15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kostyme i siste liten selv uten å sy – enkle instruksjoner for karnevalskostymer

lag kostyme i siste øyeblikk ideer-instruksjoner-faching-karneval

Det være seg for en fest, for Halloween eller for Mardi Gras, kostymer kan raskt bli nødvendige. Men hvis du har ventet til siste minutt med å søke, bare ble invitert til en fest i siste øyeblikk eller bare er ute etter spesielt enkle kostymeideer å lage selv, har du landet riktig i artikkelen vår. Hver DIY -karnevalskostyme er egnet for både voksne og barn. vil du Lag et kostyme i siste liten selv uten å sy og imponere alle andre, ta en titt på følgende enkle instruksjoner og ideer.

Lag kostyme i siste liten selv – ideer fra hverdagsklær

lag kostyme i siste liten selv alice wonderland kortstrømper

Du kan lage kostyme i siste liten selv fra en rekke ting. Du kan få et kostyme spesielt raskt og enkelt hvis du bare blar i garderoben din og bruker hverdagsklær. En kjole, cardigan og stripete strømper er for eksempel egnet for Alice in Wonderland som vist ovenfor. En hvit t-skjorte kan igjen gjøres om til et spillekort.

Lag ditt eget flamingokostyme – ideer for kvinner og barn

Lag ditt eget kostyme av ballonger – 13 DIY -ideer for atmosfærisk forkledning til Halloween eller karneval

Lag kaktusdrakt selv for barn & Voksne – instruksjoner & tilbehør

Lag karnevalskostyme i siste liten selv – instruksjoner for heldige bjørner

lag kostyme i siste liten selv karnevalskostyme-bjørn-bjørn-blå-hette-ører

Vi finner også denne drakten ideen til en lykkebjørn veldig original. En jakke med hette og bukser i samme farge er egnet for dette. Det er best å bruke en romper fordi du kan bruke hælene til å gjøre ørene dine spesielt enkle. Hvis du vil lage denne siste drakten selv, er det bare å stikke krokene på hetten og ørene er klare.

Mardi Gras -kostymer laget av deg selv

lag siste øyeblikk kostyme selv lucky bear blå fleecejakke

For at du kan lage denne siste kostymen selv, trenger du også tekstilmaling. Fargene avhenger av motivet og den romperfargen, så hvilken bjørn du vil lage. Klipp ut en sirkel for magen fra hvit filt og mal motivet på denne sirkelen. Lim sirkelen til jakkens mageområde med dobbeltsidig tape.

Tinker karneval kostymer som et siste minutt prosjekt

lage siste øyeblikk kostyme selv heldig bjørn-idé-filt-sol-ører

I stedet for å male motivene selv, kan du også lage dem alle eller en stor del av filt og bare legge til noen aksenter med tekstilmaling hvis du lager dette kostymet i siste øyeblikk selv. Hvis du ikke har funnet en romperdrakt, kan du ganske enkelt bruke filt igjen for ørene i stedet for hælene. Tenk på fanene. De brukes til å lime ørene på hetten, som du vil se om et øyeblikk.

Lag karnevalskostymer selv for hele familien

lag kostyme i siste liten selv gruppedrakt-familie-bjørn-bobble-tail

Klipp små spalter i stoffet der ørene skal festes. Ta inn tappene på ørene og brett tappene utover på innsiden. Nå kan du fikse dem til hetten ved hjelp av lim. Hvis du lager denne siste kostymen selv, ikke glem halen heller. Bobbles egner seg godt til dette.

Mardi Gras -kostymer hjemmelaget – En pipemann

lag kostyme i siste liten selv slange-idé-diy-uten å sy

Mardi Gras -kostymer kan implementeres med et stort utvalg materialer og ting. Denne rørmannen består for eksempel av tre kurver, som ofte brukes til å lagre leker. Du trenger bare to armer og et ansikt, og du kan lage kostymet i siste øyeblikk selv uten å sy. Finn ut hvordan her:

Håndverksinstruksjoner for Mardi Gras

kostyme i siste øyeblikk-lag-selv-tape-tinker-barn-voksne

De enkelte elementene limes sammen med tape. Fjern den øvre delen og bunnen av to av de tre kurvene slik at slanger dannes. Alt du trenger å gjøre er å kutte ut bunnen av den tredje kurven. Spred dobbeltsidig teip langs kantene på de resulterende rørene, hvoretter du alltid legger det ene røret over det andre og limer det sammen i kantene.

Tinker armer

kostyme i siste liten-gjør-det-selv-fattig-tinker-saks-drakt-ideer

Du kan nå lage armene fra delene du klipper av fra kurvene. Imidlertid er dette materialet bare tilstrekkelig for barnestørrelser. Hvis denne drakten skal lages for en voksen, bør du vurdere å bruke en rød duk eller et annet stoff du ønsker. Hvis du vil lage ermene til kostyme i siste øyeblikk, kan du bare forme dem til rør og lime endene sammen igjen.

Originale kostymeideer

siste minutt-kostyme-gjør-det-selv-plast-kurv-klebende-tape-dobbeltsidig-diy

Her kan du se hvordan du skal påføre tapen på kurvene hvis du lager kostymet i siste liten selv. Jo mer tape du bruker, desto mer stabil blir drakten til slutt. Den lukkede rørsiden danner kostymehodet. Til slutt må du fortsatt designe ansiktet og feste ermene etter at du har kuttet hull i røret for armene på sidene.

Ansikt for kostymet

kostyme i siste øyeblikk-lag-selv-pipe-rød-ansikt-sjablong-tinker

Den raskeste måten å lage øynene på er å bruke hvit og svart tape. Bare kutt ut sirkler og lim dem på røret. Du kan forme munnen som du vil. Det er best å forberede en sjablong som du vil overføre konturene med. Skjær ut munnen når du lager ansiktet til siste minutt -kostymen selv. Fest deretter et nett på innsiden av røret og munnen. Munnen fungerer som et kikkhull.

Siste minutt karnevalskostyme – snegl 

kostyme i siste øyeblikk-gjør-det-selv-snegle-barn-innpakningspapir-snegle-skall-følere

Denne sneglekostymen er enda enklere å lage. Alt du trenger er innpakningspapir, som du først vrir til en rulle og deretter ruller det sammen i en spiral. På denne måten kan du lage snegelskallet til kostyme i siste liten selv. Etter hver sving må du fikse spiralen med teip slik at den ikke faller fra hverandre.

Lag snegelskallet og føllen med brunt papir

kostyme i siste liten-gjør-det-selv-barn-idé-jente-gutt-karneval-drakt

Da trenger du et firkantet stykke papp som du fester til ryggsekkstroppene. Du kan også bruke et enkelt bånd. Lim deretter spiralen på pappa og snegelskallet er klart. Hvis du lager kostymet i siste liten selv, trenger du fremdeles følere. Fest innpakningspapir på et pannebånd. Endene på følerne er deretter utstyrt med pomponger.

Lag et karnevalskostyme i siste liten selv – ull og strikkepinner

kostyme i siste liten-lag-selv-ull-strikkepinner-tinker-plysj-wire-tre

De mest mangfoldige tingene fra hverdagen kan tjene som drakt. Hva med å kle deg ut som en garnball? Det er best å bruke fargede rørrensere til dette. Bind dem sammen slik at knutene er i midten og skjult av etiketten. Det indre området skal være hult for å gi plass til å bevege seg. Hvis du lager denne kostymen i siste øyeblikk selv, kan du legge til et par håndlagde strikkepinner av tre.

Lag et kreativt karnevalskostyme av papp

kostyme i siste liten-gjør-det-selv-min-håndverk-resirkuler-papp-maling

Du lager denne figuren fra Minecraft ut av en pappeske. Det er en fin måte å resirkulere gamle pappesker på. Legg først til to firkantede kikkhull, og lag deretter et pikselutseende for ansiktet. Deretter kan du lage hetten til kostyme i siste liten selv, som også er laget av papp og dekorert med farget teip.

Lag Minescraft -kostyme selv

siste-minutt-kostyme-gjør-det-selv-brett-papp-papp-lim-strimler-piksler

Til slutt må du lage rustningen til kostymet i siste øyeblikk selv. Se instruksjonene ovenfor for hvordan du gjør dette. Rustningen skal være løs foran og bak for å tillate bevegelsesfrihet. Ideen passer for både barn og voksne til karneval og andre anledninger.

Lag kostyme i siste øyeblikk av filtdrakt

siste-minutt-lag-deg-kostyme-uttrykksikon-smiley-gul-stoff-voksne

Denne morsomme smiley -drakten er laget helt av filt og trenger ikke å bli sydd. Klipp to store sirkler ut av stoffet. Du kan bestemme diameteren ved å måle avstanden fra knærne til nakken. Legg begge sirklene oppå hverandre og lim deretter kantene sammen, og la igjen to hull for armene på sidene og ett for hodet øverst hvis du lager dette kostymet i siste øyeblikk selv. Du finner detaljerte instruksjoner med video her.

Lag morsomme emoji -kostymer selv

siste minutt-kostyme-lag-deg-uttrykksikon-filt-lim-enkelt

Du kan enten male ansiktet med tekstilmaling eller lage det av filt og deretter lime det på kostymen. Hvis du vil lage et slikt kostyme i siste liten selv, kan du bruke hvilket som helst smilefjes som mal. Velg en latter, en flirende, eller la smileyen stikke ut tungen. Du tar avgjørelsen selv!

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige