15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger

Lag karnevalsdekorasjoner-fest på ballonger-barn-pomponger

Ballonger skaper en flott feststemning og er perfekte som dekorasjon ikke bare til bursdagsfester, bryllup og barnefester, men også til Mardi Gras og Carnival. Hvis du har din egen Lag karnevalsdekorasjoner så sjekk ut disse flotte ideene. Med fargerike ballonger kan du lage vakre kranser, bordpynt, dørkranser, hageplugger og mye mer. Med disse inspirasjonene vil du raskt få dine kjære i humør til karnevalet.

Lag karnevalsdekorasjoner med barn

karneval-dekorasjon-tinker-barn-ballonger-pomponger-stick på

Du trenger et par gjennomsiktige latex-heliumballonger, fargede glitterpom-poms, en varm limpistol og tråd. Nettopp! Haeley fra designimprovised.com brukte varmt lim for å feste pom poms til ballongene, og ingen av dem sprakk. Hvis du er bekymret, er det et annet lim du kan prøve.

Påfør en klatt varmt lim på pomponen og lim den på ballongen. Bruk forskjellige farger og posisjoner til du er fornøyd med resultatet.

Karnevalsdekorasjon – ballongblomst

karneval-dekorasjon-tinker-blomst-ballonger-instruksjoner

Ballongmodellering er en ekte kunst. Spesielle ballonger brukes til dette, som lett kan bøyes og knyttes. Dette skaper ekstraordinære tall. Men for denne blomsten kan du bruke de vanlige ballongene – 5 rosa og 2 hvite. De hvite ballongene skal være mindre og festes til midten av blomsten på hver side. For å justere størrelsen kan du bruke en stor rund kopp som vist på bildet ovenfor.

Lollipop hage plugg

karneval-dekorasjon-tinker-hage-plug-lollipop-ballonger

Få hagen din til å ligne et sted fra filmen “Charlie and the Chocolate Factory”. Du trenger trestokker, hvit maling, svart tape, fargerike ballonger, snor og cellofan. Mal først en trepinne med den hvite malingen. Pakk deretter den svarte tapen rundt trepinnen som vist på bildet nedenfor.

Instruksjoner for ballongpisket

karneval-dekorasjon-tinker-luft-ballong-slikkepinner

Blås opp en ballong og bind enden. Lim ballonghalsen til trepinnen med et stykke tape. Skjær et stort stykke cellofan slik at du kan pakke ballongen helt inn. Saml enden ved bunnen og bind en snor. Nå ser det ut som en stor slikkepinne, ikke sant?

Fargerike borddekorasjoner til karneval

krydre karneval-deco-tinker-bord-vinglass

Hvis du vil se litt mer farge på festbordet, kan du prøve denne ideen. Knytt fargerike ballonger rundt vinglassets stilk. Du har tre alternativer: bruk individuelle knuter, i grupper eller bare bitene i ballonghalsen.

Fargerik dørkrans perfekt til karneval

karneval-dekorasjon-tinkering-fargerike-dør-krans-ballonger

For en fargerik dørkrans! Nøyaktig 144 ballonger ble brukt til dette DIY -prosjektet, men sluttresultatet er helt nydelig! Fargerikt og stemningsfullt – perfekt for karneval!

Karneval-dekorasjon-tinkering-dør-krans-fargerike-ballonger-krans-blank-feste

Du trenger en halmkrans, ballonger og halmblomsternåler som fremdeles kalles romansk. Bare led en ballong gjennom åpningen av halmblomstnålen og sett den inn i halmkransen. Du må gjenta dette trinnet til hele kransen er dekket med ballongene.

Kle opp glassvaser til Mardi Gras

Karneval-dekorasjon-tinker-bord-dekorasjon-vaser-ballonger-forkledd

En veldig annerledes applikasjon for ballonger. Ikke bare kler folk seg på til Mardi Gras, men også glassvaser, stearinlys og skuddglass får et nytt utseende.

karneval-dekorasjon-tinker-bord-glass-vaser-ballonger-kle seg

Først må du blåse opp ballongen og deretter slippe luften ut for å få den til å ekspandere litt. Klipp deretter av halsen med saks. Deretter begynner du å sette ballongen over glasset. Helt på toppen skal det være en åpning for en eller to snittblomster.

Ballonger liker små frukter 

karneval-dekorasjon-tinker-kranser-ballonger-frukt-papir

De fleste fruktene er runde. Det som imidlertid skiller dem fra hverandre, er bladene som kan kuttes ut av grønn papp. Pærer, epler, plommer, druer og ananas kan lages av ballonger. Bare vær oppmerksom på riktig størrelse.

karneval-dekorasjon-tinker-ballonger-frukt-papir-ark

Bind alle fruktene sammen på en snor og dekorer leiligheten din. Denne karnevalsdruekostymen er også en flott DIY -idé som enkelt kan realiseres med ballonger.

De originale instruksjonene finner du her: 1. Pompomballonger

2. Ballonger slikkepinner

3. Dekorer vinglass

4. Ballonger dørkrans

5. Kle opp vaser

6. Frukt 

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster