15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass

Skostativdesign -sko-skap-plass-lagre-rundt-sitte-i midten

Med sko føler hver kvinne det samme som med klær – du har aldri nok av dem. Når du kjøper den, tenker du ikke på lagring, og snart er det ikke mer plass til å lagre den. Skoskap og lagringssystemer er riktig designet og produsert, men tar betydelig mer plass. Alternativt er det Skostativdesign, som også sikrer orden, men også gjør den overdådige skokolleksjonen optisk attraktiv.

Skostativdesign som sparer plass

Skostativdesign -skoskap-plass-spare-hvit-vegg-garderobe-enkel

Lagringssystemer for sko, for eksempel skoskap, beskytter skoene mot støv og lys, og forlenger dermed levetiden. Skostativ er derimot egnet for å holde parene du bruker i hverdagen eller ganske enkelt oftere innen rekkevidde. De er designet på en åpen måte og er vanligvis plassert i gangen, som også er en del av garderoben. Den største fordelen med skostativ er at de tillater tilstrekkelig ventilasjon. Ofte settes sko i skoskapet mens de fortsatt er fuktige, og de kan begynne å bli skitne, til og med mugne.

Skostativdesign for veggmontering

Skostativdesign -åpent-metall-plater-veggmontering-plassbesparende

Før sko lagres i skoskapet, bør de være tørre og godt ventilert. Det tar en stund og så kan de plasseres på de åpne skohyllene i gangen. Siden sko alltid er synlige, kan inngangspartiet raskt virke uryddig. De samler støv relativt raskt på hyllene, og når de utsettes for direkte sollys, blir skinnet porøst og stoffet bleker. Til fordel for skoene dine, lagre dem permanent bak lukkede dører eller i esker.

Kreativt skostativdesign – fest sko til veggen

Skostativdesign -sko-skap-plass-spare-magnetisk-bord-vegg

Sko pynter føttene, men de kan også dekorere veggene i gangen. Shoeblox er et veldig interessant lagringssystem som bruker magnetiske krefter. Montert på en metallplate på veggen, kan et par sko festes ved hjelp av magneter. De megnetiske kreftene trekker hverandre veldig sterkt, og på grunn av den store spenningen forskyves de ikke og forblir stabile på det spesifikke punktet.

 Skostativdesign – fest skoene til veggen ved hjelp av magnetiske plater

Skostativdesign -sko-skap-plass-spare-magnet-vegg

Panelene kan plasseres hvor som helst på veggen, slik at skoene kreativt kan integreres i interiøret. Som en slags funksjonell dekorasjon fungerer denne flotte skolagringen som et blikkfang, og du kan få ønsket par sko med én hånds bevegelse.

Eksepsjonell skostativdesign med bølgeform

Skostativdesign -sko-skap-plass-spare-bølge-stål-frittstående

Denne braketten kan beskrives som en frittstående hylle med en uvanlig form. Den er laget av stålplate som har blitt deformert på en bølgelignende måte. I bølgene passer den fremre delen av skoen og bakdelen henger i luften. På denne måten kan seks par sko parkeres på gangen uten å begrense det og selvfølgelig uten tidkrevende montering og uten å bore i veggen.

Enkel Skostativdesign for høyhælede sko – rutenett

sko-rack-design-plassbesparende-grid-høye hæler-høye hæler

Hæl og høye hæler er enkle å lagre når de henger. Et rutenett med hull som er stort nok til at hælen kan sitte løst, er godt egnet til dette formålet. Du kan lage et slikt skostativ selv uten problemer. Bare finn en grill som er solid nok og len den mot veggen.

Lag skostativdesign selv – fra en gammel stige

sko-rack-design-spare-plass-tre-stige-vegg

Åpne skostativ som ikke rommer for mange par kan også designes av deg selv. Her brukes gamle møbler og tilbehør. Denne gamle trestigen, for eksempel, er delvis demontert og bare halvparten av den har blitt beholdt. På baksiden er hyllene støttet av to kryssede trelister slik at skoene ikke tipper bakover. Stigen kan uformelt lene seg mot en vegg og brukes funksjonelt, men også dekorativt.

Plassbesparende skostativdesign for veggmontering – trehyller 

Skostativ-design-sko-skap-spare-plass-tre-veggmontering

Hvis plassen ikke er for mye, kan kreative selvlagde design brukes. Hver ledig plass kan optimaliseres og omorganiseres for lagring. I et hjørne, for eksempel, hvilke hyller med en trekantet form kan settes inn og monteres direkte på veggen. En annen mulighet ville være å knytte rektangulære hyller rundt en sentral akse og bringe dem tilbake på veggen. Dette betyr at ingen gulvareal blir tatt opp, så plassen virker ikke trang og skoene ligger ikke kaotisk på gulvet.

Skostativdesign med geometrisk form 

Skostativ-design-sko-skap-spare-plass-diagonal-geometrisk

Geometriske figurer kan settes perfekt inn og ved siden av hverandre, slik at de fungerer som en perfekt idékilde for forskjellige ordresystemer. På den annen side omgir et par sko en kile eller, enklere sagt, en trekant som en solid kropp. I denne tankekjeden kan ikke bare ett par sko passe inn i en kubikk, som vanlig, men to. Kanskje har designerne også tenkt på noe slikt da de laget dette skostativdesignet for et sportsbutikkvindu.

Sett skolagring i søkelyset

skostativ-design-sko-skap-plassbesparende-bibliotek-skap-dekorasjon-høye hæler

Hver frodig skokolleksjon fortjener å bli presentert på riktig måte. Dermed får skoene en annen betydning og fungerer som et slags dekorativt objekt. I tillegg til bilder og planter eller i separate avdelinger med rettet belysning, blir de et annet blikkfang.

Skostativdesign – sett skokolleksjonen i rampelyset

skostativ-design-sko-skap-plassbesparende-høyhæl-belysning

Moderne livskonsepter sparer plass gjennom smart skostativdesign

Skostativ-design-sko-skap-plass-spare-tre-under-trapper

Med konseptene for små leiligheter er det alltid noen inspirasjoner å finne på hvordan du smart kan spare plass uten å skade det generelle utseendet. I denne ett-roms leiligheten har alt nyttig blitt optimalisert til en enkelt konstruksjon laget av tre. Plassen under trappen brukes til lagring. En del av den består av åpne hyller, og den andre – uttrekkbare skostativ. Om nødvendig skyves disse ut. Når den er lukket, forblir bare en diskret treoverflate synlig, som ikke kan brettes opp i det hele tatt.

Optimaliser plassen under trappene med skostativdesign

Skostativ-design-sko-skap-plass-spare-skuff-under-trapp

Denne skostativdesignen sparer ikke bare plass, skaper mer orden, men unngår også den visuelle kaotiske effekten som skostativ for det meste er forbundet med.

Skostativdesign – tårnlignende lagringssystem for sko og tilbehør

Skostativ-design-skoskap-plassbesparende skuffesystem

Dette lagringssystemet er et annet eksempel på et vellykket konsept for små hjem. Skuffene og rommene bruker hele høyden på rommet og når nesten taket. Disse kan skyves inn og ut, men hvordan kommer du deg til de beste? De nedre rommene, når de trekkes ut, fungerer som trinn du klatrer opp for å åpne de øvre.

Skostativdesign – skoskap med forskjøvne elementer

Sko-rack-design-sko-skap-plassbesparende-offset-elementer

Noen skostativ imponerer med sitt smarte og spesielt fantasifulle design, mens andre optimaliserer lagringsplassen. Noen kan også designes av deg selv hvis du har en god dose håndverk. La skoene dine skinne i riktig lys eller forsvinne diskret. Du er bortskjemt for valg!

Skostativ design merke selvlaget

Skostativ-design-sko-skap-plassbesparende-skuffer-tre

Previous Post
Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!
Next Post
Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen