15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

70 -tallsmote – hva du skal ha på deg til en fest

70 -talls mote feststrikk jordtå plattformsko

70 -tallet var et veldig eksperimentelt og inspirerende tiår for mote da det dukket opp noen særegne stiler som fortsetter å påvirke klær i dag. Klokkebunner, plattformsko, luftige kjoler med blomstermønstre: hippienes tid inspirerte mange kultstykker. Med sine revne jeans og hullete T-skjorter uttrykte tilhengerne av punkmote sin tilknytning til bevegelsen. Gjennomsiktige stoffer i glitrende metallfarger formet disco -stilen på 70 -tallet. Faktisk var knapt noen annen epoke så mangfoldig og fargerik som moten på 70 -tallet. Ikke rart at den for øyeblikket opplever en vekkelse og er helt i trend igjen.

Det spiller ingen rolle om du gjør litt av det 70 -talls mote Vil du ha elegant i skapet ditt eller sette sammen et dramatisk kostyme til en temafest, kan du finne noen ideer i denne artikkelen som vil gjøre antrekket ditt autentisk.

70 -tallsmote – original

70-talls mote feststrikket-genser-hjerter-motiver-brede bukser

70 -tallsmote i hippiestil: 70 -tallsmoten er preget av flere trender. Hippimoden, som oppsto fra en ungdomsbevegelse på 60 -tallet, er fortsatt aktuell på 70 -tallet og har til og med oppnådd kultstatus. Klesstilen er egnet for daglig bruk, behagelig og gir bevegelsesfrihet. Luftige maxiskjørt med batikkmotiv, meksikanske ponchoer og skulderbluser av blonder skaper det populære casual looket. Broderte jeans og bukser med brede ben er også veldig populære. Genserne er dekorert med motiver som hjerter, stjerner og selvfølgelig blomster. Forøvrig gjør hippiene “lagdeling” -stylingen, som er så populær i dag, godt kjent. Du er den første som har flere klær i forskjellige lengder på hverandre og dristig kombinerer sommer- og vinterklær. “Mix and match” -utseendet, der silke, chiffon, strikk og lær harmoniserer fantastisk med hverandre, er også veldig populært på 70 -tallet.

Den moderne shag -frisyren med gardin smell erobrer hoder i 2019!

Brigitte Bardots frisyre i trend: ideer og instruksjoner for re-styling

Påfuglestolen i rotting passer perfekt til den trendy boho-chic-stilen

70-talls mote fest-frakk-oransje-mønster-hvite-støvler

70 -talls mote og sko: Plattformskoene og støvlene passer perfekt til hippie -antrekket. De har en såle opp til 10 cm høy og bæres av både kvinner og menn. De er populære stylingpartnere for bjellebunner og varme bukser. Espadrilles kan brukes med en romantisk maxikjole.

Syttitallet mote og hippie tilbehør: Leather chokers, fargerike macrame -armbånd og lange øredobber med fjær gir hvert antrekk en hippiesjarm. Fedora -hatten og aviator -solbrillene fullfører utseendet.

70 -tallsmote – hippie

70-talls-mote-fest-hippie-look-menn-kvinner

Å tolke hippie -utseendet på en moderne måte: Det naturlige utseendet på 70 -tallsmoten påvirker også dagens trender. Hvis du vil tolke 70 -tallsstilen på en moderne måte, bør du kombinere det gamle med det nye. For eksempel kan du bruke en enkel T-skjorte med flared bukser eller en maxikjole med en skinnjakke, eller plattformstøvler og en blazerkjole.

Enkelt stylet hår og subtil sminke bæres med strikkevarer, jakker og klokkebunner. Du kan kombinere forskjellige klesplagg: en strikket genser med corduroy -jeans, en fin strikket topp med skjørt med knapper foran eller varme bukseshorts med en vid skjorte. Fullfør utseendet med tresko med tresåler eller hvite støvler.

70 -tallsmote – disco festlook

70-talls-mote-fest-disco-styling-spandex-leggings

Syttitallsmote med et disco -utseende: 70 -tallet er de ultimate disco -årene. Ingen antrekk er for prangende eller for fargerike.

Spandex, velour, lycra og syntetisk polyester er de riktige stoffene for klær. Trendsetterne er avhengige av materialer som reflekterer lyset fra diskokulene. De neonfargede toppene, for eksempel, er rikt strikket med paljetter. Kvinnene har på seg miniskjørt eller minikjoler i metalliske farger, kattedrakter, varme bukser og topper med flared ermer. Stramme bjellebunner med høy midje som blir brede i bunnen er også blant høydepunktene på 70-tallsmoten. De kan kombineres med stramme stroppeløse topper eller med stripete T-skjorter.

Hvis du ikke vil se ut som en diskokule, kan du velge en annen trend. På 1970 -tallet presenterte motedesigner Diane von Fürstenberg sin wrap -kjole for første gang. I dag en absolutt klassiker, den gang ble den også brukt på diskoteket. Omslagskjolen er knelang og kan kombineres med en voluminøs fuskepelsjakke.

Mote fra 70 -tallet: Menn bruker skjorter med åpen hals, bjellebunn, dressjakker og skinnende medaljekjeder.

70-talls motefest-diskotek-sminke-stjerne-øye

70-tallsmote, frisyrer og sminke for diskoteket: Frisyrene som er trendy på 70 -tallet er like forskjellige som motestilene selv. Hippiene bærer håret langt og med en midtdel. Punk og rock frisyre er for eksempel shag frisyre, et lagdelt klipp for kort hår. Kvinnene styler sitt mellomlange hår med hårføner.

Sterk leppeglans i rød, rosa rødme og lavendel eller lyseblå øyenskygge skaper diskosjarm av kveldssminke. Mens de fleste kvinner bruker subtil sminke i naturlige nyanser i løpet av dagen, kan ansiktet se veldig glamorøst og feminint ut på kvelden.

70-talls-mote-fest-disco-sølv-klær-store øredobber

70 -tallsmote – klær i punkstil

70 -talls mote fest punk stil antrekk frisyre damer

Punk klær 70 -tallet: Autentiske 70 -talls punkantrekk er grungy. De er et resultat av punkbevegelsen. 1970 -tallets punk oppsto i Storbritannia og var påvirket av politikk.

70 -tallets punkklær for kvinner: I følge mottoet “motsetninger tiltrekker”, kombinerer damene dristig miniskjørt med snørestøvler eller revne T-skjorter med lederhosen. Flere sikkerhetsnål holder de tungt revne toppene sammen. Mange små hull får klærne til å se slitne ut. Jakker er også malt med forskjellige symboler og rikt dekorert med nagler. Jeansen og lederhosen er stramme og har høy midje. I tillegg til sikkerhetsnål og nagler, brukes også kjeder som tilbehør. En punkfrisyre som den populære mohawk -hårklippet fullfører stylingen.

70s fashion party punk corduroy bukser platå sandaler rolling stones t skjorte

Re-style punkmote på 70-tallet: I dag kan punkstilen tolkes på en moderne måte. En kul T-skjorte i kombinasjon med røde velourbukser i velur, en fedorahatt og høye sandaler med dyreprint gir et effektivt antrekk.

70 -tallsmote og passende kostymer til en temafest

70s mote fest john travolta klær

Berømte film-, TV- og musikkstjerner er gode ideer for kostymer fra 70 -tallet, eller du kan bare etterligne stilen deres for en subtil retro -hyllest til tiåret. En av Charlies engler, Farrah Fawcett, var kjent for sitt skinnende hår og strandskjønnhet, men hun legemliggjør også den avslappede glamouren fra 70-tallet. Hun var kjent for å ha på seg maxikjoler, badedrakter fra 70 -tallet og til og med fasjonable rulleskøyter.

David Bowie

70-tallet-mote-fest-menn-david-bowie-anege

David Bowie sminker deg selv

70-tallet-mote-fest-david-bowie-sminke-ansikt

Glamrockstjernene fra Storbritannia som Marc Bolan og David Bowie forbløffet fansen med lyse farger, polyesterstoffer, topphatter, fjær, rhinestones og paljetter. Glamrock -stilen er et godt alternativ til 70 -tallsdiskotek.

Marc Bolan -stil

70-tallet-mote-fest-menn-Marc-Bolan

Wonderwoman Linda Carter

70 -talls mote fest wonderwoman kostyme kappe

Wonderwoman Linda Carter fra TV-serien hadde på seg et glamorøst antrekk i rødt, gull og blått med kappe og knehøye støvler.

Veste med frynser

70-talls-mote-fest-vest-frynset-skinn-khaki-denim-shorts

Hippie se etter kvinner

70-talls-mote-fest-hippie-vest-frynsede bukser

70 -tallet mote er tilbake – miniskjørt med knapper

70-talls-mote-fest-original-skjørt-knapper-front

70-talls-mote-fest-snor-skjørt-knapper-foran

70 -talls herreklær

70-talls-mote-fest-herre-bukser-høy-midje-fargerike-skjorter

70 -talls mote fest skinnskjørt strikket bluse

70-talls-mote-fest-kjoler-støvler-skinn-jakke-strikk

70-tallet-mote-fest-skjorte-genser-charlies-engel

70-tallet-mote-fest-abba-klær-original

70s mote fest tresko sko tresåle

70-talls-mote-fest-corduroy-bukser-murstein-rød-grønn-genser

70-talls-mote-fest-skinn-jakke-pels-vest-krøller-runde briller

70s mote hippie stil støvler kjoler jeans

70 -talls motejeans i denimfakkel

Langermet kjole med blomstermotiver

Mote trender retro brede bukser khaki bluse svart

jeans outfit flares jakke veske

Previous Post
Cornelio Cappellini – Et symbol på moderne italienske møbler
Next Post
Trendy moteideer og kule stylingtips fra Pendari Fashion