15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cheerleader -kostyme for kvinner – ideer for et individuelt cheerleader -utseende

cheerleader kostyme for kvinner antrekk kvinner blå plissert skjørt topp joggesko karneval

Har du alltid drømt om å ha på deg et unikt og kult cheerleader -kostyme? Bruk deretter den kommende Halloween- eller karnevalsfesten som en god anledning til å lage en slik forkledning selv. En heiagjeng utfører akrobatiske triks, gjør attraktiv gymnastikk og utstråler energi og livsglede. Selv om det ikke er noen ekte gruppeopptreden foran et publikum, vil et cheerleader -antrekk tiltrekke seg alles oppmerksomhet, sette deg i godt humør og absolutt animere festene til applaus. I dagens innlegg finner du gode ideer og inspirasjon til cheerleader -kostymer for kvinner, samt to enkle instruksjoner om hvordan du lager cheerleading -pomponger selv.

Cheerleader kostyme for kvinner – ideer i bilder

cheerleader dress costume blue taylor swift ladies

Selv om cheerleading -scenen i Tyskland ikke er like stor som i USA, kan du finne nok inspirasjon til det store cheer -utseendet i dette landet. Sikkert har du ikke gått glipp av Taylor Swifts sang “Shake It Off”, der hun danser som heiagjeng. Forkledningen din er et godt utgangspunkt for en cheerleading -drakt for kvinner. Med litt pusling og noen klesplagg fra din egen garderobe kan du sette sammen et flott karnevalantrekk.

Sett sammen en cheerleader -drakt i blått

cheerleader kostyme kvinner blå plissert skjørt topp langermet kroppstilbehør

Om du velger en cheerleader -drakt i blått, rødt, rosa eller en annen farge er selvsagt helt opp til deg. Den enkleste måten å sette sammen cheerleader -forkledningen på er et plissert skjørt eller tallerkenskjørt, en tanktopp, knestrømper og joggesko. Hvis du foretrekker å bruke bukser, er de varme buksene et utmerket alternativ. Du kan også bruke en vanlig T-skjorte som topp. I dårlig vær kan du bruke en passende langermet bluse med matchende logo.

kostyme cheerleader sailor moon blå røde kne sokker skjørt puschel

Du er velkommen til å krydre den selvlagde cheerleader-drakten for kvinner med et individuelt malingsstrøk. Du kan male en logo du ønsker direkte på baksiden av toppen med en tekstilpenn. Du kan også registrere ønsket motiv, skrive det ut på overføringspapir og bare stryke det på toppen. Hvis du leter etter en løsning i siste øyeblikk for å pynte opp den valgte toppen din, kan du dekorere karnevalskledningen med fargerikt tape.

one tree hill cheerleader kostyme damer blå fluffy par

Få inspirasjon fra ekte cheerleaders og dekorér toppen eller skjørtets nederkant med teipebånd og forskjellige bokstaver. Du kan finne både enkle og kompliserte Cheer -logomotiver på Internett. Du kan også pynte din bustier eller topp ved å sy paljetter eller perler på den. Hvis du vil sy eller lime forskjellige dekorative elementer på, bør plagget være laget av et ikke-tøybart materiale.

halloween karneval cheerleader klær diy svart hvit

Et plissert skjørt er den ideelle basen for cheerleader -drakten din for kvinner. Hvis du ikke har et, kan du bruke hvilket som helst skjørt og konvertere det med liten innsats og de riktige smykkene. Selv om de fleste cheerleading -skjørt er korte og attraktive, er et midi -skjørt også spesielt egnet. Dette gir cheerleader -kostymet ditt et flott retro- eller vintage -preg. Et annet alternativ ville være å besøke en bruktbutikk og kjøpe et billig plissert eller plissert skjørt. Skoleuniformer for jenter inkluderer vanligvis slike skjørt.

Sy plisséskjørt til cheerleaders -kostyme for kvinner

cheerleader kostyme selv diy instruksjoner skjørt sying

De som liker å sy og finne tid, kan sy det plisserte skjørtet selv til sitt håndlagde kostyme. Først av alt må du måle midjeomkrets og lengde. Få tekstiler i fargene du vil ha, som til sammen er lengden på målingene dine pluss noen centimeter for linning og nederkant. Når det gjelder bredden, bør du multiplisere målene på midjen din med 3 på grunn av folder.

diy karneval kostyme cheerleader materiale stoff svart rød

Klipp ut seks smale strimler av hovedfargen og et 2-5 centimeter bredt stykke for det elastiske linningen. Klipp nå ut ytterligere seks strimler av den andre fargen som er dobbelt så brede som de smale. Deretter må du klippe ut en lang stoffstrimmel med sømmonn for linningen.

karneval cheerleader kostyme damer sy enkel instruksjon

Alternativt fest de fargede strimlene sammen med nåler og sy dem med symaskinen. Til slutt får du et langt stykke stripet stoff. Sy nå de to endene inn i et rør. Nå faller nederste kant av skjørtet. I neste trinn kan du sy stoffstrimlene slik at det dannes en plisségardin. Så snart du er ferdig med å brette hele omkretsen av skjørtet, syr du langsiden av linningen til skjørtet, legger elastikken på den, bretter det frie stoffstykket gjennom midten og syr det opp.

karneval kostyme cheerleader skjørt sy enkel instruksjon

Carnival cheerleader kostyme lange ermer

cheerleader kostyme langermede shorts kne sokker joggesko

Fullfør cheerleading -antrekket ditt med hvite knestrømper eller hvite ankelsokker, joggesko eller joggesko. Du er også velkommen til å kle opp disse delene av cheerleader -drakten for å matche resten av festkledningen.

Lag din egen frisyre og sminke til en cheerleader-drakt

cheerleader klær kvinner todelt langermet skjørt kne sokker

Som med enhver håndlaget kostyme til Mardi Gras eller Halloween, ville transformasjonen din vært ufullstendig hvis den riktige frisyren og sminken manglet. En subtil sminke får deg til å se frisk og naturlig ut. Lag en jevn ansiktsstein ved å påføre foundation og pulver. Du er også velkommen til å bruke lett rødme på kinnene. Nøytrale og litt skinnende øyenskygger får øynene til å skinne.

spartansk cheerleader kostyme damer langermet svart hvit

Påfør til slutt mascara. Fullfør cheerleader -sminken din med en rosa leppestift. Når det gjelder hårstyling, kan du knytte håret i en høy hestehale eller trekke det åpent og vekk fra ansiktet ditt med et pannebånd. Du er velkommen til å style en sløyfe i håret som matcher ditt generelle utseende i farger.

spartansk cheerleader kostyme langermet karneval par

Lag ditt eget Halloween cheerleader -kostyme for kvinner

halloween cheerleader kostyme damer svarte klær lag deg selv

Du kan forvandle en fin og pen cheerleader -drakt for kvinner til en skummel Halloween -drakt med veldig enkle triks og noen få enkle trinn. For eksempel kan du starte med fargevalget. For din transformasjon, velg helst mørkere nyanser. Fargeduoen svart-rød gir en perfekt kombinasjon. Du kan legge til tegn på slitasje på selvlagde klær og flekke dem med kritt eller falskt blod. Du kan klippe ut skjørtfalsen, skjortehalsen og ermene i en sikksakkform med saks.

zombie cheerleader kostyme kvinner lager joggesko rock top pompoms

Du kan også enkelt endre sminken slik at den matcher det dystre helhetsutseendet ditt. Mørke ringer under øynene, mørk rød leppestift, åpne, blødende kunstige sår, store arr og krøllete hår gjør en ufarlig cheerleader -jente til en skummel mamma eller monster -cheerleader. La fantasien løpe løpsk når du designer Halloween- eller karnevalsklær og feir vakkert.

cheerleader kostyme damer zombie halloween makeup puschel

Cheerleader -kostyme i rosa

damer karneval cheerleader kostyme rosa plissert skjørt topp print

Cheerleader -drakt i rødt

kvinner karneval cheerleader kostyme rød skjørt topp t -skjorte kne sokker

carnival cheerleader kostyme for kvinner topp langermet skjørt rødt

Cheerleaders lager Puschel selv

cheerleader puschel selv diy blå hvitt stort papir

En cheerleader -drakt for kvinner ville ikke vært komplett uten riktig tilbehør. Pumpene for jubel er et flott tilbehør som du kan lage selv med liten tid og materielle utgifter. Målet med cheerleader pom-poms er å animere publikum til applaus. De får hendene til å virke større, livligere og mer merkbare. De muntre fargene og de glitrende båndene tiltrekker seg tilskuernes oppmerksomhet og fengsler øynene dine.

karneval cheerleaders lag ditt eget silkepapir

Hvis du kom på ideen om å lage dette imponerende tilbehøret, er det mange alternativer å velge mellom. For eksempel kan du lage cheerleader pompoms av crepe eller silkepapir, gavebånd eller plastposer. Valg av farge er selvfølgelig også opp til deg. Du kan tilpasse cheerleading -utstyret til fargen på Halloween -forkledningen eller velge fargen på favorittlaget ditt. Du kan også tilpasse størrelsen på cheerleader -dansestengene. Deretter har vi to ideer og instruksjoner for hvordan du lager hjemmelagde pom-poms.

cheerleader puschel lag dine egne silkepapirinstruksjoner

Få rundt 40-50 ark med silkepapir eller kreppepapir i fargene du vil ha, og legg dem alle oppå hverandre. Hvis det er flere farger, sorter dem vekselvis. Hvis du vil lage større danseblader, bør du øke antall ark og velge et større format. Hold nå papiret sammen og kutt fingerbredde. Lag strimler på motsatt side også. Som det fremgår av bildet, bør et område på omtrent 3 centimeter forbli fritt mellom stripene. Nå inn i snittene og trekk strimlene mot hverandre langs den uberørte delen. Pakk nå midten av bunten med tape. Sett deretter buntene sammen og pakk håndtaket med rikelig med tape.

Cheerleaders pom poms laget av søppelsekker

cheerleader puschel lage søppelsekk instruksjoner

Vårt neste cheerleader pompons håndverkprosjekt er veldig enkelt, men resultatet er spesielt attraktivt. Ta en pakke søppelposer, legg dem oppå hverandre og skjær av bunnene. Plasser de resulterende rektanglene foran deg og kutt strimler av samme bredde fra kortsiden. Skaff tynne gavebånd i en farge du ønsker, og forkort dem til lengden på stripene fra søppelsekkene. Alternativt kan du stable søppelsekkene og gavebåndene. Brett stablene i to og pakk håndtaket med tape.

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige