15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gruppekostymer til karneval – 20 ideer for familiekarnevalskostymer

gruppedrakter til karnevalidé-leketøy-historien-woody-cowboy-cowgirl

Mardi Gras feires av hele familien. Og selv om det ikke er noen plikt til å velge gruppedrakter for familiene å kle seg ut, er de spesielt morsomme. Slik utstråler du samvær og sikrer smilende ansikter. Utvalget av ideer til familiekarnevalskostymer spenner fra filmhelter til mat- og dyrekostymer. Morsom Gruppekostymer til karnevalet Vi har også satt det sammen i denne artikkelen, slik at du er sikker på at du raskt finner den perfekte ideen for årets karnevalsfest. la deg inspirere!

Gruppedrakter til karnevalet for 4 personer

gruppedrakter til karneval-leketøy-historien-buzz-dinosaur-pixar

Det er slett ikke vanskelig å finne kule kostymer til familien. Men før du begynner å lete, bør du først tenke på et emne. Toy Story -helter er populære kostymer i karnevalgrupper. Og siden det er mange passende helter i filmen, er denne ideen også egnet for store familier.

Gruppekostymer til karneval – ideer fra Pinocchio

gruppedrakter for karnevalsfamilien-pinocchio-jiminy-gepetto-filmtema

Pinocchio har sannsynligvis blitt glemt som en idé for karnevalsgruppedrakter. Noe kan lett settes sammen for en liten familie. I tillegg til Pinocchio, kan Jiminy -cricket også velges for gruppedrakter til karneval. Ikke glem Gepetto heller. Denne drakten er raskt laget med en grå bart og parykk.

Star Wars -kostymer til karneval – 20 kreative ideer til karnevalskostymer

Karnevalskostymer – 24 uvanlige ideer fra filmene

Lag kostymer selv – 25 ideer til Mardi Gras, Carnival & Halloween

Lag gruppedrakter til karneval selv

gruppedrakter for karnevalsfamilien-last-minute-hau-surfer-livvakt

Et kostyme for en familie trenger ikke nødvendigvis å komme fra en bestemt film, eller i det minste ikke helt. Ideen ovenfor var absolutt inspirert av “den store hvite haien”. Den ble imidlertid kombinert med en badevakt. Surfere og badevakter blir raskt selvlagde som karnevalskostymer. Baby kan da fremdeles representere haien.

Karnevalsideer fra filmer

gruppedrakter til karnevalsfamilien-kongeriket-lama-bucky-yzma-kronk-diy-idé

Disse gruppedraktene til karnevalet kommer fra animasjonsfilmen “A Kingdom for a Lama” og kan delvis være laget av hverdagsklær. En smock og en blå t-skjorte kan brukes. Hetten kan være laget av filt eller annet materiale som er lett å pusle med.

Morsomme gruppedrakter for hele familien

gruppedrakter til karnevalsfamilien-enkel-kokk-baker-cupcake-baby

Denne ideen om gruppedrakter til karneval er også en enkel idé. Foreldrene kler seg ut som kokker i forklær og hatter, mens barnet kan kle seg ut som hvilken som helst mat. En cupcake passer, som tilfellet er her, men spagetti kan også lages med ull og kjøttboller med pomponger. Med litt fantasi kan noe settes sammen raskt.

Snow White som Mardi Gras -kostymer for familien

gruppedrakter til karnevalsfamilien-snøhvit-prins-heks

Ikke bare de syv dvergene er egnet for gruppedrakter til karneval som er inspirert av Snow White. Familien kan også velge Snow White, prinsen og den onde dronningen, eller heksen, som en forkledning. Kroner kan lages av papir eller stoff, og resten av kostymene sys også raskt.

Rockabilly -gruppedrakt for karneval

gruppekostymer-karneval-familie-rockabilly-tema-kvinner-menn-dress-kjoler-20-årene

Rockabilly -kostymer, som består av 20 -tallets mote, er også veldig populære akkurat nå og vil garantert tiltrekke alles oppmerksomhet. Frynsede kjoler, lange perlekjeder og pannebånd kan brukes til damene, mens herrene i familien har en enkel dress. Til slutt kan herregruppekostymer for karnevalet utstyres med bart og hatt.

Kule kostymeideer – kaffe fra Starbucks

gruppedrakter-karneval-familie-starbucks-kaffekrus-forkledning

Kaffe som ideer om gruppedrakter er en annen variant. Krusene er ganske enkelt laget av malt papir i form av en sylinder. Starbucks -logoen kan skrives ut. Prikken over i -kaffen er deretter dekorert med bomullsull. På denne måten kan du lage gruppedrakter til karneval. Hvert familiemedlem får ganske enkelt en annen farge.

Superhelter med en forskjell

gruppe-kostymer-karneval-familie-superhelter-clark-lois-batman-robin

Foreldre må absolutt kle seg ut som superhelter, men de kan fremdeles fremstille dem. Som? Menn kler seg ganske enkelt ut som Clark, dvs. Supermann i hverdagsklær og kvinnene som Lois. Barna kan deretter kle seg ut som superhelter selv. Superman og Supergirl, men også Batman og Robin er fantastisk egnet som gruppedrakter til karneval.

Kostymer fra filmen “Ovenfor”

gruppekostymer-karneval-familie-film-topp-idé-ballonger-bestefar-mormor

Noen få grå parykker, seniorklær, speiderantrekk og selvfølgelig fargerike ballonger fylt med helium er nok til å skape heltene fra denne tegneserien. En original idé som ikke er for vanskelig å gjennomføre! Gruppedrakter til karneval trenger ikke alltid å matche originalen hundre prosent for å bli gjenkjent.

Star Wars forkledning

gruppekostymer-karneval-familie-stjernekrig-motto-film-foreldre-barn

Star Wars er også en av de filmene som liker å tjene som mal for gruppedrakter til karneval. Og som du kan se, kan hverdagsklær igjen brukes til dette formålet. Siste rekvisitter er en leketøypistol og andre futuristiske våpen. Damen består av rør og kontakter.

Meksikanske kostymer

gruppe-kostymer-karneval-familie-meksikansk-borrito-wrap-taco-sombrero

Det er slett ikke vanskelig å lage en meksikansk drakt selv. Alt du trenger er et par jeans, en fargerik poncho, en sombrero og et bart, og du kan kle hele familien på denne måten. Hvis bare meksikanere er for kjedelige for dem, krydre gruppedraktene til karnevalet med meksikansk mat som en forkledning for barna.

Hurtigmat forkledning

gruppe-kostymer-karneval-familie-hurtigmat-ideer-donut-pizza-hambuger

Og mens vi handler om “mat”: hva med å kle deg ut som hurtigmat? Pizza, hamburgere, søtsaker og drikker som cola egner seg fantastisk godt til dette formålet og kan også lages av filt eller papir. Bare improviser hvis du vil lage gruppedrakter til karneval selv.

Charlie og sjokoladefabrikken

gruppe-kostymer-karneval-familie-sjokolade-fabrikk-willy-wonka-sjokolade

Dette temaet åpner også for forskjellige kostymeideer. Willy Wonka skal selvfølgelig ikke mangle. I tillegg til Charlie kan du også kle deg ut som en sjokoladebar, Umpalumpa eller en annen karakter. Kostymer fra karnevalgrupper som kommer fra visse filmer er spesielt populære blant barn.

Twin Peaks

gruppekostymer-karneval-familie-cooper-detektiv-barn-voksne

Nå som serien “Twin Peaks” skal utvides med en ny sesong, er filmen selvfølgelig populær igjen og passer derfor fantastisk godt som grunnlag for flotte gruppedrakter til karneval. Velg helter fra filmen som er spesielt enkle å plukke opp, for eksempel Cooper, Audrey Horne eller dvergen, også kjent som “The Man from Elsewhere”.

Morsom idé fra Peter Pan

gruppe-kostymer-karneval-familie-peter-pan-tinkerbell-pirat-kaptein-krok

Peter Pan, Tinkerbell og Captain Hook er typiske karakterer for kostymer. Hvis du trenger en annen drakt til familien din, kan du også velge krokodillen eller en av de tapte guttene. Tinkerbell -kostymen kan designes raskt og enkelt med en tutu og eventyrvinger. Parykker og hatter kan også komme godt med for disse gruppekarnevalskostymer.

Karnevalskostymer for familien fra Alice in Wonderland

gruppe-kostymer-karneval-familie-stort-karneval-larve-alice-dronning-av-hjerter-hatter-kanin

Til slutt kommer vi til et annet populært motto for karnevalskostymer, og det er “Alice in Wonderland”. Men siden kostymer kan implementeres på en rekke forskjellige måter, er inspirasjon alltid velkommen. Den enkleste måten er selvfølgelig å få ferdige kostymer. Men du kan også prøve å lage minst noen av gruppedraktene til karnevalet eller tilbehør selv.

Karnevalskostymer – ideer for implementering

gruppe-kostymer-karneval-familie-alice-ideer-cheshire katthatter

Så Cheshire Cat kan lages av enkle klær i lilla. Du tillater det flirende ansiktet med en maske. Hatter er heller ikke vanskelig å lage, spesielt hvis du bruker filt til dette formålet. For da trenger du ikke engang å sy. Husk at selvlagde gruppedrakter til karneval kan være spesielt originale.

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster