i en sekskantet form+ Kombiner sterke og subtile farger - geometri på veggen og i teppet+ Design et lite barnerom med subtile farger for vegger og tekstiler+ Sett små aksenter med sekskantede dekorasjoner+ Barnerom med skråtak - geometrisk lampe, hyller og sikksakkmønster i teppet+ Ideer for geometrisk veggdesign med små trekanter+ Idee til den geometriske veggdekorasjonen med firkanter+Sekskanthyller i et svart -hvitt ungdomsrom

Geometrisk katt som veggmaleri og nøytrale, monokrome farger

Mal den geometriske dekorasjonen selv og bruk den som en veggdekorasjon

Geometrisk dekorasjon for taket med skråtak - gylne trekanter

Geometrisk dekorasjon på veggen i form av hyller og et klatrehjørne

Geometri med tre farger på veggen og et stort speilskap

Gul veggedesign med geometrisk mønster

Unik, abstrakt hylle i rød og trefarge for et ungdomsrom

Innredning med forskjellige områder på barnerommet - et abstrakt teppe som dekorasjon

Et stort teppe med sekskanter i blått fungerer som en fargeaksent i det nøytrale interiøret

Fordel trekanter på veggen for en subtil veggdekorasjon

Møblene kan ha geometriske former som i dette Montessori -rommet

Denne kobberfargede lampen er geometrisk formet og passer perfekt i et jenterom

Trekanter på Montessori barnerom etterligner en fjellkjede

Subtile geometriske aksenter i barne- eller babyrommet

Dekorer med geometriske veggklistremerker som viser dyr

Dekorer veggene med veggmalerier med geometriske figurer

Dekorer barnerommet med en geometrisk inspirert lampe

Fargerik tapet laget av trekanter i barnehagen gjør deg i godt humør

Bokser for oppbevaring som geometrisk dekorasjon og vegghyller i form av et hus

Uvanlig tapet med en enkel design - abstrakte dinosaurer laget av geometriske figurer

Blå og beige kombineres for et fint rom for gutter

Flott dekorasjonside med hyller i geometriske former

Abstrakt mønster i dristige farger for en aksentvegg og røde møbler

Silhuett av en fjellkjede i korallfarge og andre geometriske dekorasjoner på jenterommet

Vakker tapet i blå nyanser og et rustikt skrivebord

Bruk tepper med et geometrisk mønster for interiørdesign

Moderne metallveggdekorasjon - Geometriske dyr inspirert av origami

Montessori babyrom i grått og hvitt med geometrisk dekorasjon

Moderne og subtile aksenter i blått og oransje

Moderne tapet til barnerommet med trekanter i grått

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn