15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag invitasjon til innflytelse selv – ordtak og instruksjoner

Invitasjon til innflytelse -ballong-fargerik-feire-venner-invitasjon

Flyttet er vanligvis stressende, selv om mange venner har hjulpet. Imidlertid tar det litt tid før leiligheten er fullstendig møblert og vakkert designet – malingen på veggene er helt tørr, alle lampene henger i gangen osv. Så er det endelig tid for feiring. Du kan sende et skriftlig brev til venner og bekjente Invitasjon til innflytelse å sende oss din nye adresse.

Tinker housewarming invitasjon – et søtt lite hus laget av papp

Invitasjonsinvitasjon-gjør-det-selv-brett-hus-brett ut-papp

Vanligvis blir flyttmennene invitert til en innflytelsesfest for å takke dem for hjelpen. Det er imidlertid en fin mulighet til å bli kjent med fremtidige naboer og forfriske gamle vennskap. Det er en smakssak hvor mye og hvem du vil ha i ditt nye hjem. Men en ting er obligatorisk – å varsle alle leietakere i huset i god tid om den kommende festen.

Lag en innflytningsinvitasjon selv – brett den ut av papir

Innflytning-invitasjon-gjør-det-selv-brette-papir-hus-instruksjoner

Nå må du bestemme en eksakt dato og klokkeslett som ville være akseptabelt for de fleste gjester, og selvfølgelig gi en fantasifull invitasjon til innflytelsesfestet. Disse kan designes av deg selv, tinker med eller skrives ut og selvfølgelig kjøpes ferdig. Det selvlagde kortet formidler et varmt, personlig preg og forblir en påminnelse, som et ekte gratulasjonskort, om dagen og de fine omgjengelige øyeblikkene.

Creative Housewarming Invitation – Front Door

Invitasjonsinvitasjon-gjør-det-selv-papir-papp-dør-dør-tinker

Blant alle er temaer knyttet til flyttingen og det nye huset egnet for en invitasjon til innvielsen. Et hus kan enkelt lages av et stykke håndverkspapir eller enkelt kopipapir. Arket du skriver den faktiske invitasjonen på, klipp ut toppen med et skarpt punkt og tinker konvolutten i en firkant med åpningen vendt oppover, slik at det med det innsatte arket ser ut som en kopi av et hus.

Lag en innflytingsinvitasjon selv – klipp ut og lim på

Invitasjon til innflytelse-gjør-gjør-papir-klipp-ut-ytterdør

En annen original idé er å designe invitasjonen som et brettkort. Bruk noe solid papir eller papp til dette formålet. Klipp ut foldemønsteret med en mal, fest det ved kryssene som vises og brett det sammen. Det søte lille huset kan trekkes ut i begge retninger med en tråd og dermed se ut som tredimensjonalt.

Original invitasjon til innflytelse – menyen er også der

innflytelse-invitasjon-gjør-det-selv-hus-dør-batseln-blå

Den tredimensjonale effekten som søkes på denne måten kan også oppnås gjennom farger. Du må dyktig reprodusere hvor lyset og hvor skyggen faller i virkeligheten. Det fungerer veldig enkelt med en mal, der nøyaktig hvilken del er merket som skal være mørk eller lys. I vårt eksempel er inngangsdøren til det nye hjemmet gjengitt og utformet som et invitasjonskort. I stedet for et ordtak er det menyen med de deilige snacksene og på den andre siden selvfølgelig den nye adressen med nøyaktig tid og dato.

Oppfinnsomme ordtak for en invitasjon til innflytelse

Innflytning-invitasjon-lag-selv-hus-papir-papp-ordtak

Invitasjonen til innflytelse inneholder også morsomme ordtak som du kan takke hjelperne under flyttingen, men også dine lojale venner for deres støtte. Den faktiske utformingen av kortet bør velges i henhold til emnet. Motiver rundt huset er perfekte for dette – inngangsdør, nøkler, vinduer, hele hus, fuglehus og parreir som et symbol på fremtidig sameksistens.

Invitasjon til innflytelse som skriver original

innflytelse-invitasjon-lag-selv-ordtak-tekst-rede

Et motiv kan designes på datamaskinen – lastes opp og tilpasses, deretter skrives ut og violà – invitasjonen er klar! For kreative sinn anbefaler vi å inkludere detaljer og aksenter laget av forskjellige materialer i kortet. Med hvilke interessante, morsomme ordtak vi hjelper i det følgende.

Fine tekster for innflytelsesinnbydelse

innflytelse-invitasjon-lag-selv-ordtak-ugle-rett og slett-morsomt

Morsomme ordtak for invitasjonen til innflytelse

innflytelse-invitasjon-lag-selv-ordtak-nøkkel-blå

Oppfinnsomme invitasjoner til innflytelse 

innflytelse-invitasjon-lag-selv-ordtak-tekst-voegelhaus-idé

Brettkort for invitasjon til innflytelse

Innflytningsinvitasjon-gjør-det-selv-papir-grill-tinker-brett-kort

Lag din egen innflytingsinvitasjon og gjør den attraktiv – svart tavle

housewarming-invitasjon-gjør-det-selv-black-board-creative

Atmosfærisk dekorasjon for Innflytning 

Innflytning-dekorasjon-finger-mat-fest-snack-blomst-bord dekorasjon-krans

I tillegg til den attraktive, individuelt utformede invitasjonen, inkluderer den stemningsfulle innflytelsesfestet også originale dekorasjoner og selvfølgelig deilige snacks. Alt er vakkert presentert, det riktige selskapet og en hyggelig tid i en hyggelig atmosfære er garantert.

Previous Post
Stoldesign av Piegatto – perfekt for ditt interiør!
Next Post
Brett håndklær som populære dyr og figurer – 18 ideer og instruksjoner