15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gardinene setter aksenter i interiøret

aksent-interiør-dekorasjon-grønne gardiner

Imponerende gardiner er iøynefallende og sørger for et koselig romklima. Det er mange typer gardiner, men de viktigste er: samlet, gjennomsiktig og mønstret. Ruched gardiner var populære i Europa for 30-40 år siden. Krøllen gir et rampete utseende, men når den brukes riktig, er den attraktiv og stilig. Det er også en ulempe – de er veldig støvete og utslitte. Hvis noen i familien din er allergisk mot støv, tenk deg om to ganger før du bruker den gardiner kjøp denne typen.

grå volanger gardiner

grå-ruffled gardiner

Etableringen, i tidligere år, vil bruke gjennomsiktige gardiner merket. Du savner mye sollys, spesielt om sommeren. Ærlig talt, dette er min favoritt type gardiner, men de er et brudd på personvernet. De slipper ikke bare inn fremmede øyne, men også vinterkulden. Kombiner de to gardintypene: de gjennomsiktige og de som er laget av tette, tunge stoffer, slik at man fremhever kontrasten og bruker de to funksjonene. Eventuelle blomster- eller stripedesign legger også til det generelle utseendet. Kombiner fargene de gardiner med hele fargepaletten i interiøret.

gjennomsiktige og tette gardiner i kombinasjon

gjennomsiktig-tett-gardin-kombinasjon

Uansett hvilken type gardiner du velger, bør de passe til rommets generelle stil. Ikke prøv å bruke moderne tekstiler og dekorasjoner hvis rommet er innredet med gammeldags møbler. Som jeg sa, gardiner angi aksenter og er en integrert del av huset, så velg nøye.

gjennomsiktige gardiner i rødt og hvitt

gjennomsiktige gardiner-rød-hvite

mønstret gardin – dekorasjon i stua

mønstret gardin-dekorasjon-stue

herlig gardinidé i krem ​​i stua

herlig-gardiner-idé-stue-krem

stilige mørke gardiner på soverommet

stilig-mørke gardiner-soverom

grønne organza gardiner i stua

grønne organza gardiner stue

poet-gardin-kombinasjon-interiørdekorasjon

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon