15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Campingtelt fra Tentsile – Det nye treelementsteltet lover et unikt eventyr

tentsile univers telt tre elementer unikt design romslig

Et behagelig oppholdsrom mellom trærne? Det britiske selskapet Tentside har lansert de såkalte treteltene, som de viser hvor alvorlig de tar bærekraft. Med sine produkter vil Tentsile øke bevisstheten om at skog og trær er verdt å beskytte. Selskapets siste skapelse er campingtelt som lover et uforglemmelig eventyr. Teltet med tre elementer vil bli offentliggjort tidlig i 2019. Forventes å koste $ 2000.

camping telt telt univers univers vann jord tre elementer natur myggnett

Uansett om det er på bakken, på vannet eller på et tre, tilbyr det nye teltet med tre elementer nye og uendelige muligheter for campingfolk. Det nye campingteltet lar deg slå deg ned på de mest ekstreme plassene og nyte naturen. Teltuniverset er det mest allsidige i sitt slag og er designet for å ta opptil fem personer. Dette produktet har 18 m2 gulvplass, 1,5 meter høyt tak, innebygd lagringsplass og tre verandaer. Denne stuen er også utstyrt med et helt låsbart insektskjermtak og avtagbart regntrekk. I en klar natt kan du nyte stjernehimmelen uforstyrret.

campingtelt telte ekstreme plasser insektnett to-etasjers

Disse campingteltene kan settes opp på bakken og brukes som et tradisjonelt telt. Takket være tre forankringspunkter kan teltet strekkes opp mellom trærne. Hvis campingteltene brukes i et skogsområde, kan fluenettet fjernes og et ekstra område opprettes i første etasje. Den romslige, to-etasjers “innkvarteringen” med et unikt design har plass til opptil 20 personer samtidig. Campingteltet fascinerer med sin evne til å absorbere vann. Bunnen er laget av tykk polstring som gjør at den kan svømme som et stand-up padlebrett. Den flytende flåten er skapt ved å trekke forteltet tilbake og feste insektregns presenningen til teltstolpene.

tre elementer campingtelt teltnett vann vann romslig overnatting flytende floà ??

Selv om campingteltet henger i trærne, gir dette stive gulvbelegget det sitt sted å stå. Når det er strammet, kan teltet henges opp uavhengig av topografi eller vann. Arkitekten Alex Shirley-Smith står bak produktene fra Tentsile, hvis drivkraft er en av hans barndomsdrømmer, nemlig å redde regnskogen. Campingtelt er mer miljøvennlig enn permanente konstruksjoner og skader ikke trær og skog.

miljøvennlige campingtelt trær vann luft design telt

tentil campingtelt dinglende telt strukket høyde behagelig boareal

tentsile univers camping telt bærekraft dinglende telt i flere etasjer

* Du kan finne flere produkter fra Tentsile her

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke