15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage en blomst? Instruksjoner, tips og vakre teknikker

Uansett om det er karneval eller en bursdagsfest for barn, er et vakkert ansiktsmaling alltid en god idé for barn og voksne. Blomster er vakre og passer perfekt til forskjellige kostymeideer, for eksempel en skogfe eller en enhjørning. Å sminke en blomst er ikke vanskelig i det hele tatt, men det krever litt øvelse. I dag viser vi deg hvordan du kan sminke vakre blomster selv.

Blomstersminke gjort enkelt

Blomst og blomstersminke for ansiktet

Blomster kommer i mange farger, former og størrelser. Du kan velge en klassisk rose, en eksotisk hawaiisk blomst eller en enkel blomstring. Nybegynnere bør begynne med enkle design, for eksempel noen blomsterblader. Før du sminker deg i ansiktet, må du først trene på armen eller på et stykke papir. Etter noen få forsøk vil det fungere.

Lag enkle tusenfryd

Blomster i ansiktet gjør bare opp for Carnival

Vår første idé er flott for nybegynnere med liten ansiktsmaling. For disse enkle tusenfrydene trenger du bare en rund pensel og aqua-sminke i gult, hvitt og grønt. De ser ut som ganske fregner og kan også utformes som en maske.

Lag små blomster – enkle instruksjoner

Instruksjoner blomstersminke ganske enkelt tusenfryd

1. Mal først noen gule prikker der du vil ha blomstene. Du kan bruke den nedre spissen av penselen for prikker av samme størrelse.

2. Tegn nå åtte tynne hvite linjer rundt hvert punkt for å lage kronbladene.

3. Til slutt må du male noen tynne linjer i grønt her og der rundt tusenfrydene for å lage blader. fullstendig!

Lag blomster med ett slag teknikk

Idee til sminkeblomster for barn

Har du noen gang hørt om One Stroke Technique? Det brukes ofte på neglene for å male motiver med to eller flere farger samtidig. Denne maleteknikken er flott for blomster og blader. Vi viser deg nå hvordan du maler ett slag blomster med vannbaserte sminkemaling.

Disse redskapene kreves

nødvendige materialer blomst sminke karneval

Redskapene som er nødvendige for denne teknikken skiller seg ikke mye fra de klassiske verktøyene som brukes til ansiktsmaling. Avhengig av hva slags blomster du vil sminke, trenger du passende børster og farger. I vårt eksempel brukes en skrå flat børste til å lage en calla, og en klassisk rund pensel brukes til de enkle blomstene. En veldig tynn børste kan deretter brukes til detaljer og små elementer som riller og små blader. For de vakre tofargede designene kan du enten kjøpe de såkalte “split cakes”, som består av flere farger, eller du kan blande fargene du vil ha på en palett selv.

Enkel tofarget blomstersminke

enkle blomster sminke instruksjoner karneval

Først må du fortynne sminkefargen med litt vann. Demp deretter en rund pensel (jo større børsten er, desto større blir blomstene) og plukk opp hovedfargen (i dette tilfellet hvit). Tørk av overflødig maling på et kjøkkenhåndkle og dypp spissen av den runde penselen i den andre malingen. Nå stempler seks kronblad fra spissen til bunnen av børsten for å lage en blomst. Med litt øvelse kan denne teknikken mestres raskt.

Delte kaker brukes for ett slag teknikk

Ett slag teknikk ansiktsmaling materialer

For å lage mer kompliserte blomster som roser og hibiskusblomster, trenger du en flat børste. Den tilbys i en rett og vinklet versjon, med den vinklede børsten som brukes i dette eksemplet. Fukt dette først og dypp det deretter inn i Split Cake Palette med et par frem og tilbake bevegelser for å få opp nok farge. Du bør dyppe de lengre børstene i den lysere fargen og de kortere i den mørkere. Nå er det på tide å male.

One Stroke Flower Makeup Instruksjoner

Calla blomst lære å sminke Carnival

Gjør noen eksperimenter på en glatt overflate før du sminker blomsten i ansiktet. Hvordan tegne en calla blomst:

1. Trykk børsten vertikalt på ansiktet og bøy den litt og trekk den ned.

2. Gjenta slaget i motsatt retning for å fullføre den andre siden av blomsten.

3. For å lage midten av blomsten, gjør du et V-slag på den nedre delen, og sørg for at den lysere fargen fortsatt er på toppen av børsten. Koble enden av V-linjen til kanten av den første linjen.

Tips: For at fargene ikke skal støte på hverandre, bør det første laget være helt tørt før du legger et sekund over det. En tørr svamp kan brukes til å tørke sminkeområdet raskere. Dup det noen ganger er nok.

4. For å fullføre calla-blomsten, lag en liten S-linje nederst fra venstre mot høyre.

Vakker barnesminke med blomster: sånn fungerer det!

Calla blomstersminke instruksjoner trinn for trinn

Nå som du vet hvordan du skal sminke de forskjellige blomstene selv, kan du trylle frem et vakkert design av dem. Her finner du trinn-for-trinn-instruksjoner for barns sminke med callas og blomster, som du kan sette på barnets ansikt for Mardi Gras.

Calla og blomster maler på hudinstruksjonene

For å fullføre sminken, bruk en tynn pensel for å male streker av hvitt og grønt for å ramme inn blader og vinstokker. Litt glitter her og der kan gjøre sminken til dette barnet enda mer merkbar. Bare prøv det!

Carnival flower make -up – Fargerik stemorsblomst

Blomster sminke stemorsblomst stemorsblomst

Andre blomster kan også sminkes med de fargerike delte kakepallene. Hva med for eksempel en pen stemorsblomst til karneval? Du kan designe dette i hvilken som helst farge slik at det passer godt med kostymen.

Påfør rosemake-up trinn for trinn med ett-takts-teknikken

One Stroke Flower Make Up Rose Instruksjoner

En rose ville ikke være så vanskelig å sminke heller. Følg trinnene i bildeguiden for å sette dronningen av blomster på barnets ansikt. Du kan også se nærmere på trinnene i videoen.

Ideer til vakker barnesminke med blomster

Enkel sminke av blomster og kronblad

Barn legger ganske enkelt blomstermakeup med kronblad

Vakre roser med stilker og blader

Blomstersminke Barnas ansiktsmaling med roser

Smink blomster som en fargerik karnevalsmaske

fargerike blomster sminke blomsterkronekarneval

Lag en blomsterkrone av forskjellige blomster

Blomsterkrones sminkeide for barn for å etterligne karneval

Hawaii blomstersminke – hibiskusblomsten som et perfekt tillegg til kostymet

Hawaii blomstersminke karneval

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!