15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør det selv Catwoman -drakt for voksne og barn – 9 ideer

catwoman kostyme ører-maske-jente-svart

Leter du allerede etter ideer til ditt neste kostyme til karneval eller halloween? I dagens artikkel vil vi introdusere deg for det flotte, attraktive og lett gjenkjennelige Catwoman -kostymet som du enkelt og billig kan lage deg hjemme. Ideene vi har satt sammen for deg er godt egnet for kvinner, tenåringer og barn som ønsker å være sentrum for oppmerksomhet på en temafest som en selvsikker kattekvinne.

damer-karneval-drakt-catwoman-kim-kardashian

Den berømte Catwoman -drakten har gått gjennom flere tolkninger gjennom årene, presentert av forskjellige kjendisdamer. Michelle Pfeiffer, for eksempel, gjorde kattedrakten i Tim Burtons “Batman Returns” berømt, som fremdeles er den mest populære Catwoman -drakten i dag. “Catwoman” -tolkningene av Halle Berry og Anne Hathaway i “The Dark Knight Rises” er definitivt på ingen måte dårligere enn ham. Kim Kardashian var også i søkelyset på Halloween-bursdagsfesten sin ved å vise seg i et hudtett Catwoman-kostyme og tiltrekke alles oppmerksomhet.

Lag et enkelt Catwoman -kostyme for kvinner selv

skinn-kattkvinne-lag-deg-maske-drakt

Du kan oppnå den kvinnelige ekvivalenten til Batman -drakten på forskjellige måter, etter din egen smak, som også kan sees i vårt bildegalleri. Superhelt -forkledningen er selvfølgelig merkbar ved første øyekast med sin svarte farge. Grunnlaget for det velkjente Michelle Pfeiffer-utseendet er en skinnende, svart jumpsuit. Du trenger ikke nødvendigvis å ha kattedrakten av skinn eller latex eller kjøpe en ny for å gli inn i rollen som den sterke kattkvinnen. Den viktigste regelen i Catwoman -drakten er at du har på deg svarte klær.

kostyme-halloween-karneval-voksen-catwoman

Damene som ønsker å lage Catwoman -drakten til karneval eller halloween selv, har stor designfrihet. Om du vil bruke lukkede eller armløse klær med armvarmere eller lange hansker er selvsagt opp til deg. Toppen til Catwoman -drakten kan også være en svart badedrakt, som også har et skinnende utseende. Men selv uten et glansfullt utseende, ville den riktige toppen for karnevalskostymen din med en svart turtleneck -genser bli funnet raskt. De som oppnår et vågalt utseende, kan kombinere en kroppskrammende, subtilt avkledd svart topp med lange hansker.

supermann-catwoman-kostymer-voksen-ideer

De albuelange hanskene med klør er ideelle for den selvlagde Catwoman-drakten for voksne. Hvis du ikke kan få hansker med spiker allerede festet, kan du lage noen ikke mindre attraktive selv. Bare kutt små spalter i hver fingertupp og la de svarte neglene stikke ut. Du er velkommen til å få lange, svarte og spisse plastspiker, som er en viktig del av den originale drakten.

maske-sminke-overall-støvler-svart

For den nedre delen av ditt selvlagde karneval eller Halloween-kostyme kan du bruke tette, svarte skinnbukser eller skinnende leggings. Med svarte PVC -bukser eller leggings trenger du ikke jumpsuit for å etterligne Halle Berrys Catwoman. Forresten, svarte jeans eller skinnende, svarte strømpebukser vil også tjene deg godt og fullføre festantrekket ditt. Du kan klippe lynformer på forsiden og baksiden av hele buksebena, noe som skaper en revet effekt.

alloween-boots-ears-whip-catwoman-carnival-costume

Alle som har valgt Halle Berry Catwoman -drakten kan vise litt mer hud. En svart corsage eller en beskåret bustier er gode alternativer for en matchende, attraktiv topp. Catwoman -kostymen for kvinner inneholder også et svart belte rundt livet. For å etterligne dette intrikat sårede beltet og oppnå den store effekten, kan du vikle to belter i en X-form krysset rundt livet.

kjole-karneval-drakt-hansker-ører

For den autentiske Catwoman -drakten for voksne er høye hæler i lakkskinn eller de svarte støvlene avgjørende. Hvis du vil holde deg til filmen, kan du bruke svarte sko eller lårhøye støvler som er åpne foran og har en hæl. Først og fremst er det selvfølgelig viktig at du føler deg komfortabel og trygg i ditt selvlagde Catwoman-drakt. Dette er den eneste måten å garantere et vellykket og troverdig utseende.

superhelt-kostyme-catwoman-damer-ører

Hvis du setter sammen en Catwoman -drakt selv til temafesten, er du velkommen til å ta den lille svarte kjolen din ut av skapet og score med et elegant og dramatisk blikk på Carnival eller Halloween. Et svart miniskjørt med matchende topp er en rask og enkel superhelt catwoman -drakt. Et annet alternativ for catwoman -antrekket ville være de svarte hetbuksene i kombinasjon med en hvilken som helst svart topp.

catwoman-kostyme-ansiktsmaske-sminke

Den typiske kattemasken skal selvfølgelig ikke mangle i karnevalskostymen. Anne Hathaway har en svart halvmaske med katteører og har det rette håret nede. Enhver enkel øyemaske som trekker oppmerksomheten til de vakkert sminkede øynene er nok for ditt perfekte antrekk. Du kan lage kattemasken selv av svart filt eller stoff og feste den til et svart gummibånd. Kattørene kan lages raskt og enkelt av svart papp eller stoff og limes på et diadem eller hodebånd.

jente superhelt maske catwoman kostyme ideer

Hvis du allerede har bestemt deg for Michelle Pfeiffers -drakten, må du også tinker ditt typiske hodeplagg, nemlig den svarte PVC -halvmasken med katteører, for et autentisk utseende. Du kan lage en maske som ser veldig lik den ekte ut av en svart badehette eller et skinnende svart stoff. Klipp ut øyehullene og et hull for nesen. Du kan lage de små, spisse ørene av papp og omgi dem med svart stoff.

sy-deg-drakt-kattkvinne-jente

Sy til slutt stoffet på begge sider av badehetten. Hvis du ikke har tid, kan du sminke ansiktet ditt med svart sminke, slik at øynene blir blanke som en øyemaske. For å lage en perfekt Catwoman-sminke, grun ansiktet ditt i en lys farge og vær oppmerksom på øynene dine. Du kan fremkalle et forførende utseende med svart og gråbrun øyenskygge, svart eyeliner og svart mascara. Du kan avrunde Catwoman-sminken din med lyse røde lepper.

Lag ditt eget Catwoman -karnevalskostyme for jenter og tenåringer

barn-catwoman-girl-make-costume-yourself

Catwoman Mardi Gras -drakten er også en utmerket idé for barn og tenåringer. Hvis du er ute etter en morsom og kreativ utfordring, kan du sy Catwoman -drakten til jenter selv. Du er velkommen til å dekorere jumpsuiten med de typiske taggete, hvite linjene og lage en original kattedrakt for barnet ditt. Ellers, selv med barn, bør du velge komfortable, passende klær i svart. Bruk sminkemaling på ansiktet til den lille. Med kattesminke må snusnesen, den svarte nesespissen og værhårene selvfølgelig ikke mangle.

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv