15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Camping i Portugal – en flott ferieopplevelse for naturelskere

Camping ved sjøteltene-Portugal Atlanterhavet

Camping i Portugal er en flott ferieidee, selv om Italia, Spania eller Frankrike sannsynligvis vil bli assosiert med en campingferie oftere. Du er på veien til Portugal i noen dager, men du kan velge mellom mange campingplasser med alle fasiliteter og prisklasser. Camping er et rimelig alternativ til hoteller “midt i uroen”, spesielt for barnefamilier. Komfortable bungalower er ofte tilgjengelige på mange campingplasser. Du finner vakre campingplasser langs Algarve. Ikke alle ligger rett ved sjøen – du må gå noen meter til stranden.

Camping i Portugal lover fred og komfort

Camp Portugal-Olhao telt

Camping i Portugal er en billig ferie også for venner eller par. Egnede campingplasser er tilgjengelige fra € 10 per dag. På grunn av middelhavsinnflytelsen på det balanserte atlantiske klimaet, kan du oppleve en veldig mild vinter og en kjølig, hyggelig sommer. Ohalo er et populært sted å slappe av, midt i en furuskog i nærheten av et gammelt slott. Over 650 parkeringsplasser er tilgjengelige for turister på et totalt areal på 10 hektar.

Utradisjonell camping i Portugal – tipi -ferie

Tipi ferie camping i Portugal

Selvfølgelig kan du også gjøre en ekstraordinær Camping i Portugal å planlegge. Tipi Algarve er et miljøtilbud der du kan nyte en tipi -ferie. Anlegget er perfekt for par på romantiske utflukter eller bryllupsreiser. De nordamerikanske tipsene er nydelige og romslige, egnet for enten to eller flere personer, med komfortable senger og møbler. Et alternativ til dette er de eksklusive safariteltene, som er omgitt av grøntområder.

Campingplasser i Portugal

Turiscampo Camping-Atlanterhavskysten

At Camping i Portugal Turiscampo ligger i Algarve, 5 km fra Lagos, og er åpent hele året. På et areal på 72 000 m2 er det over 200 parkeringsplasser, alle med strøm og noen med vann. Svømmebassenget og barneområdet er omgitt av grønne områder og hager. Orbiturs campingplasser tilbys langs hele Atlanterhavskysten og tilbyr en uforglemmelig ferieopplevelse for familier og grupper.

Campingplass bungalower Portugal basseng

Portugal Camping Turiscampo Bungalow

Eksklusive portugisiske campingplasser

Tarifa campingbil Portugal hav

I Portugal kan du slappe av og nyte velholdte moderne fasiliteter overalt. Tarifa (Algarve) er en nydelig campingplass i et rolig område med moderne fasiliteter og flott utsikt over Atlanterhavet. De små terrassene og trærne skaper en spesiell atmosfære.

Tipi Algarve

Camping Tipi-Eko Retreat-Algarve Portugal

Tipi Telt Campingplass Portugal Atlantic

Nær naturen ferie tipi telt design

Campingplass Portugal Tipi

Tipi ferie Portugal interiør

Olhao -telt

Olhao Camp Portugal panoramautsikt

Camping Portugal campingplasser i Olhao

Olhao Camping-Portugal Camping

Flere campingplasser

Campingplasser-Portugal panoramautsikt

Orbitur campingplasser-midt i skogen ved sjøen

Campingplasser Portugal-Atlanterhavskysten Algarve-Orbitur

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage