15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Jungeldrakt for karneval – gode ideer for barn og voksne

jungelkostyme ideer-tips-tarzan-jane-film-korsryggbeskyttelse

Tenker du allerede på et passende karnevalskostyme? Temaet “jungelen” tilbyr et bredt spekter av kostymer som passer for både voksne og barn. Kanskje du har blitt invitert til en jungelfest og leter etter en passende idé. Våre dagens forslag til a Jungelkostyme kan hjelpe deg med å ta ditt valg og inspirere deg. Du kan til og med lage mange av ideene selv raskt og enkelt uten å måtte bruke mye penger på et kostyme.

Jungelkostyme – ideer for store og små

jungelkostyme ekspedisjon-par-drakt-kvinner-menn-lue

Jungle ranger -kostymet er en god idé når det gjelder å finne det riktige jungeldrakten. De passer for både kvinner og menn og barn ser også veldig søte ut med et slikt kostyme. Du har kanskje allerede det riktige antrekket i garderoben din. Bruk jordfarger og alt du trenger å gjøre er å skaffe deg en matchende lue.

20 temafestideer for en feiring i afrikansk stil

Lag bjørndrakt selv: ideer for barn og voksne med instruksjoner

Med denne flotte leopardsminken vil du bli en stor katt på kort tid!

Ideer til jungelkostyme – kannibaler og jungelboere

jungelkostyme innfødte-folk-bein-semsket skinn

Urfolk kan også etterlignes ved hjelp av et kostyme. En slik jungelkostyme er igjen egnet for begge kjønn. Du trenger ruskind og pelsverk, og ideelt sett noen kunstige bein, som du selv kan lage av papirmaskin. Tilbehør til indiske kostymer kan være veldig nyttig i dette tilfellet.

Jungeldrakt for kvinner – en krigerprinsesse

jungelkostyme jungel prinsesse-grønn-hud-hodeskalle-hodeplagg

Du kan også kombinere jungelantrekket med en interessant hudfarge. Tross alt maler mange kannibaler og andre raser huden deres. Ovenfor er en interessant idé for damer med matchende hodeplagg som inkluderer en hodeskalle. Drakten får siste preg ved å sminke ansikt og kropp.

Elefantdrakt med hodeplagg av filt

jungel-drakt-elefant-grå-hodebånd-snabel-ører

For en slik jungeldyrdrakt trenger du bare en grå jakke eller genser og en matchende lue. For elefanten bør hatten bestå av store ører og en stamme. Du kan lage disse raskt og enkelt av grå filt. Til kostymet ovenfor ble det først laget et pannebånd, som ørene og bagasjerommet deretter ble festet til.

Neshorn kostyme

jungel-kostyme-neshorn-grå-klær-hette-horn-tinkering

Grå klær kan også brukes til å lage et neshorn -kostyme. Eller du kan sy et passende antrekk selv av grått stoff. Hodeplagget til kostymet er spesielt viktig her. Horn bør ikke mangle. For å gjøre dette, sy en hette eller bruk et pannebånd som du utstyrer med ører og horn.

Kostyme ape på jungelen tema

jungel-forkledning-sjimpanse-hverdagsklær-diy-sy-nybegynner

Aper kan også finnes i jungelen, og derfor er de ideelt egnet for jungeldrakten. En brun T-skjorte er en fantastisk base. Et lysere stoff blir deretter sydd på mageområdet. Også her er utformingen av hodet veldig viktig. Utstående ører kan festes til en selvlaget hette. Men en ferdig hatt kan også brukes.

Mardi Gras -kostymer med tema i jungelen

jungel-kostyme-idé-ape-hale-diy-idé-ører-tinker

Og så må selvfølgelig ikke halen mangle i denne apekostymen. Selv nybegynnere kan gjøre dette enkelt. Du syr et rør som du fyller med fyllmateriale. Halen kan deretter sys på matchende bukser eller festes med en sikkerhetsnål eller knapp.

Lag sjiraffdrakt selv

Jungle karneval kostyme-sjiraff-tinker-t-skjorte-maling-tape

Hvis du vil lage en jungeldrakt for barn selv, er sjiraffen et enkelt alternativ. Alt du trenger er en gul t-skjorte eller, i kaldt vær, en genser og gule bukser. Fest papirbånd på klærne for å lage flekkene på sjiraffpelsen. Mal deretter klærne med brun maling og ta av tapen.

Lag tiger kostyme til barn selv

Lag tiger -karnevalskostyme for barn selv med tape

Du lager også en tigerjungeldrakt på samme måte. Du kan designe mønstre som med sjiraffdrakten. Bare denne gangen, kutt oransje tape i biter (slik at de ligner tigerstriper) og lim dem deretter direkte på et svart tøy. Den samme teknikken fungerer også for kryss og tvers.

Tinker tiger kostyme tilbehør

Lag ideer til tigerdrakt selv fra klær som alle har hjemme

For ørene kan du enten bruke hette eller hette igjen, eller du kan lage et pannebånd. Bruk tekstiler i oransje og svart. Du har allerede laget jungelkostymet selv.

Tinker tigerører med tape og hodebånd

jungel-drakt-tiger-forkledning-gjør-det-selv-hodebånd-ører

Hjemmelaget sebrakostyme

Zebra og tiger lager deg en jungeldrakt for barn

Jungle party -drakt – løver som familiedrakt

jungel-drakt-villkatt-løve-familie-inspirasjon-gjør-det-selv

Uansett hvilken ide du velger for drakten med jungel-tema, kan en av dem enkelt brukes til et gruppedrakt for hele familien. Over for eksempel kan du se en løvefamilie. Mens faren bruker et ferdig løvekostyme, bruker kvinnen og barnet vanlige klær og har utstyrt dem med kunstig pels. De søte ørene er også iøynefallende.

Papegøye som en fargerik jungelkledning for karnevalet

jungel-drakt-filt-papegøye-inspirasjon-cap-nebb

Det er også best å bruke ferdige klær til en papegøye-drakt. Klipp deretter ut fjærformede elementer fra filt, som du limer eller syr på klær. Du designer vingene på ermene og fuglehalen på baken. Lag deretter en maske med et nebb eller fest nebbet til en lue eller hjemmelaget hette.

Sminke som ape eller gorilla – gode ideer til apekostymet ditt til Halloween eller karneval

Panda -drakt og maske for barn: Hvordan lage søt forkledning til Halloween og Mardi Gras!

Lag papegøyekostyme selv: ideer med instruksjoner for store og små

Jungelkostyme og jungelhodeplagg

jungel-drakt-hodeplagg-papegøye-frukt-blomster-eksotisk

Papegøyer kan også brukes som tilbehør til en jungeldrakt. Over kan du se et attraktivt hodeplagg laget av eksotiske frukter, blomster og fugler. Siden jungelen ikke bare har interessante dyr, men også planter å tilby, kan disse brukes til å gjøre noen karnevalskostymer mer interessante.

Jungelkostyme – slangebarnedrakt

jungel-drakt-barn-voksen-slange-boa-hale

Ikke glem å vurdere slangen. Spesielt boa er et flott dyr å velge for en jungelfest. Lag en lang og tykk hale, typisk for boa. Du kan fortsatt feste tenner og slangetungen til hatten. Du kan feste en løkke til halen for å gjøre den lettere å bære mens du løper.

Jungelkostyme – designpanda

jungel-drakt-panda-regnskog-dyr-svart-hvit-bjørn

Det er forskjellige alternativer for pandaen som et karnevalskostyme. En svart romperdrakt er for eksempel utstyrt med et lite hvitt stoff, og du får en nydelig pandakropp. Men andre klær i svart og hvitt er også egnet. En maske kan lages for ansiktet. Men det er enda enklere å bare male ansiktet med sminke.

Små jungeldyr 

jungel-drakt-gift-pil-frosk-blå-frosk-regnskog-tinker-idé

Ikke glem de små dyrene fra jungelen heller, som ikke er mindre imponerende. Dette inkluderer også giftpilen frosk med sin lyse farge. For eksempel, på blå klær, fikser noen svarte flekker. For hender og føtter kan du lage froskelår av filt. Interessant er også hetten du bruker til å designe froskens hode.

Gorilla som dyredrakt og jungeldrakt

jungel-drakt-baby-barn-voksen-gorilla-svart-lue

Gorillaen er uten tvil et av de mest imponerende dyrene fra jungelen. Siden denne karnevalskostymen er ganske vanskelig å etterligne, kan det være lurt å lete etter en ferdig. Selvfølgelig kan du også prøve å håndtere det på egen hånd. Et gruppedrakt som består av flere jungeldyr ville også være morsomt.

Jungelkostyme – Jane og Tarzan som en idé

jungelkostyme jane-tarzan-kjole-gul-kvinner-kle seg

Du har allerede sett en idé til jungelkostymet for menn på forsidebildet. Dette er Tarzan, som også er en flott partnerdrakt når partneren kler seg ut som Jane. Damedrakten kan bestå av en offisiell kjole samt et jungelantrekk.

Disney -filmer som inspirasjon

jungelkarnevalskostyme jane-idé-damer-forkledning-karneval

Denne Jane -drakten etterligner jungelantrekket fra filmen. Generelt fungerer Disney -filmene som en stor inspirasjon og mal for jungelkostymet. Så du kan også bruke en karakter fra jungelboken. Enten Mougli, Baghira eller Balu, alle disse figurene er flotte for jungeltemaet. Dyr er forresten et godt søkeord. Alle innbyggerne i jungelen er egnet som kostymer.

Jungelbokdrakt

Jungle Book Costume Ideas - Mowgli, Baloo og Baghira

Liker du Disney -filmer? Da tenkte du sannsynligvis på jungelboken da du tenkte på temaet “jungelkostyme”. I det følgende vil vi dedikere noen ideer til denne filmen, slik at du kan kle deg ut som din favorittkarakter som du ønsker. En gruppedrakt som består av flere karakterer fra filmen kommer spesielt godt til sin rett. For eksempel er slangen ovenfor egnet for Kaa eller tigerdrakten til Shir Khan.

Mowgli -drakt

Kle deg ut som Mowgli med korte, røde bukser og en hudfarget topp

Hvis du vil lage Mowgli -drakten selv, trenger du ikke mange ting: korte, røde bukser og muligens en parykk er teoretisk nok. Men siden du ville være ganske frisk på festen på denne måten, anbefales en matchende topp i hudfarge og et par sko. Dette er spesielt viktig for barn.

Baloo jungelbokdrakt

Lag Baloo bjørnedrakt selv i grå farge for barn og voksne

Hvis du vil lage Balu the Bear som kostyme selv, trenger du virkelig ikke noe mer enn noen mørkegrå klær. Disse kan være koselige dressbukser med matchende jakke eller overall, selv om enkle bukser med genser også passer. En hette eller hatt med bærører anbefales. Siden Balu ikke har noen spesielle egenskaper som man umiddelbart ville kjenne ham igjen, er drakten bedre egnet for en partner eller gruppedrakt med Mowgli.

Kle deg ut som en panter for Baghira

Svart panter som Baghira med overall og hette med ører

Det er like enkelt å lage en panter som du også kan bruke som Baghira -drakt. Du trenger ganske enkelt svarte klær som du raskt kan lage panterdrakten med selv. Hvis du bruker en svart hettejakke, kan du enkelt bruke hetten til å feste ører.

Lag ditt eget svart panter -kostyme

jungel-drakt-panter-svart-bukser-jakke-villkatt

For halen, bare fyll et selvsyet rør med mykt materiale. Du kan bruke wire for å få halen til å stikke ut. Enhver idé om en jungeldrakt for barn kan like gjerne brukes for voksne.

Disney jungelbok som draktideer for Mardi Gras

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!