15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kommode sikrer orden i stue og soverom

møbler i svart kommode

Vi presenterer et nytt konsept for den moderne kommoden – de elegante designene kommer fra Italia og er ekte iøynefallende. De sikrer komfort og orden i stuen og soverommet, og hvorfor ikke i gangen også.

Moderne kommode med et eksklusivt design av Porada

lav smal kommode

Porada er et italiensk merke som gjør inntrykk gjennom elegante design og moderne kommode Har laget. Familieselskapet ble grunnlagt på 1950 -tallet og har spesialisert seg på produksjon av fine møbler laget av tradisjonelle materialer som tremøbler. De siste årene har selskapet med hell utviklet flere kolleksjoner for moderne møbler som kombinerer klassiske og moderne trender. De tilbyr hele interiørdesign og har et bredt spekter – fra bord til soveromsmøbler til skapsystemer. Møbelprodusentene presenterte ideene sine til kommoden som et møbel – det skal ikke bare være praktisk, men også se bra ut. Stor vekt er lagt på god romflislegging – den lave kommoden på soverommet ligner en skjenk og gir god plass til bilder, vaser og andre dekorative modeller. Det er ikke lenger bare et minne fra fortiden, men et trendy møbel som kan passe både i gangen og i stua.

Moderne kommode – multifunksjonell og praktisk

moderne kommode-hvit

De enkle formene fremheves av interessante skuffer og farger. Når du ser deg om etter en moderne kommode, må du være oppmerksom på høyden – det har blitt mer og mer fasjonabelt nylig at møblene tar så lite plass som mulig. Den minimalistiske tendensen har lykkes med seieren, og kommodene er ganske lange enn høye. Design kledd i skinn eller med interessante kurver vil sette aksenter – de må koordineres med resten av møblene når det gjelder farge og stil. La deg inspirere av Poradas elegante forslag til design og materialer!

Kommode i massivt tre

elegant kommode tre

Eksotisk dekorasjon og kommoder med enkel design

Design av tre -kommode

Interessant kommode med en formet form

moderne kommoder stue kronglete form

Skjenk dekket med skinn

Lærpanel kommode

Klassisk kommode i tre

elegant tre kommoder-stue

Moderne kommode for soverom

Tre kommoder soverom

Italienske møbler til soverommet

Massivt tre kommode soverom

Kommode i tre for innredning i retrostil

Tre-kommode-italienske møbler

Skinnende slank design

skinnende kommode gangdesign

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage