15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Karnevalskostymer for menn: Kule ideer å lage selv og forslag i siste øyeblikk til spontane menn

Også i år vil tullene boltre seg på gatene for Mardi Gras. Alle liker å delta på karnevalet: unge og gamle feirer overdådig og ser på karnevalsparaden, når hustlere beveger seg gjennom byene. Konfetti sildrer på publikum, musikere skaper høyt humør og forkledde entusiaster danser på gata. Men hvis du vil ta del i moroa, bør du forberede deg godt. Akkurat nå er det riktig tidspunkt å tenke på karnevalskostymen. Mens kvinnene er opptatt med å lage Mardi Gras -kostymer, leter menn ofte spontant etter ideer. Vi hjelper deg gjerne og viser deg 30 kule karnevalskostymer for menn som alle kan sette sammen raskt. Du kan lage de fleste antrekkene selv av husholdningsartikler og gamle klær. Trekk oppmerksomheten til deg selv med en kreativ drakt!

Karnevalskostymer for menn: kule ideer inspirert av filmer og TV -serier

Kule herre kostyme ideer inspirert av Jurassic Park

I år starter karnevalet 2020 torsdag 20. februar og slutter 26. februar. Hvis du blir invitert til en fest eller kanskje organiserer et karnevalsfest selv, trenger du en kreativ drakt. Bli inspirert av dine favorittfilmer og TV -serier! Oppfølgeren til Jurassic Park -filmene, Jurassic World -trilogien med den amerikanske skuespilleren Chris Pratt, er perfekt for gruppekostymer.

Hvordan lage gruppedrakter selv: I “Jurassic World” -filmene har hovedhelten på seg en skinnvest, en blå skjorte og mørkeblå bukser. I tillegg kan du finne oppblåsbare T-Rex- og Velociraptor-kostymer i mange nettbutikker.

Kule gruppedrakter: Great Gatsby

Kule herrekostymer inspirert av filmen Great Gatsby

The Roaring Twenties står for glamour, overdådighet og ren livsglede! Gjør karnevalsfesten til en kul Gatsby -feiring. Kvinnene kan forvandle seg til divaer med Charleston -kjoler med perler og pannebånd med fjær. Mennene bruker enten elegante svarte drakter med sløyfe eller lysegrå nålestripedresser. Kostymene har også en avgjørende fordel: Du kan også ha dem på andre festlige anledninger, for eksempel familiefester eller bryllup, eller organisere en temafest i Great Gatsby -stil etter karnevalet.

Karneval kostyme ideer for menn: superhelter

Kule karnevalskostymer for menn fra X-men inspirert til å kle seg ut som Ice man

I USA har de vært veldig populære i flere tiår, i Europa har de gjort Marvel -filmene populære de siste årene: Superheltene fra tegneseriene. X-Men-filmserien gir for eksempel tilstrekkelig inspirasjon for karnevalentusiaster. Som Iceman, en mutant som kan manipulere is, fryse ting og til og med gjøre seg om til is. Å lage en ismannskostyme selv er veldig enkelt: du trenger en svart skinnjakke og svarte jeans / skinnbukser. Spray høyre halvdel av klærne med vannløselig kunstsnø og påfør hvit sminkemaling på halvparten av ansiktet.

Spontane karnevalskostymer for karnevalet for kul forkledning Superman Clark Kent

Du kan også lage ditt eget karnevalskostyme spontant. Du trenger bare briller, en svart jakke med glidelås og en blå t-skjorte eller blå bluse med Superman-logoen. Alternativt kan du skrive ut Superman-logoen på selvklebende papir, farge det inn og deretter lime det på T-skjorten. Åpne den svarte jakken slik at logoen er synlig. Nå gjenstår det bare å posere for bilder med venner.

Spontan karnevalskostyme for menn kler seg ut som Wolverine

Wolverine, hovedpersonen i mange X-Men-filmer, er en mutant som har evnen til å regenerere. Kroppen hans kan gro raskt og til og med dødelige sår forsvinner i løpet av sekunder. Hans varemerke er de tre forlengbare bladene han har på hver hånd. Han kan også bli gjenkjent av Wolverine -whiskers. For å gjenskape utseendet hans må du enten besøke frisøren, eller du kan kjøpe falske selvklebende kinnhår i spesialforretninger.

Kule karnevalskostymer for menn: ideer fra TV -serier

Kule kostymer for menn i middelalderstil kle seg ut som Jon Snow fra Game of Thrones

Den neste karnevalsdraktidéen for menn er inspirert av hovedpersonen i TV -serien Game of Thrones Jon Snow. I den første sesongen var han en kriger, en del av Night’s Watch. Men litt etter litt har Jon Schnee jobbet seg opp til å bli konge og vunnet publikum. Ikke rart at selv etter slutten av forrige sesong liker de mange fansen av “Game of Thrones” å snakke om hans utvikling for å bli en prins.

Karnevalskostymer for menn ideer Spok fra Star Trek

Spock, den første offiseren ombord på romskipet Enterprise, er trolig en av de mest kjente karakterene fra TV -serien “Star Trek”. Varemerkene hans er frisyren hans, hans uniformsskjorte med romskiplogoen og rangmerket som er trykt på den, og hans spisse ører. Du kan også lage et Spock -kostyme selv av en gammel bluse. Du finner matchende parykk og ører laget av latex i karnevalsbutikkene.

Lag en spontan karnevalskostyme for menn Harry Potter selv

Harry Potter, kanskje den mest kjente trollmannen i verden, er også lett gjenkjennelig ved håret, arret på pannen og de runde brillene. Hvis du ser ut som skuespiller Daniel Radcliffe, kan du forvandle deg selv til Harry Potter for Mardi Gras. Alt du trenger er en trestav med en LED -lampe i den ene enden. Style håret ditt i en uformell frisyre og ta på deg et Harry Potter lyn arr. fullstendig!

Karnevalskostymer menn ideer Scorpion fra filmen Mortal Combat

Filmen “Mortal Kombat” åpnet for 24 år siden og tjente mer enn 120 millioner dollar. Til tross for kritikk av handlingen, er det fortsatt en av de mest suksessrike filmene basert på et dataspill i dag. Følgelig er karakterene i filmen lett gjenkjennelige. Å lage en Scorpion -drakt selv er veldig enkelt. Den kule karnevaldrakten får garantert komplimenter.

Kule karnevalskostymer for menn Mario -broren

Dataspillfigurene Mario og Luigi er også veldig populære. De to tvillingbrødrene har på seg sokker, som Mario parrer med en rød bluse og en rød lue, og Luigi – med en grønn bluse og en grønn lue. Mario -hetten har bokstaven “M” og Luigi har bokstaven “L”. Luigi er høyere og slankere enn Mario, de to brødrene har bart.

Kule herrekostymer kler seg ut som kokkideer

Hvis du vil sette sammen et spontant karnevalskostyme, så den onde kokken fra Disney -filmen “Ratatouille”, Skinner. Alt du trenger til antrekket hans er matchende bart og en hvit kokkhatt. Fullstendig! For å fullføre utseendet kan du ta med deg en ratatouille plysjrotte og ha den i hånden. Du kan bruke leken til å posere for morsomme bilder. Drakten er også perfekt til barnefester eller en feiring i barnehagen.

Kule herrekostymer til karneval, kle deg ut som jokerideer

Jokeren, motstanderen av Batman, er en av de mest populære skurkene fra tegneserier. Den australske skuespilleren Heath Ledger har allerede vunnet en Oscar for sin skildring av Jokeren. I år fulgte Joaquin Phoenix i hans fotspor. Den amerikanske skuespilleren er nominert til den ettertraktede prisen for sin rolle i filmen med samme navn “The Joker”. God grunn til å kle seg ut som denne slemme fyren.

Kule herrekostymer og ideer til gruppedrakter: eventyr og bokhelter

Kule karnevalskostymer for grupper Ideer for menn å kle seg ut som en prins

Ikke bare filmer og TV -serier gir inspirasjon, du kan også finne mange interessante karakterer i eventyr. Du kan hente inspirasjon fra de mange Disney -filmene og kle deg ut som en prins. Karnevalskostymer for menn inspirert av eventyrverdenen er perfekte for barnefester. Barna vil sikkert raskt kjenne igjen favorittfigurene sine og vil garantert bli veldig glade.

Alt du trenger er en grønn lue, gressgrønn t-skjorte og grønne bukser for å kle deg ut som Peter Pan. Fullfør utseendet med et lærbelte. En perfekt idé for rimelige kostymer for par som inviteres til karnevalsfest sammen.

Karnevalskostymer for menn inspirert av Disney -filmer Beast

Ekte skjønnhet kommer innenfra – det er lærdommen i eventyret “Beauty and the Beast”. Det er neppe en mer romantisk historie, til slutt lykkes Belle med å frigjøre den fortryllede prinsen fra forbannelsen. Den perfekte ideen for karnevalskostymer for par! Men singler kan også kle seg ut som dyret og ta med seg en rød rose. Hvem vet, kanskje det vil være en Belle på festen som du kan gi rosen til?

Romantisk, leken eller morsom: I bildegalleriet nedenfor finner du flere ideer til karnevalskostymer for menn som garantert vil gjøre deg til stjernen på karnevalsfesten. la deg inspirere!

Kule herrekostymer til karneval: Steampunk

Karnevalskostymer for menn ideer i steampunk -stil

Kule herrekostymer i steampunk -stil – oppfinneren

Kult karnevalskostyme for menn i steampunk -stil med hatt og dress

Kule kostymer for menn i stil med 80 -tallet

Kule herrekostymer for karnevalskledningen som sangerinnen Elton John

Karnevalskostymer for menn i stil med 80 -tallet

Kult karnevalskostyme for menn DIY forkledning for sangere fra 80 -tallet med en fløyelsdrakt og mønstret skjorte

Kule kostymer for menn: Kjør DMC -karnevalskostyme i 80 -tallsstil

Kule kostymer for menn og par inspirert av 80 -tallet som Run DMC

Kule karnevalskostymer for menn: kroppsbyggere

Karnevalskostymer menn ideer i stil med 80 -tallet

Kult karnevalskostyme i stil med 80 -tallet: sanger Bruce Springsteen

Karneval kostyme ideer menn Bruce Springsteen

Ideer til karnevalskostymer for menn: Pilotdrakt inspirert av filmen “Top Gun”

Kult karnevalskostyme for menn i stil med Top Gun fra 80 -tallet

Hippie -karnevalskostymer for menn: flower power

Karnevalskostymer for menn lager blomsterkraft selv med en hippieskjorte i 80 -tallsstil

Karnevalskostymer for menn, ideer om temaet “sirkus”

Karneval kostyme ideer for menns sirkusdirektør

Kule karnevalskostymer for menn: Vektløfter for sirkus 

Lag kostymer spontant selv for menn om temaet sirkus

Spontan karnevalskostyme: Kle deg ut som en rommann

Spontan karnevalskostyme for menn kler seg ut som en rommann

Kule ideer til karnevalskostymer for menn: Lord Voldemort 

Karnevalskostymer menns ideer kler seg ut som Lord Voldemort

Karnevalskostymer for menn: Dr. Ond

Lag kostymer spontant selv ideer for menn dr. Ond

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig