15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag borddekorasjoner til karneval selv – flotte og enkle ideer til et fargerikt karnevalsbankettbord

borddekorasjoner for karneval mynter fjær masker karneval

Den femte sesongen er nesten rundt hjørnet, og du kan nesten ikke vente med å feire fargerikt og høyt. Hvis du vil feire karnevalfestivalen i dine egne fire vegger i år, tenker du sannsynligvis allerede på hvordan du kan skape en festlig atmosfære. Riktig design av rommet er en av forutsetningene for en god feststemning. Hvis du vil gi deg selv og dine gjester en helt spesiell og uforglemmelig dag, kan du trylle frem en fantastisk karnevalsborddekorasjon. Det vil gi rommet ønsket stil. I dette innlegget har vi satt sammen gode ideer til en fascinerende borddekorasjon for karneval som du enkelt og raskt kan bygge om hjemme.

ballonger borddekorasjon karnevalfolie midtpunkt

Hvis du vil holde et karnevalsfest hjemme, er du bortskjemt og kan designe en borddekorasjon for Mardi Gras, for det er ingen regler når det gjelder dekorasjon. Borddekorasjonen må være en ting fremfor alt, nemlig veldig fargerikt og prangende. Det er virkelig ingen grenser for din fantasi og kreativitet. Ved synet av et fargerikt og praktfullt dekorert bord vil ikke den største festen forbli likegyldig og vil umiddelbart bli revet med av den fantastiske feststemningen.

farget ballonger, borddekorasjon, karnevalmaske

Som med alle andre fester er ballongene i alle størrelser, farger og fasonger en pen og billig dekorasjon på bordet eller i rommet. Hvis du leter etter ideer for gjør-det-selv-karnevalbordsdekorasjoner, kan du lage et fargerikt og attraktivt midtpunkt med ballonger. For dette trenger du en vase, som du legger ut med fargerike, forskjellige fargede folieplater, samt ballonger med holdere i fargene du ønsker. Legg ballongene vertikalt i vasen og dryss konfetti rundt dem.

karneval festbord dekorasjon ballonger fjær glodcolor

Folieballonger med forskjellige motiver eller ballonger fylt med helium kutter en god figur på festbordet og bringer en festlig atmosfære inn i rommet. Hvis de kommersielle ballongene er for enkle for deg, kan du slippe damp kreativt og male eller lime dem på på en original måte. For eksempel kan du pusse halvparten av ballongen med en glitrende maling eller lage selvklebende bokstaver. Konfettiballongene ser også veldig fine ut, og spesielt når de sprenger og fanger festgjestene med fargerikt regn.

borddekorasjon karneval fest hytte serviettring maske duk

Som allerede nevnt gjelder “jo mer, jo bedre” når det gjelder borddekorasjoner på Mardi Gras. Når det gjelder fargevalg for karnevalsdekorasjonshåndverk, er alt du liker tillatt. Rike farger, glitter og vågale fargekombinasjoner er egnet. Turkis, grønt, gull og lilla minner om de flotte karnevalsklærne i de forskjellige landene der karnevalet feires. Ellers kan du farge borddekorasjonen i henhold til dine egne ideer, det viktigste er at ditt fargerike kunstverk utstråler en spesiell festfølelse.

vaseblomster av papirperlefjær gjør deg selv

For en harmonisk og fargerik borddekorasjon til Carnival, kan du først starte med en matchende duk eller en bordløper. Velg kanskje gylne fat og legg masker i de typiske karnevalfargene på hver. Hvis du har tid og liker å lage håndverk, kan du dekorere en enkel ansikts- eller øyemaske kreativt og designe den individuelt for hver gjest. Du kan dekorere serviettene ved siden av med en fin serviettring. Hvis du vil lage en serviettring selv, er du velkommen til å pakke kranser av perler i en farge du ønsker rundt servietten.

vase karneval bord dekorasjon perle halskjeder sommerfuglmaske

Perlekransene til dekorasjon tilbys i alle mulige farger og er et allsidig element i borddekorasjonen til karneval. Fordelt på bordet, kan de brukes i stedet for en bordløper. Girlandene får selv den enkleste vasen til å se pen ut og la den skinne i en ny glans. Få perlekjeder i gull, grønt, lilla og rosa og fyll en glassvase med dem. Hvis du vil, kan du legge en bukett med hjemmelagde papirblomster i den og gi festbordet et blomstret preg.

Karnevalsborddekorasjoner for å tukle med deg selv

Fjærene er ikke bare et populært tilbehør til karnevalskostymer. Du kan oppgradere og berike hver borddekorasjon for karneval, og gi den noe mystisk og elegant. Selv om du ikke holder en stor fest, skaper et pent arrangert midtpunkt en festlig stemning. Selv om du foretrekker å undvære fargerike og prangende dekorelementer, kan en vase med fjær i mørkere og mer beherskete farger være et skikkelig blikkfang. Sjekk denne elegante og moderne kombinasjonen av gull og svart!

Mardi Gras borddekorasjon lysestake flasker øyemasker perlehalskjeder bord midtpunkt

På bildet ovenfor kan du se andre flotte ideer for karnevalsborddekorasjonen å lage selv. Du kan lage en elegant lysestake på kort tid av tomme glassflasker. For å gjøre dette, spray flasken med en gyllen spray med maling, la den tørke og dekorere den med perlekrans eller tyll. Du kan feste perlekjedene rundt halsen på flasken med limpistolen eller ganske enkelt sette dem løst rundt flasken. Gi den hjemmelagde lysestaken prikken over i’en med en vakker øyemaske.

bukettborddekorasjon for karneval lilla gulgrønne maskeperler

Hvis du vil glede gjestene dine med små temagaver, kan du sette opp en liten, dekorativ, venetiansk keramikkmaske foran hver gjest. Mini ansiktsmasker er både en pen dekorasjon og en herlig gave. Hvis det er kvinner blant gjestene, kan du også knytte små blomsterbuketter i fargene på resten av borddekorasjonene til Mardi Gras og inkludere dem som et dekorativt element. En utvilsomt smakfull og elegant karnevalsbordsdekorasjon.

Koppunderlegg for å lage deg svampgummi perlekjede borddekorasjon karneval

Hvis du vil lage en enkel og rask borddekorasjon for karneval selv, kan neste DIY -prosjekt være interessant for deg. Du kan lage vakre krusunderlag fra et tykkere skumgummiark eller fra ølmatter og perlekrans. Påfør varmt lim på ølmatten og lim kransene på den. Start i midten, og avhengig av formen, skissere firkanten eller sirkelen med et perlekjede i en hvilken som helst farge. Fortsett å jobbe deg ut og bytt farge.

perlekule farget styrofoam ti

Hvis du vil lage en enklere og diskret karnevalsdekorasjon, kan du lage disse vakre perlekulene selv på kort tid og ganske enkelt sette dem på bordet eller på vinduskarmen. De er kompakte og kan enkelt lagres når du vil skape mer plass på bordet eller når karnevalsfesten er over. Perlekulene er laget etter samme prinsipp som de fargerike koppunderleggene. Bare få lette styrofoamkuler i den størrelsen du ønsker, og lag et lite kunstverk.

Coaster skumgummi glitter karneval borddekorasjon å lage selv

Vet du allerede hvordan du skal kle deg til Mardi Gras? Synes du de fargerike harlekin -kostymene er flotte, eller har du til og med glidd inn i en? Så kan et slikt kostyme tjene som inspirasjon for en original borddekorasjon til Mardi Gras. Hva synes du om et bordløper eller bordunderlag med pleddmønster, omtrent som toppen av en harlekin -drakt? Bare få glitrende papir, kutt firkanter ut av dem og lim dem sammen. En slik bordløper ville også være en passende dekorasjon for ulike temafester.

festfløyte tilbehør lager fjærstein selv

Hvis det er barn på karnevalsfesten, må borddekorasjonene til karneval ikke bare være vakre og fargerike, men også morsomme. Barn liker å slippe damp overalt og er noen ganger veldig høye. Dette er også en del av karnevalet. Du er velkommen til å sette opp papprør ved siden av hver tallerken eller presentere dem alle sammen i en beholder. Hvis du vil dekorere festhornene litt mer festlig, kan du involvere ungdommene i håndverket. Barna kan kle dem med fargerike fjær, rhinestones eller tyll og designe dem slik at de passer til anledningen. Dine nærmeste vil sikkert være stolte av karnevalsdekorasjonene du laget selv.

fargerikt lys med sukkerdryss for å lage deg et karnevalsbord

Hvis du vil ha en enkel, men fargerik innredning til bankettbordet, er hjemmelagde lys med fargerike sukkerdryss en kreativ håndverksidé for Carnival. Lyset med den interessante dekorasjonen vil utvilsomt tiltrekke alles oppmerksomhet. For dette flotte og enkle prosjektet trenger du en murkrukke, stearinvoks eller stearinlys og en stearinlysvekt. Legg lysrester i en metallskål og varm dem i et vannbad. Strekk nå stearinlyset med et spyd eller blyant av tre som du plasserer på tvers av åpningen. Ha litt sukkerdryss i glasset og hell forsiktig i den flytende voksen.

ledet telys glitter telys konfetti borddekorasjoner

Hva ville Mardi Gras og en fest generelt vært uten konfetti. De fargerike papirrester i forskjellige design er et populært dekorativt element ved forskjellige anledninger. Konfettiregn eller en konfettikanon skaper flotte effekter. Og selv om konfettimoro noen ganger blir til en kjedelig affære for verten, er konfetti i alle mulige farger en del av borddekorasjonen til Mardi Gras. De fargerike papirbitene trenger ikke nødvendigvis å fly gjennom luften. Du kan spre dem på bordet eller bruke dem til å dekorere en fin telysholder. Fyll flere glass telysholdere med konfetti og sett et LED -lys på dem.

Glitterpulver ledet telys dekorere borddekorasjoner til karneval

Hvis du vil gi mer glans og glans, kan du pusse telysene med klar lakk og støve dem med glitterpulver. Selv om du ikke har konfetti på lager, kan du lage litt selv av farget papir. Bare ta papir i så mange forskjellige farger som mulig og begynn å slå. Tøm hullemaskinens oppsamlingsbeholder og konfetti er klar. Du kan også bruke aluminiumsfolie, silkepapir eller, hvis du har barn, ubrukelig, malt papir til karnevalsdekorasjonene. Du er også velkommen til å bruke et motivstans og blande forskjellige vakre papirmotiver.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger