15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skapbelysning med lyslister – Lux -Good fra Rüttimann

LED -lys gir belysning av skapdører

Et nytt produkt fra Rüttimann ser ut til å løse problemet med Skapbelysning å ha funnet en løsning. Selskapet kombinerer teknisk kunnskap og håndverk med klassisk design for å tilby et fremtidssikkert produkt.

Diskret skapbelysning hjelper med valg av klær

Lux-Good Rüttimann skaplysstang Led

Lux-Good® fra 2013 er et helhetlig intelligent lagringssystem. de Skapbelysning gjør møbelet til en praktisk hjelper når du leter etter klær. Du kan endelig konsentrere deg om å velge klær! Lysstyrke og farge kan tilpasses individuelle kunders ønsker og behov. Hvordan virker det? Når skapdøren åpnes eller lukkes, slås strømmen automatisk på eller av via en magnetisk sensor (kretsen er perfekt usynlig integrert i skapet). Innvendig er skapet opplyst til skapdøren forblir åpen.

Lux-Good® skapbelysning

Lux-Good System innvendig belysning innfelt skapdør

Lyset fra LED -lyslisten, som er innebygd i skapdøren, utstråler ro og virker behagelig. Plassert på innsiden, forhindrer det ubehagelige blendingseffekter som ofte oppstår med andre belysningssystemer. Ikke mer direkte lys i ansiktet! Rüttimann har også tenkt på skyvedørsentusiaster. Lyslisten er plassert på siden av veggenheten. Lux-Good® er et synonym for luksus og komfort. Den fremtidsrettede modellen setter en ny standard for skapdesign. Dette har blitt oppnådd takket være syntese av materialer og utstyr. Opprettelsen av slike møbler gir stor frihet for kreative ideer innen produktdesign, belysning og lys iscenesettelse.

Gangmøbler fra Rüttimann

Omkledningsrom Ønskelig skap belyst Rüttimann

I følge selskapets filosofi er garderoben et møbel som skal brukes lenge, en investering i fremtiden. En bakgrunn eller til og med et helt rom. Skapet bør ideelt sett ha estetiske og funksjonelle kvaliteter for å sikre problemfri og hyggelig bruk. Selskapets skap er fanget i tidsånden og tidløse på samme tid. De inviterer deg til å la fantasien løpe løpsk. la deg inspirere.

LED lysstang innebygd i hengerskinnen

innfelt lyslist-Led kleshengerstang

Perfekt opplyst garderobe

Belysning i garderobeskap Led-lyslist

Gangmøbler som en stilig bakgrunn

Skapbelysning Rüddimann design lys gang

Walk -in closet – skyvedør som romdeler

Walk-in skap skyvedørs romdeler Rüttimann

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage