15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tilberede mat til camping – tips til grillutstyret

grilling utendørs camping spise grønnsaker poteter

Du har allerede forberedt alt for ekskursjonen. Nå gjenstår spørsmålet – hvordan gjør du det Mat til camping kan forberede? Vi gir deg nyttige tips om hvilke grillapparater som er tilgjengelige på markedet, og hvordan du kan beskytte naturen når du griller.

Lag mat til camping – kjøp en gassgrill eller elektrisk grill?

Camping mat pizza stein grill bål

Hvis du har parkert på en campingplass, vil du sannsynligvis ha en elektrisk grill også Mat til camping å kunne bruke. Fordelen er klar – i motsetning til gassgrillen er det aldri fare for å stå igjen uten gass og ikke lenger kunne bruke grillen. Ulempen er at du er ganske lite fleksibel og alltid avhengig av strømnettet. Det betyr at ingen utflukter midt i naturen kan kombineres med en grill.

I motsetning til dette er gassgrillen en populær variant – den er relativt enkel å bruke og ganske trygg. Små gassovner er også et alternativ – du kan ta med deg to, slik at du kan tilberede varme drikker og mat samtidig.

Lag mat til camping – sikkerhetstiltak

sunn mat grilling fisk camping

Kok det Mat til camping aldri i teltet ditt – for det første er det høy risiko for brann, og for det andre kan du kveles av avgassene. Ta alltid med deg et brannslukningsapparat og et teppe. Kok i en avstand på minst 1,5 meter fra teltet – ofte er stoffet i teltet svært brannfarlig. I dårlig vær kan du bygge en ekstra markise som gir nok beskyttelse for komfyren eller grillen. Ta alltid godt vare på gassflaskene – og lagre dem slik at ville dyr ikke kan nå dem. Barn bør ikke hjelpe til med matlaging – de kan ofte bli skadet eller brent. Ha alltid med deg et nødsett hvis du trenger å helbrede mindre brannskader. Hold deg til disse enkle reglene og forbered dette Mat til camping trygt og raskt!

Camping spiser gassgrill shashlik

Camping mat ideer for å bake pizza

Grilling og camping den perfekte campingferien i naturen

Grilling camping ideer mat

Grain Corn Bake Open Camping Food

sunn mat campingplass grill kull

Komfyr Grill Camping Utstyr Telt

praktisk gassgrill flere avdelinger

Utflukt mat bil elektrisk grill

praktisk grillidé for å bygge en bilgrill

Elektrisk grillbil campingutstyr mat

Wohlundtoll.com LIFESTYLE MAGAZINE

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige