15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å velge campingtelt – nyttige tips før du går på camping

Tips for campingtelt ved valg av stort telt

Har du allerede bestemt deg for camping som et feriealternativ? God. Da er det den tiden Telt å velge. Her er noen nyttige tips som definitivt vil hjelpe deg når du skal velge telt.

Velge et campingtelt – et spørsmål om størrelse

Tips for valg av campingtelt i to lag

de Telt Du bør gjøre valget ditt basert på en rekke viktige kriterier. Det første spørsmålet som kommer opp handler om størrelsen på teltet. Logisk sett bestemmer du størrelsen i henhold til antall personer som skal sove inne. I mange tilfeller glemmer du imidlertid at teltet ikke bare er for å sove. Du bør også bo der i noen dager. Hvis du har valgt et familietelt, bør du vurdere et eget rom for barna. Og ikke glem at jo større teltet er, jo vanskeligere er det å bære og jo mer komplekst er det å montere det. Hvis du går på fotturer, er det best å vurdere en variant med et mindre telt som er lettere og lettere å sette opp.

Utvalgskriterier for campingtelt – høyde

Tips for valg av campingtelt veranda

Når du velger Telt høyden er også et viktig kriterium. Det ville være ideelt hvis du kan stå opp fritt i teltet ditt og ha nok plass til hodet ditt.

Telt med to lag stoff

Tips for valg av campingtelt camping i skogen

De helt små teltene har bare ett dekklag. Men hvis du gjør det Telt velg, se etter design med dobbelt lag. Sørg for at det er nok plass i knyttneven. Dette er en viktig forutsetning for at teltet ikke skal lekke hvis det regner.

Presenning til teltet

Tips for valg av campingtelt utenfor

I dag har de fleste Teltno sine egne presenninger. I de små teltene dekker presenningen hele gulvet, mens i større konstruksjoner har hvert område sitt eget gulvdeksel. Hvis du ikke vil ha insekter i teltet ditt, er det beste å kjøpe en med en sveiset presenning.

Telt for camping – valg av materialer

Tips for campingtelt ved valg av gule telt

Telt kan være laget av bomull, nylon eller polyester. Konstruksjonen var hovedsakelig laget av aluminium eller stål. Hvis du går på fotturer, er det best å velge den lettere versjonen av aluminium. Noen ganger er to av de samme teltdesignene laget av forskjellige stoffer. Vær i dette tilfellet oppmerksom på prisen, som i de fleste tilfeller også gir en indikasjon på kvaliteten.

Spesialisert litteratur

tips for valg av campingtelt rundt design

Til syvende og sist er det viktig at du har viktig informasjon om deg selv TeltSamle s før du kjøper. Gjør din egen forskning på internett eller kjøp spesialiserte campingblader. Å kjøpe campingtelt er et viktig skritt og bør tas ganske seriøst og nøye.

Previous Post
Brygg ditt eget øl – Hvordan lage din egen favorittdrink med humlesmak
Next Post
Lag kreative påskeemballasje av stoff, papir og poser og pakk vakkert påskegaver