15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Karnevalskostymer 2015 – hva er hett i år?

Karnevalskostymer 2015-idéer-flørtende sjømannskjole

Mardi Gras er nesten rundt hjørnet, og du leter sikkert allerede etter et passende kostyme. Og jo før jo bedre, fordi mange av oss allerede har hatt problemet bak oss når de beste kostymene selges fordi vi ventet for lenge. I dag lærer du hvilke typer Karnevalskostymer 2015 er inne, slik at du kan ta en avgjørelse i god tid denne gangen. Du vil også være trendy med årets drakt.

Karnevalskostymer 2015 for grupper

Karnevalskostymer 2015 -ideer-gruppe-pirater

Karnevalskostymer for hele grupper er spesielt populære i år. Dette er også en god idé hvis du skal til Mardi Gras med flere venner eller hele familien. Ved å gjøre dette viser du også alle hvor mye du verdsetter vennskapet ditt. Ulike figurer passer for en gruppedrakt, inkludert pirater eller røvere. I tillegg trenger disse ikke å være identiske. Hver av dere kan velge eller designe sitt eget kostyme.

karneval-kostymer-2015-ideer-minions

Ulike filmer kan også inspirere deg til et gruppedrakt. Minions, for eksempel, er veldig populære. Også her kan dere alle velge deres egen figur. Sett deg ned med vennene dine og finn på noe originalt som ikke bare vil imponere alle andre, men også få dem til å le.

Karnevalskostymer 2015 gruppe-scooby-doo-familie

Karnevalskostymer 2015 for enkeltpersoner

Karnevalskostymer 2015 ideer-rotkaeppchen-kurv-skog

Forresten, det viste seg at sjørøverdrakten er den mest populære i år og ble valgt av flertallet av de spurte. Du kan også velge det som et enkelt kostyme. Det er også flott at den passer for både menn og kvinner. Det er forskjellige alternativer for deg for å designe drakten, for eksempel sabel, kroker, klær av lær, hode skjerf og øyelapper. Selvfølgelig kan du ikke gå glipp av mange gullsmykker. Pirathatter er også veldig egnet.

karneval-kostymer-2015-ideer-dverg

Eventyrdrakter er også veldig populære i denne kategorien. Du kan bare ikke gå galt med dem. Snøhvit, Rødhette, Askepott og Tornerose er utbredt. Med disse tallene trenger du bare å ta hensyn til noen få slående detaljer:

karneval-kostymer-2015-ideer-snø-hvit-kjole

Med Snow White er dette kjolen i blått og gult, i tillegg til det svarte håret, som du kan få veldig godt med en parykk. Den beste måten å dekorere dette på er med et svart pannebånd med en rød sløyfe. Du kan legge til ekstra aksenter med hvite strømper med røde sløyfer, en rød kappe, svarte eller røde sko og en kopp.

Karnevalskostymer 2015 snøhvit-rød-tyll-skjørt-blå-korsett

karneval-kostymer-2015-ideer-rotkappchen-kleinmadchen

Rødhette, derimot, trenger en kjole i rødt og hvitt. Det viktigste er selvfølgelig skallet, som figuren ble oppkalt etter, som du bare trenger en rød kappe med hette på. Du kan også legge til en kopp i dette eksemplet.

karneval-kostymer-2015-ideer-askepott-ball-kjole

Askepott er veldig enkelt. Alt du trenger er en lyseblå, bred ballkjole, lange, hvite hansker og en updo, som du kan dekorere med et blått pannebånd eller bånd.

karneval-kostymer-2015-ideer-dornroeschen-seng

De samme reglene gjelder for Tornerose som for Askepott. Fargene blå og rosa passer her, og sistnevnte foretrekkes. Kombiner den lange kjolen med lange hansker eller velg en langermet kjole. Det er best å ha håret åpent eller halvåpent, det er best å bruke en blond parykk. Sett en aksent med en krone og rose. Du kan også velge Tornerose i varianten i en bondekjole.

karneval-kostymer-2015-ideer-bonde-kjole-liten jente

Selvfølgelig kan du kombinere flere kostymer fra denne kategorien med vennene dine igjen og dermed motta et gruppedrakt som representerer populære eventyrfigurer.

Karneval-kostymer-2015-disney-prinsesse-ariel-blå-kjole-rødt-hår

Karneval-kostymer-2015-disney-prinsesse-rapunzel-rosa-kjole

Karnevalskostymer 2015 – partnerdrakter

Karnevalskostymer 2015 -ideen-partner-dornroeschen-prinz

Du kan perfekt velge kostymer som allerede er nevnt som partnerdrakter. Her er noen gode ideer:

– Tornerose med en prins eller en av de gode feene

– Askepott med prinsen

– Rødhette og den store dårlige ulven

karneval-kostymer-2015-ideer-rotkappchen-stor-ulv

– Snow White and the Evil Queen eller en av dvergene

karneval-kostymer-2015-ideer-snøhvit-koenig-grimhilde

karneval-kostymer-2015-ideer-partner-indisk-cowboy

Andre kostymer er også veldig godt egnet som partnerdrakter. I år er sjømenn veldig populære. Cowboys og indianere er også en stor hit, og i tråd med den kalde årstiden, plysjdyrdrakter.

Karneval-kostymer-2015-ideer-brannmann-mann

Ble ikke jobben din det du drømte om som barn? Ikke noe problem, for Mardi Gras er den beste tiden å kle seg på noe eller noen vi kanskje vil være. Arbeidsklær er like trendy i 2015.

 Karneval-kostymer-2015-mann-sjømann-mørk-blå-hvit-rød

Karneval-kostymer-2015-mann-politimann-svart

karneval-kostymer-2015-ideer-superhelt-antrekk-superjente

karneval-kostymer-2015-ideer-edderkopp-damer-antrekk-svart-hvitt

karneval-kostymer-2015-ideer-svart-kjole-chic-lady-geischa

karneval-kostymer-2015-ideer-damer-antrekk-spill-av-troner-inspirert

karneval-kostymer-2015-ideer-damer-mørk-svart-dronning-ekstravagant-mote

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger