15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kake eller kake for påmelding til skolen – 15 imponerende ideer og design

Kake til påmelding til skolen motiv-kake-tilbake-til-skolen-kakepynt-blyant-idé

Skolen skal begynne og nesten alle skolebarn er begeistret for det. Spesielt nybegynnere på skolen gleder seg til den kommende skolestarten og forbereder seg på påmeldingsfesten. Et viktig poeng her er desserten. Du kan enten bruke en kake eller en Kake til påmelding til skolen eller bytt dem ut med passende dekorerte kaker eller terter.

Dekorer kaken til påmelding på skolen

Kake til påmelding til skolen enkel-krem-kake-dekorering-motiver-skolekake-dekorasjon

Å rydde opp i barnerom og bytte ut leker med skoleartikler betyr bare én ting – skolegang! Og den perfekte back-to-school-festen trenger en perfekt kake med passende motiver. Du kan gjøre hvilken som helst kake til en passende dessert for anledningen ved å skrive ut en skolebuss, noen bøker og skrive materialer fra papir og lime dem på pinner. Du kan deretter plassere dekorasjonen i midten av kaken. Slik får du en fin kake til påmelding uten å kaste bort mye tid på å forberede den.

Kreative ideer til kaken for påmelding til skolen

Kake til skolemeldinger fondant-veske-skole-ting-kreativ-idé-tilbake til skole-navn

For foreldre som ikke bare vil gjøre dagen, men også desserten uforglemmelig, kan kaker med fondant omdannes til skolemateriell. For eksempel er kaker som ser ut som en stor veske med skoleartikler egnet for skolestart. Detaljene er viktigst for å få et godt sluttresultat. Hvis du ikke er ekspert på å jobbe med fondant, anbefaler vi at du bestiller kaken til skolegang i stedet for å bake den selv.

50 gratulerer med påmelding til skolen og ordtak for skolestart

Haute couture jenters tilbake til skolen mote – 40 ideer

Dekorasjon & Design din egen bordpynt for påmelding til skolen – 17 ideer

Overrask skoleelever med en stor kake for påmelding til skolen

Kake til skolens påmeldingsgulv kake-tilbake til skolen-feiringer-motiver-linjal-voksfargestifter-elev-skolebuss

Kaken til skolestart er nesten like viktig som skolekeglen. Derfor kan foreldre og slektninger overraske skolebarnet med en større kake med flere pinner og få øynene til å lyse opp. Imidlertid bør man justere størrelsen på kaken til antall inviterte gjester, slik at det ikke blir for mye igjen.

Arkkake for påmelding til skolen med matchende bokstaver

Kake til skolen påmelding kake-fargerik-bokstaver-kakepynt-linjal-epler-blyant-tavle

Etiketter med sukkerskrift brukes ofte på motivkaker. Gratulerer, barns navn, skole og karakter er vanlige dekorasjoner for kaka eller kake på skolen. Hvis kaken derimot blir gitt til læreren, kan du skrive noen fine ting til henne med sukkerskriften.

Fondantkake for tilbake til skolen med navnet på barnet

kake-skole-fondant-skole-skole-buss-navn-blomster-kake-dekorasjon-tilbake til skolen

Fondantkaker tilbyr definitivt det største utvalget av ideer og design for enhver anledning. Store spiselige bokstaver som skriver barnets navn og fondantfigurer som skolebusser er veldig populære blant barn når de begynner på skolen.

Dekorer kaken for påmelding til skolen med gratulasjoner

Kake-skole-kake-dekorasjon-idé-fondant-skole-år-bokstaver-gratulerer

En fin designidee for kaken på skolen ville være å dekorere den med en fondant tavle og skrive ned en kort gratulasjon. Velg en kortere setning, for eksempel: “Gratulerer med skolestart!” Eller “Gratulerer med dagen!”. Lengre dikt og ordtak om skolestart er mer sannsynlig en del av gratulasjonskortet.

Fargerike kaker for påmelding til skolen

kake-torte-skolegang-voksfargestifter-fargerike-kaker-ideer-tilbake til skolen

Fargerike kaker som ser morsomme ut, anbefales for påmelding på skolen. Å designe en kake som fargestifter eller fargestifter er en original idé som kombinerer alle regnbuens farger. Hvis du lager kaken selv ved skolestart, trenger du matfarging for å skape den fargerike effekten.

Stek din egen kake for påmelding på skolen

kake-skole-kake-blyant-form-lett-lage-selv-dekorere-stykke

Du kan enkelt lage kaken eller kaken til skolestart selv i form av en skolekegle eller en penn. Deretter vil vi vise hvordan skoleinnmeldingskaken er utformet som en blyant. Tilberedningen er superenkel og tar ikke for lang tid. Du trenger ingrediensene til en enkel arkkake, et bakeplate, smørkrem, matfarging og en sprøytepose.

Blyantkake for påmelding til skolen – instruksjoner

kake-kake-trening-selv-baking-instruksjoner-trinn-kake dekorasjon

Stek først en vanilje- eller sjokoladekake i formen og la den avkjøle. Skjær deretter kaken med en skarp kniv i form av en blyant. Deretter belegger du den med hvit smørkrem og lager merker for de forskjellige fargene. Spray deretter de forskjellige delene med riktig farge til blyantkaken er klar for påmelding til skolen.

Matchende kakepynt og de mest populære motivene for skolestart

kake-skolegang-kake-rektangulær-bokstaver-sukker script-tilbake til skolen-motivasjonskake

De passende dekorasjonene for kaken for påmelding til skolen er forskjellige. Du kan enten bruke bare ett motiv som med blyant- og fargestiftkaken, eller du kan kombinere forskjellige kakedekorasjoner. Skolekegler, skrivemateriell, linjaler, viskelær, tavler på skolen og krittpenner laget av fondant er veldig populære. Bokstaver og enkle regninger passer også godt til en kake for påmelding til skolen.

Forbered en populær kake for påmelding til skolen

kake-i stedet-for-kake-skole-stykke-sukker-dryss-is-is-plast-gaffel-rosa

Når skolen begynner feires, bør du ikke nødvendigvis forberede eller bestille en motivkake. Hvis barnet ditt har en favorittkake, kan den tilberedes for anledningen. I det følgende presenterer vi oppskriften på en enkel kake til skolens introduksjon med sjokoladeflis og fargerike sukkerdryss.

Enkel oppskriftside for kake til påmelding til skolen

kake-trening-bake-deg-deilig-lett-fargerikt-sukker-dryss-kake-dekorasjon

For en kake som smaker akkurat som en sjokoladekake, trenger du:

– 170 g smeltet smør

– 250 g brunt sukker

– 125 g fint sukker

– 1 stort egg + 1 eggeplomme

– 2 ts vaniljeekstrakt

– 500 g mel

– 3/4 ts natron

– 1/2 ts havsalt

– 250 g sjokoladedråper

– 80 g farget sukkerdryss.

Den ferdige massen stekes i en stekeplate ved 175 grader i 25 minutter. For påmelding til skolen kan du servere kaken med en skje vaniljeis og nyte den kald eller varm.

Lag kakepynt selv i begynnelsen av skolen

kake-skole-kaker-kaker-dekorasjon-kake-dekorasjon-start-til-skolen-ideer-fondant

Med farget fondant kan du lage vakre kakedekorasjoner for påmelding til skolen og dekorere kaken, kaken eller annen dessert med den. For alfabetet kan du bruke cookie cutters slik at alle bokstaver har en god form og ser like ut.

Cupcakes i stedet for kake for påmelding til skolen

kake-skolegang-sjokolade-cupcakes-krem-kake-dekorasjon-bøker-epler-linjaler

I stedet for en kake eller en kake for påmelding til skolen, kan du tilberede cupcakes eller muffins og dekorere dem med de selvlagde kakepyntene. Til slutt kan du drysse med sukkerdryss og servere dem for venner og slektninger når de begynner på skolen.

Bake informasjonskapsler for påmelding på skolen

kake-skole-kakeformer-eple-treningsbok-blyant-tavle-dekorasjon

De selvbakte kakene representerer en alternativ dessert til kaken for påmelding til skolen. Som kaker og terter kan de dekoreres etter ønske og er en sprø overraskelse for skolebarna.

Tilbake til skolen tinkerkake med skoleartikler

kake-skolegang-tinker-nødvendig-skole-ting-skriving-materialer-praktisk

Leter du etter kreative ideer for påmelding til skolen som vil imponere skolestarteren din og samtidig finne søknad på skolen? Du kan lage en kake av skoleartikler til skolestart selv og gi den til barnet i gave når de begynner på skolen.

Kake laget av skoleartikler for tilbake til skolen – instruksjoner

kake-påmelding-skole-ting-gjør-det-selv-instruksjoner-gave-ideer-lærere-skole-nybegynnere

For å lage skolemateriellskake til skolemeldinger på flere nivåer, kan du bruke flere esker i forskjellige størrelser og lime dem sammen. Du trenger også forskjellige skolematerialer som voksfargestifter, tusjpenner, saks, lim og lignende redskaper du trenger på skolen.

Lag din egen kake til påmelding til skolen i gave

kake-opplæring-skoleartikler-gulv-kake-instruksjoner-siste-trinn-kreativ-idé

Følg instruksjonene på bildene for å lage denne originale tilbake til skolekaken selv. Med en liten kjede av vimpler med bokstaver på toppen, kan du gratulere skolebarna og ønske dem et godt nytt skoleår.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger