15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Camping i Italia – 5 topp campingplasser for en avslappende ferie

Camping Italia tre topper bobiler Park Sexten

Det er mange campingplasser i Italia. De fleste er åpne fra april til oktober. Det er flere campingplasser i nærheten av strendene i Italia. Disse er spesielt populære blant ferierende i sommermånedene. Andre populære campingplasser ligger ofte direkte i en skog eller ikke veldig langt fra en skog. Hvis du bor i en Camping i Italia Du kan også være interessert i disse 5 campingplassene og gjøre avgjørelsen enklere.

Toppcamping i Italia – Dolomiti Village

Dolomiti Village-Camping i Italia

At Camping i Italia Dolomiti Village & Wellness Resort tilbyr utallige sommer- og vintermuligheter for moro og sport og for å nyte naturen. Dolomiti Camping Village ligger i Dimaro i Val di Sole (Trentino-Syd-Tirol) i en høyde av 800 m over havet. Det vakre området byr på mange muligheter for naturopplevelser og flotte eventyrlige aktiviteter for morsomme sportsentusiaster-for eksempel nedfarter ved Noce-elven med rafting, hydrospeed, kanopadling eller terrengsykling, stavgang, canyoning, trekking om sommeren og ski om vinteren. Skibusser forbinder Camping Village Dolomiti med skianleggene bare 5 km unna.

Camping Italia reiser steder midt på landsbygda

Camping i Italia-Dolomiti Village Spa Resort

Campingplass i Italia-grønn natur

Stelt campingvogn telt camper-dolomiti

Italia Dolomiti Village-Resort Bungalows utendørsbasseng

Camping i Italia – Centro Vacanze San Marino

San Marino landemerker Italia

Den berømte bymuren San Marino regnes ikke bare som et godt historisk reisemål med fantastisk utsikt, men også et godt sted for Camping på italiensk, i Rimini -området. Det er hyggelig å spasere gjennom smugene og de små gatene i den historiske delen i noen timer. Centro Vacanze ligger bare en 5-minutters kjøretur fra San Marinos historiske sentrum og en 15-minutters kjøretur fra Rimini-stranden. Campingplassen har blitt anerkjent som et av de beste stedene for en avslappende og samtidig aktiv og morsom ferie i regionen, og består av et campingområde og et hotellområde. Mer enn 200 parkeringsplasser strekker seg i anlagte terrasser, avgrenset av hekker eller trær.

San Marino reisemål Adriaterhavet

San Marino campingferiehotellbasseng

Campingferier Italia telt-San Marino

Camping i Italia-San Marino-Camping

De beste campingplassene i Italia – Camping La Sfinge

Camping Italia La Sfinge-ved sjøen

Campingplassen La Sfinge er ideell for naturelskere – den ligger i en fortryllende dal (på et område på 18 000 m2) midt i grøntområder, under furu- og akasietrær. Cinque Terre nasjonalpark kan nås på få minutter. Dette Camping i Italia tilbyr muligheten for en aktiv ferie – klatring, surfing, roing, dykking, fiske. Alle kan finne sin egen avslapning her. Den rene, urørte naturen inviterer deg til å gå på sykkelturer eller trekking.

Campingplasser ved sjøen Italia Adriaterhavet Midt i skogen

Campingplass bungalower-La Sfinge

Bella Italia campingplass

Campingplasser i Italia reisemål

At Camping i Italia Bella Italia er virkelig et familievennlig sted. I en familiær atmosfære kan du virkelig slappe av her. Campingplassen ligger bare noen få minutter fra sentrum av Peschiera og tilbyr deg et hyggelig opphold midt i en grønn furuskog.

Bella Italia campingplass-Adria

Topp campingplass Italia-Bella Italia

Camping med utendørsbasseng Italia

Camping ved sjøen Italia

Campingplass ved sjøen Bella Italia

Camping Caravan Park Sexten – Tre Cime di Lavaredo

Campingplass Italia Tre Cime-di Lavaredo

Caravan Park Sexten er et fredelig paradis midt i fjellene på Three Peaks. Fritidsfasilitetene er perfekte for personer med egne campingvogner eller de som ønsker å leie en campingvogn. Spektakulær utsikt, et stort spa- og velværeanlegg og et innendørs svømmebasseng sørger for en avslappende ferie.

Drei Zinnen camping med innendørs svømmebasseng

Campingvogn Drei Zinnen

Italia Drei Zinnen Camping Holidays-Italia

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige