15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Planlegger den perfekte campingferien – Sjekkliste for nybegynnere

Camping familie ferie-organisere skog

Du har bestemt deg og vil gjerne ha en Campingferie å planlegge. Fordelene og ulempene med camping og hvordan du må forberede deg på det – vi vil gjette dette og mye mer nedenfor.

Organiser campingferier – i ditt eget land eller i utlandet?

Fjell leir vakker natur sjø

Ved første øyekast ser det ut til at du leter etter den perfekte Campingferie må planlegge mye. Det første spørsmålet du må svare på er hvor vil du dra på camping – i ditt eget land eller i utlandet. Hvis du vil bo i hjemlandet, må du først velge regionen. Vær nøye med værforholdene. Tenk på om du vil fiske eller heller gå tur. Finn ut hvor langt fra campingplassen den nærmeste landsbyen er. Planlegg hvordan du skal gå dit.

Campingferie – velg campingplassen

Forbered deg på campingferieplanlegging

Hvis du vil prøve campingplasser i utlandet, kan du enten ringe campingplassen direkte og bestille, eller gjennom et reisebyrå Campingferie å planlegge. Uansett bør du på forhånd finne ut hvor du kan finne lege om nødvendig – selv om du er forkjølet, er det viktig å kunne finne noen som snakker tysk i nærheten. Hvis du vil campere med hunden din, kan du spørre om det.

Organiser campingferier – planlegg turen

Feriemål campingplass lake

Etter at du allerede har bestemt deg for en campingplass, kan du begynne å pakke. Denne oppgaven kan gjøres enklere med en sjekkliste. Beskriv alt du vil ha med deg – førstehjelpssett, tilbehør, kjøkkenutstyr, telt. Ikke glem å ta med en tom sjekkliste for hjemreisen – det vil være veldig nyttig når du er på stedet når du pakker. Hvis du planlegger en tur, veier du hele pakken på forhånd og ser om du kan bære den over lengre tid. Vi ønsker deg en avslappende og fantastisk ferie midt i naturen!

Camping strand telt solnedgang

Camping sjø fjelltelt

Kippel campingplass camping natur

Campingferie plan elv

Camping sjekkliste skogstelt

camping idyllisk landskap vakker natur

Campingfjell værforhold belysning

Camping eng skog sommerferie

leir nattehimmel stjerner skog

Forest camping ideer bilder

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn