15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag Bambi -kostyme selv – Fortryllende ideer til rådyrdrakt til karneval for store og små

Kort tid etter julesesongen nærmer det seg den morsomme og etterlengtede karnevalsesongen. I den følgende artikkelen vil vi gi deg ideer og forslag til hvordan du kan trylle frem en unik og samtidig enkel drakt, som selv uerfarne mennesker enkelt kan sette sammen. Du er sikkert kjent med Disney -barnefilmen Bambi, og vil sikkert synes den lille hjorten er søt og søt som sukker. Lær på følgende linjer hvordan du kan lage et vakkert og behagelig Bambi -kostyme selv. Følgende gode forkledningsideer for karneval, Halloween eller temafest passer både for barn og voksne. La deg inspirere og gli inn i din selvlagde hjortedrakt i godt humør!

lag bambikostyme selv bukser topp gevir lag dine egne ører

Lag hjortedrakt selv – DIY -ideer for kvinner

smink antrekk bambi kostyme sy karneval ideer

Den søte hovedpersonen Bambi i Disney-filmen med samme navn er en roebuck i hans tidlige ungdom med godmodige, store øyne, tynne ben og en barnslig søt stemme. Bambis øyne skifter fra oransje til brunt. Hjortens pels er oransje med flere hvite flekker. En brun stripe går fra hodet til halen. Disney’s Bambi har også brune hover. Som voksen imponerer Bambi med sin tapperhet og tokantede gevir som gjør ham til en ekte ung hjort.

hjortedrakt for kvinner elegante kjolepunkter

Hvis du vil lage hjortedrakt selv, er de karakteristiske trekkene i Bambis utseende gode referansepunkter for dine selvlagde karnevalsklær. For å etterligne Bambis utseende så tett som mulig, anbefales det å velge brune, beige og oransje nyanser for antrekket ditt. Selvfølgelig er disse fargene ikke et must. Hvis du for eksempel skal trylle frem et kostyme i siste liten, kan du også få tilgang til andre nyanser og investere mer i din Bambi-sminke. Hvordan transformasjonen din ser ut, avhenger først og fremst av om du blir anerkjent som Bambi ved første øyekast eller bare vil foreslå karakteren.

Lag enkle karnevalskostymer selv raskt og uten store anstrengelser

Lag Pocahontas -kostyme selv – inspirasjon og instruksjoner

Karnevalskostymer og sminke i siste sekund – ideer for hele familien

tinker kjole kostyme for voksne selv

For å designe en Bambi -drakt trenger du egentlig ikke å gjøre noen dyre kjøp. Damer som ønsker å se spesielt elegant og feminin ut på karnevalsfesten, kan for eksempel forvandle en enkel brun jerseykjole til et elegant hjortedrakt. Klipp en stor oval ut av hvitt stoff som du vil feste på forsiden av kjolen med stofflim. For å etterligne de mange hvite flekkene på hjorten, klipp ut flere sirkler og ovaler i forskjellige størrelser og fordel dem langs ryggen.

DIY bambi -kostyme gjør deg til et knusende tutukjørt

For å fullføre rådyrdrakten må du også feste en hale. Klipp ut et stykke stoff i form av en dråpe og lim et litt mindre, hvitt stykke med samme form på det. Du er velkommen til å kombinere den selvlagde Bambi-kostymen med elegante høyhælte sko eller for komfortens skyld bruke flate sko i beige eller brune. Du kan også lage et elegant Bambi -kostyme med et skjørt. En tutu i kombinasjon med en langermet eller genser i de brune fargenyansene gjør også et sjarmerende karnevalskostyme for kvinner.

karneval bambi kostyme for kvinner lager ville kanin knockers selv

For å etterligne utseendet til den godmodige hjorten så tett som mulig, må du ikke glemme ørene og geviret. Nedenfor går vi inn på hvordan du kan lage geviret selv. Vil du dukke opp med partneren din, med din beste venn og hvorfor ikke med din firbeinte venn i et flott pardrakt til karnevalet? Du er velkommen til å gå i selskap med jegeren eller villkaninen, Bambis aller beste venn Klopfer.

partnerlook hjortedrakt kostyme jeger klær brune gevir

Hvis komfortable klær er topp prioritet for deg, uavhengig av anledningen, kan du forvandle hverdagsklærne dine til et flott og praktisk hjortedrakt i noen få enkle trinn. Brune eller beige bukser eller leggings er perfekte for dette. Du kan også kombinere et kort skjørt med ugjennomsiktige brune strømpebukser og få et flott utseende kledd som Bambi. Fullfør antrekket ditt med en mørkere brun topp med en lysere oval foran. Det selvlagde hjortedraktet er klart på få minutter og koster deg nesten ingenting.

partner kostyme karneval lage din egen familie voksne barn

Hvis du liker å være i søkelyset og ønsker å tiltrekke deg entusiastiske blikk, kan du dukke opp med familien din i partnerutseendet. Kvinner og jenter kan være kledd i hjortedrakter, mens menn og gutter kan være kledd som jegere. To kvinner er velkomne til å bruke identiske karnevalskostymer eller akkurat det motsatte. Avhengig av om du er suspender eller foretrekker å bruke skjørt og kjoler, vil du også gli inn i det mest passende kostymet for deg. Det er selvfølgelig viktig at du føler deg komfortabel og kan feire bekymringsløst.

Gjør hjortedrakt selv for barn

karnevalsklær disney bambi design barn voksne

Den søte hjortedrakten blir ikke bare godt mottatt av voksne, som du sikkert allerede kan gjette. Det søte, naturlig nysgjerrige lille skogsdyret er også en magisk attraksjon for barn, og de tar gjerne Bambi -transformasjonen. Som med Bambi -karnevalskostymer for voksne, er det også mange varianter av antrekkene for ungdommene. Så du kan kle et yngre barn med bukser og en matchende langermet topp, på forsiden som du limer et stoff eller en pelsoval.

sy hodebånd gevir bambi kostyme følte tutu brun selv

Den myke, hvite pelsen gjør Bambi enda søtere og ser spesielt pen ut for små jenter. Du kan enkelt sy en brun tutu selv for den lille jenta. En pelsvest er også en fin måte å se ut som Disneys Bambi for dagen. Spesielt når været ikke helt fungerer, holder vesten deg varm og varm. Hvis du ønsker å organisere en morsom fotosession for Mardi Gras med babyen din, kan du gjøre en brun fleecedrakt til en søt fawn -drakt for babyen din.

Lag dine egne gevir

lag bambi -drakt selv barn tinker pelsvest gevir selv

Sminken til de minste må selvfølgelig være veldig diskret. Selv om du bare maler spissen av nesen mørkere, vil din kjære lille se søt ut som sukker. Hvis du lager et Bambi -kostyme selv og allerede har satt sammen klærne, kan du nå tenke på geviret som vil fullføre karnevalskostymen. Din velvære er også det viktigste når du lager dine egne gevir. Geviret må ha et godt grep, sitte perfekt på hodet og ikke gli, slik at du kan bevege deg fritt.

Søt fawn

bambi kostyme baby fleece gevir filt ører karneval

Geviret skal heller ikke være tungt, spesielt i et Bambi -karneval eller Halloween -kostyme for barn. Kreativiteten din kreves her. Du må lage et slags gevirpannebånd og ganske enkelt sette det på hodet eller på hodet til barnet ditt. Lag en ørestensil eller bruk en ferdig mal for å skrive ut. Klipp ut to større ører fra brunt skumgummi eller filt og to mindre fra hvitt. Gjør de brune ørene doble slik at du kan bøye dem i midten og feste dem på sidene av pannebåndet.

Tinker hjort ører 

ører karneval kostyme bambi drakt halesøm

Hodebåndet må praktisk talt ligge mellom de to delene av øret. Du kan for eksempel lage gevirene av tynne kvister med forgreninger. Du kan feste dette til toppen av pannebåndet med varmt lim. Hvis du vil lage voluminøse horn som ikke er tunge, kan du pakke grenene inn med brunt teip. Damer og jenter ser søte ut når du limer kunstige blomster rundt geviret med en limpistol. En krans av ekte blomster gir et snev av vår og friske opp den vakre drakten.

disney bambi gevir gjør selv strine pannebånd

Hvis du vil lage en original hjortedrakt selv, kan du trylle frem et ekte blikkfang med attraktivt og individuelt designet gevir. Hvis du vil skape et glamorøst og feminint utseende, kan du dekorere geviret med vakre steiner eller perler. Du kan også lage geviret selv av den perfekt formbare rørrenseren. Et lett gevir hodebånd er laget av avis, som du krøller opp, former og deretter vikler med brunt teip.

Bambi sminke-sminke instruksjoner

bambi kostyme ansikt make up gevir ører

Hvis du vil lage en ekte Bambi-drakt selv, må du også sminke deg. Du trenger virkelig ikke å være sminkeartist for å få et autentisk Bambi-ansikt. Med de følgende instruksjonene vil du sikkert lykkes med å sminke deg. Dekk først ansiktet ditt med hvit sminkemaling eller lett foundation. Dette skaper en jevn, lett base for videre hjorte-sminke. Hvis du vil, kan du bruke en liten concealer under øynene, på nesebroen og mellom øyenbrynene.

sminke bambi hjort lage ideer for kvinner

Bruk nå ferdig pulver for å sette sminken og gjøre den holdbar. Bruk deretter bronsepulveret eller mørkebrunt pulver for å tegne en kontur langs kinnbenene og hårfestet. Ta deretter et middels brunt pulver og bruk det langs øyelokkens brett og på begge sider av nesebroen opp til øyenbrynene. Tegn deretter en eyeliner på øyets nedre kant med en liten avstand til øyets indre hjørne, som går til det ytre hjørnet av øyet og strekker seg utover enden.

lag hjortedrakt selv smink gevir

Tegn deretter en eyeliner på det øvre øyelokket også. Fargelegg avstanden mellom den nedre eyeliner og øyet med hvit sminkeblyant. Gjør nesetippen svart og legg til linjer med svart kohl på hver side av nesebroen som går ned til øyenbrynene. Hvis du vil, kan du også male på lange øyenvipper eller kanskje holde på kunstige. Bruk den hvite sminkeblyanten til å lage prikker på pannen og kinnene. Til slutt bruker du den svarte kohl til å tegne en vertikal stripe fra nesen til overleppen, som du også kan farge i svart hvis du ønsker det.

rådyr for sminke for kvinner

hjortesminke barn kle seg ut som en fawn for karneval

Fawn som sminker jente med pels

hjort sminke barn jente kunstige øyenvipper

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler