15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Selvrensende vannflasker: UVC-lys i lokket dreper farlige bakterier

rosa farge vannflaske utøver turgåer

Selvrensende vannflasker er en campingvifte drøm. Spesielt når du camper midt i naturen, er alternativene for rengjøring av vannflasken ganske begrensede. Men selv i den hektiske hverdagen kan en slik drikkeflaske vise seg å være spesielt praktisk for idrettsutøvere og treningsfans. Det amerikanske selskapet LARQ presenterte en slik flaske, som bruker innovativ LED -teknologi i lokket for å eliminere bakterier med UVC -lys.

Selvrensende vannflasker: UVC-lys ødelegger bakterier og renser vannet

selvrensende vannflasker holder strandvannet kjølig ren ny teknologi

Denne teknologien brukes faktisk allerede på sykehus. Bakterier, sopp og virus har blitt eliminert fra overflater der med konvensjonelle UV -lamper i flere år. På samme måte blir bakteriene i LARQ vannflasker drept med UVC -lys. For dette formålet har produsentene installert et lite LED -lys i lokket på drikkeflasken. Den lades via USB -kabel og er alltid klar til bruk. Kjøperen kan enten aktivere den med et tastetrykk eller sette den til å slå seg på automatisk annenhver time. Lampen er plassert på en slik måte at den bestråler innsiden av flasken og vannet, og dermed desinfiserer alt. Strålingen i seg selv setter ingen spor i vannet, og smaken endres heller ikke. Voksne, småbarn og til og med babyer kan drikke det rensede vannet uten å nøle.

Hvis du vil krydre vannet ditt med frukt eller fylle flasken med juice eller en sukkerholdig drink, bør det rengjøres grundig med oppvaskmiddel og vann. Til og med lokket kan rengjøres med såpe og vann. Fyll kun flasken med drikkevann.

Selvrensende vannflasker: fordelene på et øyeblikk

Drikkeflaske yoga øvelser spille sport rent drikkevann

Selvrensende vannflasker kan virke som en bekvemmelighet for mange ved første øyekast. Faktisk har en slik drikkeflaske flere fordeler sammenlignet med vanlige flasker som kan brukes igjen:

  • Irriterende rengjøring er ikke lenger nødvendig. Andre flasker som kan returneres er vanskelige å rengjøre. Ofte, uansett hvor hardt du prøver, kan ikke alle bakteriene fjernes. Med de selvrensende vannflasker trenger du ikke bekymre deg for hygiene.
  • Ingen lukt: Siden flasken rengjøres regelmessig, i motsetning til andre flasker som kan returneres, er det ingen ubehagelig lukt.

Selvrensende vannflasker får Reddot-prisen for innovative produkter

selvrensende vannflasker blågrå drikkeflaske nyskapende teknologi

Er selvrensende flasker årets produkt? Selskapet har allerede blitt tildelt den prestisjetunge Reddot -prisen for sitt miljøvennlige produkt. Flaskene er virkelig veldig praktiske og viser seg å være trofaste ledsagere på en fottur, på en piknik og til og med på barnebursdagsselskap utendørs. Et slikt design kan redusere forbruket av engangsflasker og på denne måten beskytte naturen mot forurensning.

Du kan lære mer om de selvrensende vannflasker på LARQ få tak i.

UVC -lys desinfiserer bakterier

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!