15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glamping i Bolivia: luksuscamping midt i ørkenen

Glamping i Bolivia camping destinasjon eksotisk

Har du noen gang drømt om et eventyr? Eller vil du besøke fjerne land? Da er Kachi Dome – et glampingparadis i Bolivia – akkurat noe for deg. Denne luksuriøse campingplassen ligger ved foten av vulkanen Tinupa, midt i ørkenen, og gir deg muligheten til å oppleve boliviansk kultur og tradisjoner på nært hold. Legg ut på en virtuell reise til Sør -Amerika og bli med på en omvisning i dette unike kurstedet.

Glamping i Bolivia: et eventyr for hele familien

Glamping i Bolivia luksuscamping langtursturer

Midt i den bolivianske ørkenen, 3700 meter over havet, omgitt av høye fjell og nær en velkjent boliviansk vulkan, er det nye trendmålet for glampingentusiaster fra hele verden. Syv telt tilbyr totalt 14 svært ettertraktede steder for turister. Men hva er feriestedets hovedattraksjon? På den ene siden tilbyr arrangørene en unik opplevelse i det fri (om natten kan du beundre stjernene på nattehimmelen). På den annen side er de eksklusive glampingteltene ekstremt komfortable og tilbyr alle hotellets bekvemmeligheter. I et stort telt kan gjestene slappe av med deilig mat og drikke fra regionen og la kvelden forsvinne. Eller du kan besøke den nærliggende byen Coquesa, ta en titt på det berømte arkeologiske stedet Alcaya og deretter sykle rundt på campingplassen og oppleve den bolivianske naturen på nært hold.

Glamping i Bolivia: Anlegget lover maksimal komfort

Opplev glamping i Bolivia Sør -Amerika på nært hold

Innredningen av det store teltet lar gjestene fordype seg i den typiske atmosfæren i et boliviansk hus. Typisk for de søramerikanske landene er de lave bordene med forseggjorte treskjæringer, lykter, samt håndvevde tekstiler og tepper av høy kvalitet med geometriske mønstre.

Telt til glampingplasser i Bolivia

De enkelte teltene er også utstyrt med alt som er nødvendig: en komfyr gir behagelig varme på kalde kvelder, en dobbeltseng lover maksimal sovekomfort. To nattbord, en kommode og et lavt salongbord fullfører møblene.

Glamping i Bolivia -telt med dobbeltseng i seng

Tekstiler av høy kvalitet, eksotiske pelsmatter og håndvevde tepper med en ekstremt behagelig følelse gir siste preg på glampinginteriøret. Det er til og med et bad gjemt bak sengetøyet med store senger.

Glamping i Bolivia Bad ren luksus

Rennende vann og elektrisitet bør selvfølgelig ikke mangle på et glampingområde. Alt i alt tilbyr de romslige teltene alt du trenger for en flott ferie borte fra kjas og mas i de berømte turistbyene.

Glamping i Bolivia, camping i det fri

Glamping i Bolivia stjerne nattehimmelen ørken

Glampingplassen Kachi veker er et prosjekt av Amazing Escapes

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke