15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 piknikideer for perfekt nytelse – sjekkliste, tips og oppskrifter

Piknikideer-sjekkliste-sett-kurv-luksus-teppe

Dagene blir lengre og varmere, himmelen er blå og engene blir grønne. Det er knapt noe bedre enn en piknik i landet. Som et par eller med en stor vennegjeng ser den stressede sjelen fram til noen kontemplative timer i naturen. Avhengig av sjekklisten hører forskjellige tilbehør og ting til styrkene. I det følgende presenterer vi noen få ultimate piknikideer for morsomt tidsfordriv og perfekt nytelse.

Piknik ideer for å tilbringe tiden med glede

Piknikideer-sjekkliste-piknik-kurv-utflukt-fjell-tips

Det er ikke gjort klart hva som trengs for en vellykket piknik. For noen er brød og smør og en termos med fersk te nok. Dagsturister transporterer det viktigste på sykkel, og turgåere er avhengige av en pragmatisk ryggsekk med litt brød, müslibarer og vann. Kjennere foretrekker å ta en kjøleboks, kasse med øl eller cola, sammenleggbare møbler eller bare ha en fullt utstyrt bobil og kjøre ut på landet med den. Avhengig av hvordan du forstår piknik som et hyggelig tidsfordriv, er veloverveid forberedelse nødvendig. Men det betyr ikke at du står på kjøkkenet i timevis og må slepe alt det med deg senere.

Piknik ideer-sjekkliste-kurv-sett-teppe-vin-bestikk

I middelalderen, da gjestgiveriene var langt fra hverandre, måtte reisende spise noe de hadde med seg. Allerede i eldgamle tider var det å spise sammen i det fri planlagt eller tatt under en staselig jakt. Spesielt i Frankrike og England var et måltid på den grønne engen en ekte glede blant aristokratiet. I dag er det fortsatt vanlig at bønder tar en liten pause for å spise i timevis med arbeid på markene.

Den perfekte piknik på det perfekte stedet 

piknik-ideer-sjekkliste-produkter-mat-kurv-sett

Det er mange egnede steder hvor en piknik kan finne sted. Avhengig av om det handler om et romantisk måltid med en du er glad i eller et godt måltid med venner, hvorfor ikke en liten tur med familien. Imidlertid bør du planlegge plasseringen nøye og på forhånd finne ut om en liten pause i det valgte området er tillatt i det hele tatt. Det er definitivt ikke en god idé å gå inn i naturreservater eller privat eiendom.

piknik-ideer-sjekkliste-teppe-kurv-eng-bok-lue

Et nøye valgt sted betyr ikke å være spontan. Imidlertid kan en piknik egentlig ikke planlegges på forhånd, fordi du ikke kan stole på godt vær. Hvis du vil avtale en avtale, er det bedre å velge et sted der det er dekkede bord tilgjengelig. Mange populære utfluktsmål og skoger gir slike besøkende. Det er best å bestemme seg for en piknik med venner og bekjente spontant, men likevel organisert. Grunnleggende utstyr er nødvendig, slik at ingen manglende servietter ødelegger det gode humøret.

Piknikkurv

piknik ideer sjekkliste sett tilbehør kurv retter

En piknikkurv er definitivt nødvendig for grunnleggende utstyr og for en perfekt piknik. Spesielle poser og kurvkurver har plass til alle kjøkkenutstyr og er også enkle å bære. Det er praktiske ryggsekker for sporty personligheter og for de som liker ting som er mer funksjonelle. For utenfor blir det ikke bare festet, men også lekt og uthvilt. Leker bør definitivt være i bagasjen din, spesielt når barn er med deg. Lesestoff og kanskje puter for en liten lur vil sikkert gjøre det bra.

Piknikpledd

piknik-ideer-sjekkliste-piknik-teppe-fine-jeans-høy kvalitet

Et piknikteppe er en av de viktigste tingene. Du kan selvfølgelig sitte på gresset, men å legge mat og bestikk på gulvet er upraktisk. Et enkelt, stort nok stykke stoff er nok for en koselig piknik. I tillegg er en gammel duk, flere badehåndklær, en vevd matte eller koselig teppe også egnet for saken. Det er også spesielle fuktsikre piknikpledd. De avviser fuktighet og er også enkle å rengjøre.

Piknik ideer for retter og bestikk

sjekkliste for piknikideer-tilbehør-sett-tips-bestikk

Maten smaker egentlig ikke godt uten bestikk, passende retter og andre nyttige redskaper. Fordi Wien -flasken ikke kan åpnes uten en flaskeåpner. Det bør utarbeides tilstrekkelige bestemmelser. Lettere, lommelykt, servietter, fuktservietter, tannpirkere, salt- og peppershaker og kanskje til og med lys tar deg utendørs for en kontemplativ tid. En ting er også spesielt viktig å la naturen være slik den ble funnet. Så ha alltid nok søppelsekker til piknikutstyr.

Bærekraftige piknikretter og bestikk av tre

piknik-ideer-sjekkliste-engangs servise-engangs bestikk-tre

Ingen måltider går uten riktig bestikk og servise. Mesteparten av tiden foretrekkes den billige plast- eller papirversjonen. Hvis det er ett av de to alternativene, er det bedre å bruke papp over plast, da det er mer miljøvennlig. I mellomtiden er det også varianter av høyere kvalitet laget av tre som kan brukes flere ganger.

Piknikideer – lag klutservietter til bestikk selv

piknik-ideer-sjekkliste-sett-produkter-vinbestikk

Det beste du kan gjøre er å kjøpe et helt sett spesielt designet for uteservering. det betyr ikke nødvendigvis å kjøpe. Du kan designe mye selv, kombinere det og legge det i en kurv av høy kvalitet. En veldig praktisk idé er å sy praktiske servietter med lommer for bestikk av enkle kjøkkenhåndklær. Etter bruk rulles de brukte gaflene og knivene opp og vaskes hjemme, tøyservietten havner i vaskemaskinen. Ingenting kastes – bærekraftig, praktisk, bra.

Piknikideer: plassbesparende, sammenleggbare møbler 

piknik-ideer-sjekkliste-folding-stol-sammenleggbare møbler

Når det blir lengre, kan insekter eller solskinn være store plager. Glem derfor ikke myggmiddel i form av spray eller lys, spesielt hvis den koselige piknik skal finne sted i nærheten av vann. Toalettpapir, en paraply og solkrem, samt varmere klær for de kule kveldene, bør sette en nøkkel i værets vær. Hvis du vil stole på komfort, er det lurt å ta med sammenleggbare og sammenleggbare møbler, for eksempel stoler og krakker. Puter og kanskje et ekstra teppe er alltid praktisk på en tur.

Den perfekte piknik på stranden

piknik-ideer-sjekkliste-sommer-strand-parasoll

Fordi du ikke bare fester på en piknik, er fellesskapsspill en god idé. Kort- og brettspill, ball eller badminton bringer mennesker sammen og skaper god stemning. Men med en god bok kan du også slappe av fantastisk. Kule poser og esker, hvor drinker og letfordærlig mat kan oppbevares kjølig, er en uatskillelig del av utstyret for en sommerpiknik. For eksempel, når det gjelder en ølkasse, er det kjølige vannet i en bekk i nærheten et godt alternativ.

Piknikideer: mobilgrill

piknik-ideer-sjekkliste-mobil-grill-bbq-chic

For grillviftene er det mobile griller. Enten på engen eller på stranden, er en funksjonell, sammenleggbar grill ideell for på farten. Imidlertid må du alltid sørge for at det er på en brannsikker overflate, dvs. på stein eller sand. I tillegg har du ikke lov til å tenne bål overalt. Grilling er begrenset eller til og med forbudt på strender eller i skogen. Brann av noe slag er til og med straffbart i naturreservater.

Piknik ideer og oppskrifter

piknik-ideer-sjekkliste-mat-produkter-tips-oppskrifter

Låsbare beholdere er verdifulle i naturen, fordi alle insekter, som maur, bier og veps, alltid vil spise med dem. I tillegg kan du pakke alt du liker i piknikkurven. Kaker, quiche, terter, kjøttboller, rundstykker og dips, kald stek og andre er blant de mest populære snacksene. Fremfor alt er alt som krever så lite eller ingen bestikk og servise som mulig egnet for en piknik. Dette sparer også den tunge vekten til piknikkurven. Wraps, bownies og smørbrød kan pakkes individuelt i brødpapir eller poser. Alle disse delikatessene kan tilberedes raskt og enkelt.

Piknikideer: pakk inn produkter og mat

piknik-ideer-sjekkliste-oppskrifter-spis-deilig-fingermat

Når det gjelder drikkene, bør du ta med tilstrekkelig mengde stille vann. Med litt frukt i glasset blir det fort en deilig sitronade. Et godt tips: Hvis drikkene er fylt i små flasker, sparer du plass til drikkekopper senere. I tillegg kan vekten fordeles bedre på denne måten.

Deilige piknikoppskrifter

piknik-ideer-sjekkliste-oppskrifter-nudelsalat-sandwich-toast

Våre forslag til retter og produkter som er spesielt egnet for en piknik:

 • Baguette, rundstykker, flatbrød eller knekkebrød å bite i, men også for de virkelig sultne
 • matchende dips
 • Oliven (avhengig av smak: grønn, svart eller med urter)
 • stekte dadler med bacon
 •  Grønnsakspinner (crudités) f.eks. Laget av gulrøtter, courgette, agurk, paprika
 • Chorizo ​​eller fennikelsalami i ett stykke
 • solid ost (parmesan, bondeost, Comté, Manchego er bra her)
 • Smørbrød med rakett, kalkun eller kokt skinke og brie drizzled med pesto
 • Smørbrød med kremost og gressløk
 • Quiche med grønnsaker og ost eller med skinke
 • Trouchia med spinat eller vårløk
 • hjemmelaget pesto
 • Tomater i glasset
 • Kjøttboller med krydder, med mynteyoghurtdipp
 • saftig sitron kylling, best skåret i biter

Grillet mat

piknik-ideer-sjekkliste-mobil-grill-plen-eng

Hvis du vil grille utendørs, må du på forhånd finne ut om slike aktiviteter er tillatt på det valgte stedet. Mat som skal grilles, for eksempel grønnsaker og kjøtt, bør porsjoneres på forhånd eller kuttes i biter.

Frukt og smørbrød for en perfekt piknik på stranden

piknik-ideer-sjekkliste-sommer-strand-sandwich-frukt

Om sommeren anbefales småretter som smørbrød, muffins, hardkokte egg, grønnsakspinner med dips, hjemmelagde elendige og salater. Dressinger til bladsalater tilberedes best separat og bare helles over dem på stedet. Mat og sauser som ødelegger raskt bør stå hjemme fordi det er fare for salmonella i solen.

Romantiske piknikideer

piknik-ideer-sjekkliste-romantisk-ekskursjon-jordbær-musserende vin

Hvis du trenger romantisk hjelp på solfylte dager, kan en piknikkurv og piknikteppe komme godt med. En flaske godt avkjølt Wien eller musserende vin eller alternativt Prosecco og hylleblomstsirup er avgjørende for en romantisk piknik eller en piknikdato. Halshugget en champagneflaske, men glemte glass – en slik situasjon burde ikke være det. Avkjølte jordbær, kirsebær eller druer, eller annen frukt som er skåret i biter i størrelse, er fantastisk egnet til fôring. Alternativt lander bærene i glasset og forfris drikken.

Previous Post
Moderne hjørnehus tilbyr et hjem for en stor familie
Next Post
Arbeide hjemmefra med barn: Kule ideer til rolle- og sensorspill med barnebordet “Flisat” fra Ikea