15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Camping hengekøye for alle utendørsaktiviteter

Camping hengekøye -utendørs-tilbehør-telt-telt-nett-utstyr

de Camping hengekøye utvider utendørs utstyr og kan fullstendig transformere det tradisjonelle enmannsteltet. Vellykkede design tilbyr komfortabel overnatting i bratt terreng, der det er en spesiell utfordring når et vanlig telt må slås opp. Bærekraftige konstruksjoner laget av belter og veldig solid stoff kan henges mellom trærne. En stor fordel foran teltet er den lille og spesielt lette emballasjen.

Campinghengekøyer erstatter det tradisjonelle teltet

Camping hengekøye -utendørs-tilbehør-telt-hengende-trær-tentsile

Å sove i bratt og vått terreng er imidlertid ikke spesielt billig. En campinghengekøye som strekker seg ut og sikrer mellom to, tre eller fire trær med liten innsats, gir betydelig mer komfort. Alle er laget av værbestandige og ekstremt holdbare materialer som også garanterer beskyttelse mot insekter og fuktighet. Vi tilbyr en oversikt over 4 flotte prosjekter av unge designere.

Camping hengekøye kombinerer flere funksjoner

Camping hengekøye -utendørs-tilbehør-telt-teltutstyr

‘Tentsile’ hengekøye er designet som et tretelt for en eller flere personer. De forskjellige versjonene varierer i størrelse på grunn av antall personer og kan settes opp på alle terreng. Det kreves tre festepunkter som gir tilstrekkelig stabilitet.

Camping hengekøye – en viktig del av utendørs utstyr

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-telt-skog-trær

Som et fleksibelt trehus laget av stoff, kan ‘Tentsile’ tas med hvor som helst og festes hvis det er minst tre trær å finne. Den kan til og med settes opp over overflaten av vannet ved hjelp av tre skralder med spenner og stropper, hver 6 meter lange.

Camping hengekøye ‘Tensile’ – praktisk og brukbar i alle terreng

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-smart-mobil-funksjonell

Ytterteltet kan fjernes og festes som en hengekøye på tre steder og gir deg følelsen av å ligge som en trampoline. ‘Tentsile’ har et deksel med myggnett som beskytter mot insekter og er vanntett samtidig. Hvis det ikke er noen trær, kan treteltet settes på bakken og settes opp som et vanlig.

Utendørs tilbehør – multifunksjonelt og plassbesparende 

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-funksjonell-pakking

Alt utstyret for en avslappende overnatting på en ekskursjon eller camping i naturen kan pakkes på en veldig plassbesparende måte og settes i en enkelt pose. Settet veier 3,3 kilo og er tilgjengelig i flere farger.

Camping hengekøye og mye mer – ‘Flying Tent’

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-mobil-sovepose-fotturer

‘Flying Tent’ er en annen campinghengekøye hvis produktidee fortsatt realiseres. Grunntanken som drev produktutviklingen er den reduserte vekten, som alt utendørs utstyr skal klare. Multifunksjonalitet kommer ikke sist.

Camping hengekøye med flere bruksområder

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-bruk-appelsintrær

‘Flying Tent’ kan brukes som fleksibel innkvartering i forskjellige versjoner – som en hengekøye, hengende sovepose med eller uten trekk og som et vanlig telt på bakken. Og alt dette kommer i en ryggsekk. En annen funksjon ville være å bruke stoffet som fungerer som grunnlag for campinghengekøyen som en regnponcho.

Funksjonelt campingtilbehør kan settes opp på få minutter

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-funksjonelt-utstyr-fjell

Ingen våt mark eller bratt terreng ville være en utfordring for utendørsaktiviteter i naturen. På bakken kan det settes opp som et bivuakstelt for en person som vanlig eller eventuelt som en hengekøye med et deksel mellom to trær.

Utendørs utstyr laget av beskyttende materialer

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-flygende-telt-regnbeskyttelse

Stoffet som brukes, PU-belagt polyester, er vanntett, spesielt rivefast og stabilt. Et myggnett er tilgjengelig som beskytter mot insektangrep i teltet og som samtidig gir en “åpen ansikt” -følelse.

Oversikten over “Flying Tent” fungerer

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-utstyr-funksjoner-sovepose

Pakk alt nyttig i en ryggsekk

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-flygende-telt-ryggsekk

Hele settet veier utrolige 1,2 kilo og kan demonteres og settes sammen på bare noen få minutter. Alt kommer i bare en enkelt ryggsekk, som også kan brukes som sådan til bagasje. Om nødvendig, hvis det regner mens du går, er regnponchoen rett for hånden i en lomme i sekken.

Camping hengekøye ‘Nube’

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-naken-taktekking-utstyr-fotturer

‘Nube’ er et ekte tretelt. En regntak er festet mellom to eller til og med mellom flere trær. Under er det en hengekøye for oppbevaring og selvfølgelig et beskyttende myggnett. Hver del strekker den andre, men kan også brukes alene.

Hengende telt med beskyttelse mot regn og insekter

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-skog-fotturer-regnbeskyttelse

To trær og andre stabile, lavtliggende busker i de andre retningene fungerer som festepunkter. Lagringsplassen er plassert veldig lavt og den liggende overflaten henger over den. Ikke i overført betydning, du får alt under ett tak, som også beskytter mot regn og vind.

Camping hengekøye og praktisk utendørs utstyr 

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-nube-praktisk-bruk

Regntaket kan også brukes til forvitring eller skyggelegging, og en matte kan plasseres under den for å ligge på. Laget med myggnett er skåret veldig dypt og muliggjør den perfekte luftstrømmen, noe som gjør camping eller fotturer i det store utendørs så spesielt.

Camping hengekøye ‘Nube’ tilbyr flere funksjoner i en

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-funksjoner-nube-praktisk-utstyr

Lett og multifunksjonelt utendørs utstyr

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-pakke-praktisk-mobil-funksjonell

Den multifunksjonelle campinghengekøyen kommer i en veldig liten pose og veier bare 1,6 kilo. Den kan bringes, settes opp og festes til nesten hvilken som helst del av verden.

Du kan se hvordan det fungerer her:

Fest campinghengekøyen ‘Amok’ mellom to trær

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-fest-to-trær

‘Amok’ er et annet prosjekt for ultralett campingutstyr. Den er kun designet for én person og tilbyr alt som er mest nyttig for et bredt spekter av utendørsaktiviteter. Den fungerer som en hengende sovepose som er festet mellom to trær, og eventuelt kan et regntrekk trekkes ut over den.

Camping hengekøye som en hengende sovepose

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-sovepose-utstyr-fotturer

‘Amok’ er i lavprissegmentet og passer for personer som er opptil 190 centimeter høye. Settet inneholder ikke en sovematte, men det kan brukes til konstruksjon for å sove. Den settes inn i et passende matrom, slik at den ikke sklir.

Camping hengekøye med beskyttelsesnett mot insekter

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-beskyttelse-insekter-amok

Store elastiske lommer er designet til venstre og høyre slik at alt nyttig er innen rekkevidde. Det er også tenkt på beskyttelse mot insekter, og myggnett er en del av utstyret. I prinsippet består ‘Amok’ av bare to deler – en campinghengekøye og et regntak. Den er perfekt for nybegynnere og som profesjonelt utstyr til en lav pris.

Beskyttende deksel mot regn

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-regnbeskyttelsesdeksel

Hele settet inkludert karabinhenger og fjæring er rundt 2 kilo og er pakket i en sekk.

Pakk stort, lett utstyr lite

camping-hengekøye-utendørs-tilbehør-telt-vekt-pakking-enkelt

* Du kan støtte alle prosjekter for campingutstyr på Kickstarter

Previous Post
Moderne hjørnehus tilbyr et hjem for en stor familie
Next Post
Arbeide hjemmefra med barn: Kule ideer til rolle- og sensorspill med barnebordet “Flisat” fra Ikea