15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feir Oktoberfest – De beste Oktoberfest -festene fra hele verden

oktoberfest feire wiesnzelt ungdom gruppe øl krus fest tradisjonell skjorte

Ingenting overfører den bayerske ånden bedre enn den årlige Oktoberfest -feiringen. Men hvis du er andre steder i verden, har vi samlet en liste over stedene der München Oktoberfest feires like godt. En av de største begivenhetene på den tyske kalenderen er Oktoberfest, spesielt i den bayerske hovedstaden, München. Partiet er kjent over hele verden og mer enn seks millioner mennesker strømmer til byen hvert år. Selv om festivalen på opprinnelsesstedet er verdt å besøke minst en gang, er det mange andre å glede seg over rundt om i verden hvis du ikke kommer til München. Så når du feirer Oktoberfest, handler det om god mat og drikke, spesielt for ølelskere.

Feirer Oktoberfest – Cincinnati, Ohio, USA

oktoberfest feire cincinnati konkurranse konkurranse hunder dachs dachshund som pølse kostymeløp

Med den nest største Oktoberfest utenfor Tyskland med rundt 600 000 besøkende hvert år, har Cincinnati, eller “Zinzinnati” som det er kjent under festivalen, noen av de mest interessante og morsomme begivenhetene hvor som helst. Underholdningsprogrammet er veldig mangfoldig og inkluderer et stort antall konkurranser og massearrangementer.

Oktoberfest feirer cincinnati konkurranse konkurranse kvinne som bærer fullt ølkrus

En av dem åpner festivalen og kalles “Running of the Vienners”. Det er et løp der dusinvis av dachser i pølsebunader løper over torget, mens flere lokale kvinner løper på Bierkrug for å få så mange ølkrus over gaten som mulig.

oktoberfest feirer cincinnati arrangement folk samlet skyskrapere

Fokuset er på ekte klokker som representerer det såkalte “klokkespillet” og informerer om begynnelsen på moroa. Arrangørene fra den amerikanske byen prøver å beholde en unik atmosfære så vel som feiringens sanne ånd og underholde publikum med tradisjonelle tyske spill. Blant dem er det ovennevnte løpet med fulle ølkrus i hånden, spikring etter fart og den berømte rullingen av tomme fat..

Feir vegansk Oktoberfest

vegan oktoberfest feirer santa monica besøkende tomme ølglass

Det spises mye biff og over en halv million kyllinger på Oktoberfest hvert år. I Santa Monica valgte arrangørene et alternativ – de arrangerte den første Oktoberfest for veganer. Det er vegetariske pølser og vegansk fisk & Chips, desserter og alt et vegansk hjerte ønsker på menyen.

Tour De Hans i Toronto

kitchener waterloo canada oktoberfest feirer tradisjonelle drakter øltønder herre kostymer

Den største Oktoberfest-feiringen i Nord-Amerika finner sted i Kitchener-Waterloo, 100 km fra Toronto i Canada. På grunn av det faktum at Thanksgiving Day er på de samme dagene, blir paraden til hans ære den mest spektakulære delen av den kanadiske Oktoberfest. Tusenvis av mennesker samles på gatene hver dag for å se ulike teaterforestillinger, hvor lengden er 5 km.

kitchener waterloo canada oktoberfest feire tradisjonelle kostymer dansescenen logo

For sportselskere er det også hundre og femti kilometer med sykkelstier som inkluderer sightseeing og en spesiell Oktoberfest -feiring på reisemålet. Et av hovedsymbolene for den kanadiske festivalen er Miss Oktoberfest. Det er en ball til ære for henne som tiltrekker seg tusenvis av deltakere fra hele Europa.

oktoberfest feire cincinnati konkurranse konkurranse tau pull kvinner wiesn rosa sokker

Disse tvillingbyene trekker rundt 700 000 besøkende til et arrangement som har feiret den tyske arven etter grunnleggerne av disse to byene i nesten femti år. Det er rikelig med tysk øl å nyte, i tillegg til en musikalsk konsert kjent som “Rocktober” og en parade med hunder kalt “Dogtober”.

Hibiya Oktoberfest i Tokyo, Japan

oktoberfest feirer hibiya japan tradisjonelle karnevalskostymer

Arrangementet finner sted i Hibiya Park, som ligger nær sentrum av den japanske hovedstaden. Mange mennesker kommer sammen for å gjenopplive noen av de beste tyske tradisjonene og drikke utallige ølkrus.

oktoberfest feirer humpta band tradisjonelle kostymer musikkinstrumenter

I det store teltet i hjertet av parken tilbyr arrangørene mange fornøyelser, og stedet er omgitt av stands med kringler og pølser. I tillegg sørger et humpta -band, som tilbyr musikalsk underholdning, for den rette atmosfæren.

Brasil: Til rytmen til den uovertrufne Samba

brasil oktoberfest Blumenau street parade orkester flagg flagg

Brasil er kjent for sin kjærlighet til karneval, og inviterer turister til å oppleve mangfoldet i to kulturer – brasiliansk og tysk. Festivalen finner sted i Blumenau, hvor mer enn 700 000 besøkende kommer hvert år. Den regnes som den nest største i verden, med spesiell oppmerksomhet også til musikken som stadig følger med feiringen.

brazil oktoberfest Blumenau street parade sykkel publikum underholde underholde blå tradisjonelle bukser

Det er en klassisk tysk sangtekst overlagt tradisjonelle latinamerikanske rytmer. Den brasilianske favoritten er konkurransen om hastigheten på å drikke øl. Deltakerne må drikke en “meter” øl fra en langstrakt flaske med et volum på 600 milliliter uten å sølle en eneste dråpe.

oktoberfest feirer dans tysk tradisjonell München kostyme gate

Denne sjarmerende brasilianske byen ble grunnlagt av tyske immigranter på 1800 -tallet, og den autentiske atmosfæren i gamlebyen minner definitivt om Tyskland. Den særegne arkitekturen gir området en følelse som er perfekt for Oktoberfest.

brazil oktoberfest flower hall hall partytelt scenemusikk samba mix folkesanger

Arrangementet har en tendens til å etterligne tradisjonelle tyske aktiviteter og danser samtidig som det velges en dronning av festivalen. Dette representerer deretter byen for det kommende året.

Feirer Oktoberfest – fester med kringler i Kambodsja

oktoberfest feiringer cambodia telt ølkrus wiesn fest asiater

Den pan-asiatiske ølfestivalen i hovedstaden i Kambodsja varer fra 23. til 25. oktober og arrangerer mer enn 3000 besøkende hvert år. Gjestene tilbys nasjonal tysk mat og drikke samt relevant musikk og et konkurransedyktig program. Du kan spise pølser der, løpe med ølfat og spille et gammelt tysk spill for penger, øl og kringler. Spillreglene er veldig enkle. Deltakerne kaster underlag og kringler på et bord slik at bildene er godt synlige. Hver av bodene har sin verdi, og vinneren er den som har samlet mer penger.

Oktoberfest i Irland – spikring og jodling

oktoberfest dublin kringlebånd jodel

Den irske versjonen av Oktoberfest i Dublin har like mange konkurranser. Selv om konkurransen om å spikre spiker inn i treplater har lite å gjøre med originalen, kan du i de resterende konkurransene vise hvor mye bayersk temperament du har i deg.

oktoberfest dublin grå lederhosen gjester besøkende drikker ølkrus

Sang og bayerske folkedanser, som ligner veldig på irsk kultur, kan også sees på som en del av programmet.

Frankenmuth, Michigan, USA

oktoberfest feire nærbilde merkeskjorte michigan frankenmuth

Dette området i Michigan er kjent som “Little Bavaria” og har arrangert festivaler med mange tradisjonelle danser i over et kvart århundre. Kvaliteten på dansen er mye bedre før alle har et par glass øl. Det er tonnevis av sære steder og arrangementer i denne lille byen som tilbyr mange alternativer hvis du vil feire en Oktoberfest som denne.

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn