15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag bjørndrakt selv: ideer for barn og voksne med instruksjoner

bjørnedrakt gjør voksen hund morsom

De mest populære forkledningene for Mardi Gras og Carnival inkluderer dyrekostymer, nemlig bjørndrakten. Det er veldig populært blant både barn og voksne. Kanskje skylder den det til bamsen, som alle sikkert koset som en elsket plysj i barndommen, eller det er på grunn av den myke pelsen. I det hele tatt er en bjørnedrakt egnet for store og små, og den er også veldig enkel å lage selv. I det følgende presenterer vi gode DIY -ideer for barn og voksne med instruksjoner.

Lag bjørndrakt selv: sy isbjørnedrakt til barn

Bjørn kostyme barn isbjørn lag deg instruksjoner

En god idé for små jenter er et hvitt bjørndrakt, eller mer presist et isbjørnedrakt. Du kan designe dette selv med svært få materialer. Avhengig av om du har en symaskin hjemme eller ikke, kan du lage en flott bjørnedrakt selv med eller uten sying. En hvit topp og hvite leggings er nødvendig for isbjørndrakt. Du trenger også litt hvit fuskepels.

bjørn kostyme barn isbjørn lag selv symaterialer

Nå pynter du visse områder av klærne med den kunstige pelsen, for eksempel ermene, buksebena, halsen etc. Avhengig av hvor mye stoff du har, kan et større eller mindre område dekkes med pels. De syntetiske pelsdelene kan enten sys ved hjelp av en symaskin eller festes med tekstillim.

Gjør din egen bjørne kostyme instruksjoner isbjørn ører fluffy

De myke ørene er definitivt en uatskillelig del av bjørnedrakten. Du kan enkelt lage disse av fuskepels i form av pom pons, fylle dem med litt bomullsull og feste dem til to hårklipp. Den supersøte isbjørndrakten er klar!

Lag isbjørndrakt til voksne selv

bjørnedrakt voksne gjør isbjørn hvit selv

Mange voksne og spesielt kvinner velger også isbjørndrakt. Du kan gjøre dette selv med enkle midler. Når det gjelder antrekket, bør du selvfølgelig bare ha hvite klær. Om mulig er denne ikke bare hvit, men også luftig og kosete, slik at den minner litt om isbjørnpelsen. Slik at den selvlagde forkledningen er forbundet med en isbjørndrakt, en maske, en lue eller en morsom papirhatt med en bjørnenese og øyne kan tinker og tas på.

Lag en bjørnekostyme av en genser med hette: enkle syinstruksjoner

lag din egen bjørndraktinstruksjon brun hettegenser

Hvis du har en symaskin hjemme, er det slett ikke vanskelig å sy bjørndrakt til deg selv eller til et barn. Til dette trenger du en brun genser med hette og litt brunt og beige håndverksfilt. Du trenger også en saks og et par pinner.

DIY bjørn kostyme instruksjoner brun genser diy

Du trenger ikke nødvendigvis å bruke håndverksfilt. Imidlertid er dette spesielt egnet for slikt håndverk, fordi det ikke frynser og ikke trenger å være overskyet etter kutting. Så du kutter en sirkel ut av den lyse eller beige filten, som deretter sys på forsiden av genseren. Slik lager du bjørnemagen.

lag din egen bjørndraktinstruksjon sy sømbrun genser

For å kutte en eksakt sirkel, kan du ta en stor skive eller bolle og skissere den med kritt. Deretter fester du sirkelen i midten og syr den opp. Du kan bruke sikksakk -sømmen.

lag din egen bjørndraktinstruksjon magesyning brun genser

lag din egen bjørndraktinstruksjon syning av bukegenser

Lag ditt eget bjørndrakt: sy ører

lag din egen bjørndraktinstruksjon sy ører

Bjørnørene kan også lages av håndverksfilt. For dette må du kutte den samme “øreformen” fra brun filt fire ganger. Lysfarget filt brukes til det indre området. Det sys først til den ene delen av øret med en sikksakksting, deretter plasseres den andre delen av øret på toppen og de to delene sys sammen. Til slutt, snu øret og du er ferdig! Dette er også måten å lage det andre øret på.

Lag din egen bjørnekostyminstruksjon for hvordan du syr en hettegenser med hette

Når de to ørene er klare, må du feste dem til hetten. For å gjøre dette, kutt hetten på to symmetriske punkter og fest ørene der. Så syr du dem opp.

lag din egen bjørnedrakt instruksjon feste ører hette

Hvis du ønsker det, kan du fylle ørene med litt polyfyll og deretter feste dem til hetten.

lag bjørnedrakt selv instruksjoner idé ører hodebånd

Bjørnørene, uten hvilke en bjørnedrakt ikke er komplett, kan lages i form av et hodebånd. Du syr ørene som vi beskrev ovenfor, og fest dem deretter til pannebåndet. Om ønskelig kan pannebåndet foret med brunt stoff eller filt og deretter festes til ørene.

Lag bjørndrakt selv uten å sy

Lag din egen bjørnedrakt barn instruksjoner uten å sy

Du kan lage et vakkert bjørnedrakt selv uten å sy. Du bør designe et brunt antrekk. En plysj joggedrakt eller plysj overall med hette i brunt er perfekt her. Det er til og med modeller med ører som gjør arbeidet med å gjøre bjørndraktet mye lettere. Det du fremdeles trenger er en passende sminke.

Lag bjørnedrakt selv uten å sy sminke

For å få drakten til å se mer realistisk ut, kan detaljer laget av fuskepels raskt festes med tekstillim.

Lag bjørndrakt selv: Fra papirmaskin

lag bjørndrakt selv instruksjoner familiepapir mache papir

En bjørnekostyme eller en bjørnemaske kan også tinkeres med papir ved hjelp av papirmasketeknikken. Til dette trenger du en ballong, papirmasse, avis og litt papp. Først må du blåse opp ballongen slik at den blir større enn den gjennomsnittlige hodestørrelsen. Deretter begynner du å dekke ballongen med papir og lime inn lag for lag. Det er spesielt viktig at hvert lag er tørt før det neste legges. Hvis papirmassen er stabil nok, kan du tørke den i noen timer, gjerne over natten.

lag bjørnedrakt selv instruksjoner voksenpapirmaskin

Nå tar du ørene og munnen, som du tidligere har kuttet ut av solid papp, på den allerede tørre papirmassen. Deretter dekker du de ekstra delene med et annet lag papir og limer inn. Til slutt er den ferdige bjørnemasken farget brun, ballongen fjernes og åpningene for øyne og nakke er laget. Om ønskelig kan du male eller legge til ytterligere detaljer som googly eyes, etc. På denne måten kan en bjørnedrakt utformes for både et barn og en voksen. Avhengig av høyden din, bør du også lage bjørnemasken eller blåse opp ballongen.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger