15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

19 ideer for moderne gangdesign og tips for inngangspartiet

Moderne inngangsparti i gangen-hvit-krem-marmor-gulvfliser-garderobe-høyglans

Inngangspartiet skal skape et miljø for å føle seg bra så snart du kommer inn i huset ditt. Derfor fortjener den minst like mye innsats i møblering som alle andre rom. Fordi en moderne og hyggelig innredning og design av korridoren ikke bare kan ha en positiv effekt på gjestene, men også ha en positiv innflytelse på beboernes generelle stemning. Kaotiske skostativ, ubehagelig lys og helt hengte frakkekroker – uorden gjør deg alltid litt nervøs og misfornøyd. Unngå denne feilen ved å skape visuell orden og ro i gangen. I dag skal vi vise deg noen ideer for moderne gangdesign som beviser at inngangspartiet kan innredes vakkert og veldig praktisk samtidig.

moderne-gang-design-gulvfliser-teppe-benk-lagringsplass-speil

Du blir vanligvis ikke lenge på gangen. Men det er det første rommet du ser fra en leilighet og det siste som går. Gangdesignet må derfor være tiltalende og samtidig dekke behovene til beboerne. Optisk rekkefølge skaper plass, klarhet og komfort. Og klarhet skaper letthet. Så du kan starte dagen med et smil så snart du forlater huset. Og den som kommer inn i et koselig og ryddig rom når han kommer hjem, føler seg også mer komfortabel.

Inngangsparti-taupe-vegg-farge-gulvfliser-hvit-hall-møbler-innfelte taklamper

Gangen er skjæringspunktet mellom omverdenen og personvern. Våt sko eller støvete jakker bør bo der. Men det blir også sett på som et speil av hele leiligheten. Selv om nytteverdien er i forgrunnen i gangen, bør heller ikke estetikken neglisjeres. Hvis du vil forskjønne gangen, må du finne balansen mellom de to.

Det stilles høye krav til gulvet i gangen

moderne-korridor-design-hvitt-speil-vegg-kommode-gulvfliser

Gangen er et travelt rom som raskt blir skittent. Av denne grunn bør alle materialer være enkle å ta vare på, høy kvalitet og holdbare. Spesielt gulvbelegget lider av tilsmussing under skoene og må derfor være veldig slitesterkt. I tillegg til skitt, må den også tåle fuktighet. Keramiske fliser, natursteengulv, vinylgulv og linoleum er spesielt passende gulvbelegg for inngangspartiet. Når det gjelder holdbarhet og robusthet, er kravene til hallmøbler like.

Belysning i gangen spiller en viktig rolle

moderne-gang-belysning-indirekte-kald-hvit-speil

Det er vanligvis ikke naturlig lys i gangen, så belysningen bør rettes spesielt. Godt lysdesign får til og med en liten gang til å virke vennligere. Del inngangspartiet i forskjellige soner og planlegg nøyaktig hvor du vil finne lyskildene dine. En enkelt taklampe er ikke nok til å belyse alle nisjer og skap på riktig måte.

inngangsparti-moderne-garderobe-lampeskinner

Innfelt lys og spotlights på skinnesystemer er egnet som generell belysning i gangen. Skaplys er en god løsning for å hjelpe deg med å finne rundt i garderoben. Flere vegglamper gir også nødvendig oversikt. Så du kan ta en siste titt i speilet før du drar. Dekorative hengende lamper og lysekroner, derimot, klipper en fin figur i gangen med høyt tak.

Riktig stil for moderne gangdesign

Inngangsområde-industriell stil-mønstret-gulv fliser-stående-speil

Uansett størrelsen på rommet, liker folk å velge den minimalistiske stilen for moderne gangdesign. Den skandinaviske livsstilen er også perfekt for gangen fordi den formidler renslighet og enkelhet. Den industrielle designen ser også veldig moderne og elegant ut. Uansett hvilken livsstil som foretrekkes – er det viktigste at du konsentrerer deg om det viktigste og unngår bruk av overflødige møbler og tilbehør.

Hvilke møbler hører hjemme i hver gang?

Inngangsområde-design-skap-skyvedører-lys

Det må planlegges nok lagringsplass i gangen slik at jakker, kåper og sko finner plass og ikke fanger øyet. Med de riktige hallmøblene skapes et godt organisert rom der du kan finne det du leter etter. Så hvilke møbler bør ikke mangle på gangen??

En garderobe i gangen er et must for å få plass til jakker, sko og hatter. Med den moderne gangen kan du velge mellom individuelle veggpaneler med frakkekroker eller komplette garderobesett. Hvis den begrensede veggplassen i den lille gangen din ikke er nok for et klesstativ, er individuelle frakkekroker ideelle.

moderne-gangen-design-lys-grå-vegg-farge-hvit-møbler-gulvfliser

A gir nok lagringsplass i inngangspartiet Garderobe / innebygd skap. Sko og klær er pent oppbevart der til de blir brukt igjen. Et skap med skyvedører og et speil er mye mer plassbesparende og anbefales spesielt for trange ganger.

moderne-korridor-design-hvit-brun-schuhkipper-speil vegginnfelt taklamper

Et skoskap er den beste løsningen for rask bestilling, god oversikt og mer plass på gangen. Uansett hvor mange sko du har, bør du justere størrelsen for å passe til den tilgjengelige plassen. Hvis leiligheten din har en smal gang, er høye sko -tippere med lav dybde ideelle.

moderne-gang-design-lys-grønn-vegg-gulv-fliser-benk-stort-speil

Benk – Et sted å ta på sko skal ikke mangle på gangen. Benken oppfyller vanligvis to funksjoner: sitteplasser og skooppbevaring. En vakker hallbenk er tilgjengelig i mange forskjellige utførelser, for eksempel som en trekiste med møbeltrekk eller som en del av garderobesett. Hvis gangen er for smal, er den sammenleggbare benken en plassbesparende løsning.

Inngangsparti-tregulv-speil vegg-innebygd skap-malm lykt-krakk

Stor eller liten, enkel eller overdådig dekorert – en Veggspeil i gangen er uunnværlig for mange mennesker. Den har ikke bare en praktisk funksjon, men oppfyller også et optisk dekorativt formål. Store speil uten rammer og hele speilvegger får gangen til å virke større og lar deg se deg selv fra topp til tå i speilet. Og hvis du må spare plass på veggen, er speilet kappestativet bare tingen.

gangen design-lang-smal-speil-vegg-mørkt tregulv-rundt-vegg-speil-konsoll

I tillegg til møblene nevnt ovenfor, kan andre organisatoriske hjelpemidler også brukes. Oppbevaringsbokser, esker, kurver og esker er veldig praktiske og skjuler mye. Takket være mangfoldet av design bidrar de til designet. Paraplystativer, nøkkelstativ, gulvvaser og lignende kutter en like god figur på gangen.

Fargedesign i den moderne gangen

Farger har stor innflytelse på atmosfæren i ethvert rom. Dyktige fargevalg kan brukes til å få gangen til å virke større eller for å legge til vakre aksenter. Det er best å unngå mørke farger eller bruke dem sparsomt. Følgende farger brukes vanligvis i moderne korridorer:

  • Hvit og dens nyanser
  • Beige toner som krem, sand, elfenben, taupe
  • Lys grå og stein grå

inngangsparti-moderne-hvit-stropp-vegger-gule-filer

Dekorative frakkekroker, puter på benken, kurver, fargerike bilderammer og annet tilbehør kan gi litt farge. Ta en titt på følgende eksempler på vellykkede fargekombinasjoner og la deg inspirere til din moderne gangdesign!

moderne-korridor-design-tapet-koffert-murstein-gulv-fliser-sjakkbrett

moderne-korridor-design-lang-smal-høyt-tak-anheng-lys-sildbein-mønster-parkett

moderne-gang-design-svart-hvitt-folding benk-vegg kroker

gangen design-gulvfliser-tre utseende-lys-innebygd garderobe-speil-kommode

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!