15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sirkusdrakter til karneval-gjør-det-selv-karnevalideer

Sirkusdrakter temmer-drakt-barn-gjør-det-selv

Hvis du allerede leter etter fargerike og morsomme karnevalskostymer til Mardi Gras, så kan du i år vurdere temaet “sirkus”. Du har et stort utvalg av kreative kostymer av dyr, dyretrenere, klovner og andre sirkusartister. Vi har det bra her Sirkusdrakter satt sammen for Mardi Gras både for barn og voksne, som du kan etterligne med litt kreativitet og dyktighet.

Populære sirkusdrakter for kvinner

Sirkusdrakter damer-tamer-drakt-karneval

En av de største attraksjonene i sirkuset er trenerne som trener og demonstrerer store dyr som løver. Et temmet kostyme til Mardi Gras passer for kvinner, menn og barn og er derfor en universell idé for forkledning. I det følgende finner du noen tips om hvordan du kan lage en trenerkostyme selv.

Lag sirkusdrakter selv – temmer kostyme

Sirkus kostymer dame-tamer-drakt-klær-tilbehør

Spillerne bruker vanligvis en rød blazer med gullelementer, en svart lue og en svart bukse. For drakten for kvinner, i stedet for bukser, kan du ta på et svart skjørt og kombinere det med støvler i samme farge.

Gruppekostymer til karneval – 20 ideer for familiekarnevalskostymer

47 morsomme selvlagde karnevalskostymer – ideer for store og små

Morsomme ideer til et gjør-det-selv-pardrakt

Tinker tilbehør til trener kostyme

Gjør-det-selv sirkusdrakter-tammer-drakt-lue-tinker

Et annet viktig aspekt ved sirkustrenerkostymer er tilbehøret. Hver trener bør bære en svart topphatt som du kan lage selv av papp, byggepapir og smykker du ønsker. Annet mulig trenerutstyr er en hula hoop og en pisk.

Løvekostyme for barn

Sirkusdrakter barn-gjør-det-selv-løve-krage-diy-tyll

Det perfekte tilskuddet til trenerkostymen er en løve som blir forført. Hvis du feirer karneval med barn, kan du lage et løvekostyme til den lille selv og gjøre et godt inntrykk med flotte pardrakter på karnevalet.

Barnas sirkusdrakter – DIY løvekostyme

sirkus-kostymer-baby-karneval-dyr-drakt-løve

Du kan sy, tinker eller bare gjenskape et løvekostyme for barnet med en maske. Den viktigste egenskapen til løven er den lange manen, som kan imiteres enten fra lysebrun tyll eller fra fjær. I tillegg til manen trenger du også beige klær og en hale.

Morsomme sirkusdrakter – klovnekostyme

Sirkusdrakter karneval-diy-klovn-drakt-barn

Fargerike karnevalskostymer i blide farger passer best med Mardi Gras. Og hva er mer fargerikt enn en klovnekostyme? Med riktige klær, tilbehør og sminke kan du kle deg ut som en av de mest populære sirkusartistene i alle aldre – klovnen.

Enkel klovnekostyme for barn

sirkus-kostymer-karneval-gjør-det-selv-diy-klovnekostyme

Hvis du har forlatt Mardi Gras -kostymene i siste øyeblikk, ikke bekymre deg. Du kan trylle frem en enkel klovnedrakt for barn veldig raskt fra enkle klær og billige materialer. Bare lag noen fargerike pom poms av garn, en lue av papp og legg sminke på barnets ansikt som en klovn.

DIY klovnekostyme med krage

sirkus-kostymer-barn-klovn-drakt-lag-deg selv

Hvis symaskinen er enkel å bruke, kan du sy en enkel krage laget av stoff du ønsker, dekorere den med pomponger eller bomullsballer og bruke den til klovnekostymen. Med en passende dekorert festhatt og klovnese er drakten klar.

Fargerik klovnekostyme for kvinner

sirkus-kostymer-karneval-klovn-drakt-damer-gjør-deg selv

Med en forkledning som klovn for Mardi Gras kan du kle deg i alle regnbuens farger. Et stemningsfullt klovnedrakt for kvinner kan etterlignes fra en fargerik tutu og fargerike strømper. Følgende gjelder: jo mer fargerik, jo bedre.

Sirkusdrakter for barnefamilier

sirkus-kostymer-familie-klovn-kostymer-foreldre-barn

“Sirkus” -temaet er også egnet for gruppedrakter for hele familien. De morsomme klovnekostymer er perfekte for både de små og de store og sørger for godt humør på karnevalet.

Sirkusdrakter for menn

sirkus-kostymer-menn-lag-selv-tryllekunstner-drakt

Tryllekunstneren og hans magiske triks er en av sirkusforestillingene som er veldig populære blant barn og voksne. Det er her denne elegante forkledningsideen for menn kommer fra. Kostymen til veiviseren kan gjenskapes for Mardi Gras med svart dress, topphatt og kappe.

Populære sirkusdrakter for kvinner og menn

sirkus-kostymer-damer-gjør-det-selv-pantomime-drakt

Pantomime -drakten representerer en av de enkleste forkledningsidéene med “sirkus” -temaet. I tillegg er denne karnevalskostymen like egnet for menn som for kvinner. Hvis du mangler forberedelsestid for Mardi Gras, kan du vurdere denne raske draktideen.

Egnede klær til en mimedrakt

sirkus-kostymer-enkle-pantomime-kostyme-damer

Sirkusdraktene som pantomime er en billig måte å skjule for Mardi Gras. Nesten alle har svarte bukser eller et svart skjørt, samt en stripet bluse i garderoben, som passer perfekt til det. Du trenger også et par hvite hansker, sorte eller hvite seler og en lue.

Mimedrakt med sminke

sirkus-kostymer-karneval-pantomime-drakt-sminke

Slik at pantomime-drakten er komplett, bør du fortsatt vurdere sminken. Ansiktene til mimene er helt sminket i hvitt og dekorert med små elementer i svart og rødt. Svart brukes fremdeles for forskjellige effekter på øynene. Til slutt er et smalt kyss eller hjertemunn malt med rød leppestift og pantomime-sminken er klar.

Ringmester -kostyme til Mardi Gras

sirkus-kostymer-damer-sirkus-regissør-kostyme-diy

Sirkusdraktene til Mardi Gras kan også se spesielt attraktive og elegante ut. Forkledningen som ringmester, for eksempel, består hovedsakelig av rødt og svart, som ser veldig stilig ut i kombinasjon. Andre sirkusartister som stropere og akrobater har også et elegant utseende som du kan etterligne.

Sirkusdrakter for hele familien

sirkus-kostymer-karneval-halloween-familie-kostymer-kreative

Siden “sirkus” som tema for karnevalskostymer gir mange muligheter, kan du velge kreative, koordinerte gruppedrakter for hele familien. Velg en passende rolle for hvert familiemedlem, og la kreativiteten løpe løpsk.

Løve og temmer kostyme til far og baby

sirkus-kostymer-familie-tamer-drakt-menn

Tamerdrakten for menn består av en rød jakke, svarte bukser og en topphatt. Løverollen spilles best av barnet eller babyen i familien, fordi barn ser bare søte ut i dyredrakter.

Elegante sirkusdrakter for kvinner

sirkus-kostymer-damer-tightrope-danser-kostyme-karneval

For moren er kostymer av sirkusartister som pantomime eller stramtrekkeren perfekte. Du kan lage et stramt turgåer -kostyme selv med en tutu og topp i hvilken som helst farge, der valg av farger ikke spiller en viktig rolle. Som tilbehør trenger du en paraply som stramtrekkeren kan holde balansen i sirkuset med.

Morsomme kostymer for barn

sirkus-kostymer-diy-vektløfting-karneval-drakt-tema-sirkus

Morsomme sirkusdrakter er spesielt egnet for barn. Du kan enkelt lage en morsom vektløfterdrakt til barnet selv. Alt du trenger som klær er leggings, en bluse og et belte, og manualen som tilbehør kan også tinker med. Alt du trenger er to svarte ballonger, en lyspinne og litt gaffa -tape.

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?