15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tavle for barn: Slik kan barnerommet forvandles til et sted for kreativitet!

Krittbrettet for barn er et leketøy som fant et sted i hvert barns rom i årene før tabletter. Selv om det har blitt glemt litt i det siste, nyter det klassiske malebrettet stadig mer popularitet i dag. Selv interiørdesignere prøver å blåse nytt liv i klassikeren og integrere det kreativt i møblene på barnerommet. Enten det er i form av et stående brett eller designet som en stor tavlevegg, fremmer et krittbrett kreativiteten til de minste og garanterer dem mye moro.

Hvilke varianter er det for et krittbrett på barnerommet?

Design et lekeområde på barnerommet med krittbrett, lekekjøkken

I dag er det mange måter å legge et svart tavle til barnehagens innredning. Det klassiske ståbrettet er en billig og plassbesparende variant. Du kan finne et slikt krittbrett for barn i forskjellige størrelser og raskt flytte det til et annet sted i huset om nødvendig. Noen stående brett er også høydejusterbare og vokser med barnet. Og når tavlen ikke er i bruk, kan den enkelt brettes opp og lagres i et hjørne.

Krittbrett satt opp lekeplass for barn

En annen klassisk variant er kombinasjonen av en tavle og en tavle. Disse tosidige stående brettene er vanligvis også magnetiske og derfor også egnet for mindre barn. Barn kan selv bestemme om de vil male med kritt, tegne med en penn på tavlen eller ordne fargerike magneter som de vil.

Barnerom med krittbrett på veggen

Det populære svarte tavlen med kritt, slik du kjenner det fra skolen, kan også finne sin plass på barnerommet. Det er fantastisk egnet for barn i skole og førskolealder, da det også kan hjelpe dem med skolearbeid. Vanligvis er krittbrett rektangulære i form og kan enkelt festes til veggen. Et bord i en uvanlig form er også en mulig variant som kan gi barnerommet et ytterligere kreativt preg.

Design veggen som et krittbrett i barnehagetipsene

I stedet for å kjøpe mobile ståbrett, kan du designe en hel tavlevegg i et barnerom. For dette formålet er veggen malt med spesiell tavlemaling, som er laget på grunnlag av gummilakk og lett kan tørkes av med en fuktig klut. Med en vegg som denne trenger du ikke lenger bekymre deg for at barnet skal male veggene. Du kan også påføre et lag magnetisk maling under tavlemaling, slik at veggen også blir magnetisk.

Litt krittbrett på barnerommet på sengevakten

Med tavlemaling kan nesten hvilken som helst glatt overflate i barnerommet gjøres om til et tavle for barn. Enten døren til rommet, en skapdør, sengevakten eller om du maler et barnebord, er det ingen grenser for kreativiteten din. I stedet for tavlemaling kan du også bruke magnetisk tavlefilm.

Krittbrett for barn fra når?

Krittbrett på barnerommet for barn fra 3 år

Hvis du leter etter en virkelig flott gave til barn, har du definitivt rett med det gode gamle krittbrettet. Men fra hvilken alder er malerbrett egnet som gaver? Siden kritt kan brytes i små deler som kan svelges, er krittbrett ganske uegnet for barn under 3 år. To år gamle barn som kan holde en penn godt og som den såkalte orale fasen (der de putter alt i munnen) er over, får i prinsippet også bruke en tavle under tilsyn av foreldrene..

Slik kan kritt rengjøres fra den svarte tavlen

Mal på krittbrett med fargerike krittpenner

En hel tavlevegg i barnehagen ser kult ut, men det skaper mye skitt i barnehagen. Krittstøvet kan etterlate merker på hender, klær og gulv, noe som rett og slett er uutholdelig for mange foreldre. Siden kritt er vannløselig, kan det lett tørkes av med en lett fuktig mikrofiberklut. Krittflekker på klær kan lett fjernes i vaskemaskinen, og kritt kan raskt fjernes fra huden med varmt vann og såpe. For å unngå støv og smuss må du tørke krittbrettet på barnerommet regelmessig og alltid ventilere rommet godt.

Sett opp et tavle på barnerommet

De som ønsker å redusere krittforurensning kan bruke krittpenner i stedet. Krittmarkører er fylt med en farget væske som, i motsetning til vanlig kritt, ikke forårsaker krittstøv. Imidlertid er de bare egnet for glatte overflater. Igjen, alt du trenger for å rengjøre tavlen fra krittpenner er en fuktig klut. Krittmarkøren kan enkelt fjernes fra huden med olje.

Kreative ideer for design av barnerommet med krittbrett

Idee til et hvitt barnerom med tavlevegg og stige

Hvis du vil sette opp barnerommet som et sted for kreativitet, er et tavle akkurat det riktige valget. De fargerike krittpennene gir mye moro og stimulerer fantasien for barn i barnehagealder. I det følgende har vi samlet mange flotte ideer til et tegnebrett i barnehagen som du kan bruke som inspirasjon for ditt neste oppussingsprosjekt.

Krittkunst til barnehagen

Mal tavleveggen på barnerommet i lyse farger

Hvis barnet fortsatt er for ungt til å dekorere tavleveggen selv, kan du skrive på tavlen og lage en original krittkunst. Et sitat fra din favoritt barnebok, en motivasjonsfrase eller bare et ønske – mulighetene er praktisk talt uendelige. For å få veggdekorasjonen til å se mer stemningsfull ut, kombiner vakker skrift med fargerike bilder og morsomme motiver. En lysende sol, blå skyer og fargerike blomster er bare fantastisk.

Lag tavle til barna selv

Boho elegant barnerom med et lite krittbrett

Hvis krittbrettet fra gulv til tak bare er for mye for deg, kan du for eksempel lage et klassisk malebrett for å henge opp selv. Alt du trenger er et glatt trepanel som du maler med tavlemaling eller dekker med tavelfolie. En enkel ramme for krittbrettet kan også bygges av fire trelister.

Ikea hack for krittbrettet for barn

Fargelegging av tavle for barn fra Ikea rosa

Møblene og tilbehøret fra Ikea tilbyr mange flotte ideer for utformingen av barnerommet. Ikea MÅLA staffeliet er et billig alternativ til krittbrettet i barnehagen. Den kombinerer en tavle og tavle i en og har også en tegnerulle hvis barnet har lyst til å tegne på papir. På den annen side kan tilbehøret holdes innen rekkevidde på den lille hyllen.

Mal krittbrett for barn fra Ikea krydre det

Ulempen med dette barns krittbrett er utseendet. Heldigvis kan det enkle staffeliet omdannes til et flott tillegg til barnehagen ved hjelp av et enkelt Ikea -hack. Bare mal rammen hvilken som helst farge barnet ditt ønsker, og krittbrettet får et helt nytt utseende.

Konverter Ikea -barnebord til krittbrett

Lag krittbrett for barn på Ikea -bordet selv

Ikea LÄTT barnebord kan virke lite attraktivt i begynnelsen, men med en liten makeover kan det omdannes til et kreativt møbel til barnerommet. Stikkordet er selvfølgelig tavlemaling. Bare legg et lag tavlemaling på hardboardet, og resultatet er et kult bord der den lille kan male ubekymret med kritt.

Krittbrettbord for barnerom gjør det selv Ikea Hack

Furubordet og stolbena kan også krydres med maling for å blåse nytt liv i dem. Enten i en, to eller tre farger – det er ingen grenser for fantasien din. Fordi på barnerommet, jo mer fargerikt, jo bedre.

Hjemmelaget krittbord for barn

Du kan finne flere ideer til krittbrettet for barn hjemme i vårt bildegalleri!

Lag en kombinasjon av lekeområde og studieområde med et tavle

Design romdelere på barnerommet med krittbrett

Krittbrett for barn kan utformes i hvilken som helst form

Original idé for krittbrett i barnehagen

Tavle i form av et hus passer perfekt inn i moderne barnerom

Husformet krittbrett på barnerom med tipi -telt

Små skifer i barnehagen fungerer fortsatt som notatbøker

Sett opp et blått barnerom i skandinavisk stil med krittbrett

Et lite krittbrett for barn kan også henges opp i stua

Små barns krittbrett på veggen

Krittbrett er et populært tillegg til boareal

Tavleideer for barn hjemme

Gjør barneromsdøren til et kjølig krittbrett

Krittbrett på døren i barnehagen

Takket være tavlemaling kan barnet male skapdørene

Moderne barnerom i grått og blått med tavleskap

Skilleveggen på barnerommet kan omdannes til et stort krittbrett for barn

Design skilleveggen på barnerommet med tavlemaling

Barn pynter rommet sitt med farget kritt som de vil

stort krittbrett på veggen design i barnehagen

På barnerommet med skråtak tilbyr tavleveggen et flott alternativ for veggedesign

Veggdesign på barnerommet med tavlemaling

Den store tavleveggen betyr god plass for fantasien

Tavlevegg på barnerommet med køyesenger

Krittbrett for barn – et must i lekeområdet

Moderne barnerom for søsken med lekeområde

Design lekeområdet for barnet med en tavlevegg

Mal veggen på barnerommet med tavlemaling som aksent

Tavleveggen kan dekoreres med morsomme bilder

Design barnerom for gutter med en tavlevegg

En tavlevegg er også populær i babyrommet

Krittbrett i barnehagen på veggen

Tavleveggen på barnerommet ser annerledes ut hver dag

Barnerom med skråtak dekorere tavlevegg

Lag orden i barnehagen med tavler

Barnerom i svart, hvitt og rosa med tavlevegg

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner