15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mardi Gras -kostymer for barn – 11 ideer å lage selv

karneval kostymer for barn instruksjon idé peter pan bee engel

Vi tilbyr deg 8 ideer for Mardi Gras -kostymer for barn, som du kan gjøre selv med enkle materialer fra husstanden.

Mardi Gras -kostymer for barn – Peter Pan

karneval kostymer for barn robin hette grønt filt sverd tre

Du kan lage flotte karnevalskostymer for barn av fleece. Du trenger: ca 2 meter grønn fleece, et stort ark for å påføre toppformen, en symaskin, saks, målebånd og en rød penn.

Du kan bestemme størrelsen på klærne basert på et plagg barnet ditt har. Legg det på papiret og bruk omkretsen. Klipp ut formen og bruk den til å legge på baksiden av drakten på stoffet og klipp deretter ut. Skjær deretter malen i to, ettersom kostymet kommer til å bli en slags jakke. For å gjøre dette, kutt to slike halvdeler ut av stoffet og legg til 12 til 15 cm slik at den fremre delen senere kan vikles rundt kroppen. Sy sammen brikkene på sidene og skuldrene. Vend deretter kostymen ut og inn slik at sømmen er på innsiden.

Karnevalskostymer for barn – instruksjonene

karneval kostymer for barn peter pan idé fjær rød syinstruksjoner

Mål ermene på innsiden. Skjær deretter ut et rektangel med denne lengden (du bestemmer selv bredden). Sy disse også. Nå kan du klippe sikksakkmønsteret på ermene og kanten på drakten. For hatten måler du avstanden mellom forsiden og baksiden av hodet og skjærer ut to trekanter, den nedre kanten skal være buet. Sy dem sammen, og legg deretter til to hull for våren.

Kaninkostyme for barn

karneval kostymer for barn jente dyr idé ører diy

Denne ideen er litt enklere. Du trenger: fuskepels, bomull eller annet fyllmateriale og en ullhatt eller hodebånd / bånd til barnet ditt. Du kan sikkert finne alle disse tingene hjemme et sted.

Lag dyrekostymen

karneval kostymer for barn kanin ører pels lue rød sy

Klipp ut fire ører av samme størrelse fra fuskepelsen. Sy dem sammen, og la det nedre området fortsatt være åpent (igjen, sørg for at sømmen er inne!). Du bruker deretter denne til å stappe bomullsullen inn slik at ørene kan stikke ut. Sy ørene til hatten og kostymetilbehøret er klart!

Mardi Gras -kostymer for barn – den gamle mannen fra Pixar -tegneserien “Ovenfor”

karneval-kostymer-barn-lag-selv-film-opp-pixar-gammel-mann

Denne søte Mardi Gras -drakten ble inspirert av Pixar -tegneserien “Ovenfor”. For antrekket, finn et par bukser og cardigan fra barnets garderobe, og ikke glem den symbolske sløyfen. Få de fargerike heliumballongene og de gamle glassene med fast ramme hvis glass du fjernet på forhånd. Du kan ganske enkelt få rullatoren til å se ut som om den er laget av plastrør. Tennisballene på beina på rullatoren er en viktig detalj. Fest ballongene til barnets bukser slik at de blir igjen bak ham.

karneval-kostymer-barn-gjør-det-selv-tegneserie-topp-pixar-ballonger

Lag ninja -drakt til barn selv

karneval-kostymer-barn-ninja-drakt-gjør-deg-enkel

Denne ninja-drakten er en veldig enkel, men interessant idé for et gjør-det-selv-karnevalskostyme. Til dette trenger du en litt større pyjamas og et karatebelte. Du kan lage ninja -sverdet til kostymet fra en gammel svømmenudel og litt garn.

DIY astronautdrakt for Mardi Gras

karneval-kostymer-barn-diy-astronaut-drakt-plast-flasker-filt

Hvis barnet ditt drømmer om å bli en rommann når det vokser opp, kan du få drømmen til å gå i oppfyllelse for Mardi Gras med en passende drakt. Jetpacken kan lett tinkeres fra papp, plastflasker og filt. Alternativt kan du bruke blikkbokser i stedet for plastflasker. Instruksjoner er gitt nedenfor.

Karnevalskostymer for barn – romfartsdrakt for å lage selv

Barnegutt lager karnevalskostymer selv

Materialer: hvite bukser og skjorte, 2 tomme blikkbokser, 2 vinkorker, tape, lim, festhue – 2 stykker, streamers / i rød, oransje og gul / sølvfarge

Instruksjoner: Klipp teipen og tapen langs bena og armene. Lim festhyttene til bunnen av hver boks slik at den blir en rakettform, og lim vinkorkene til blikkboksene slik at de henger sammen. La dette stå til side for å tørke ut. Når hele konstruksjonen er tørr, kan du male den med sølvspray / som ikke er skadelig for huset /. Skjær streamers i biter, hver 30 cm lange, og lim dem til den andre siden av blikkboksene. Bilde/.

Mardi Gras -kostymer for barn – Mad Scientist

Lag kostymer selv

Materialer: hvit skjorte for voksne / men minste størrelse tilgjengelig /, CD -papirposer, lim, hansker for rengjøring

Instruksjoner: Lim papirlommene til skjorten slik at de ser ut som skjortelommer. Fyll en kolbe med gummibjørner – og du er ferdig!

Karnevalskostymer for barn – sommerfugl

Karneval kostymer barn idé

Materialer til Mardi Gras -kostymer for barn – sorte strømpebukser og skjorte, 4 kleshengere, svarte poser, limfilt, oransje, hvitt og gull selvklebende papir, dobbel tape, saks, gjennomsiktig pakningstape.

Instruksjoner: Lim kleshengene sammen slik at de ligner vingene til en sommerfugl. Du kan lime filtlim på hengerendene. Dekk vingene med de svarte posene og lim endene med tape. La barna dine klippe ut mønstre fra det oransje, selvklebende papiret. Dekorer vingene med gull- og hvitpynt. Lim vingene til barnets T-skjorte med tape og limfilt. Fullstendig! Du kan også dekorere et svart pannebånd.

Instruksjoner: Lim papirlommene til skjorten slik at de ser ut som skjortelommer. Fyll en kolbe med gummibjørner – og det Mardi Gras -kostymer for barn er klar!

Mardi Gras -kostymer for barn – superhelt

Lag karnevalskostymer selv

Materialer: håndkle / eller pose /, farget selvklebende papir, teip

Instruksjoner: Klipp ut den første bokstaven i barnets navn fra det selvklebende papiret og lim det på forsiden av T-skjorten. Tape håndkleet rundt ermene med teipen.

Karnevalskostymer for jenter – engeldrakt

Barn lager karneval ideer selv

Materialer: gylden avløpsrengjøringstråd, blyant, kaffefiltre, hvitt kartong, hvite snørebånd, lim, stangtang.

Instruksjoner: Vri den gyldne ledningen i form av gloriene. Skjær to englevinger ut av pappa / som er koblet til hverandre / og lag fire hull i pappet – koble til skolissene slik at barnet kan bære englevingene på skuldrene. Brett kaffefiltrene i to og lim dem som vist på bildet – mer Mardi Gras -kostymer for barn under:

Karneval for barn – lag karnevalskostymer selv

søte småbarnsdrakter- bi

Materialer: svart bluse og strømpebukser, svart wire, 2 kleshengere, klare vesker, hodebånd

Bruksanvisning:  Lim tre brede striper og noen utskårne B-bokstaver foran på den svarte blusen med gul tape. Lag vingene av tråden og dekk dem med posene. Lim endene sammen. Lim to stykker svart tråd av like lengde til pannebåndet.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger