15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Japanske dekorasjonsideer – hvordan designer du interiøret?

deco japansk stue møbler bord gulv seteputer kurv parkett kjøkken

Typisk for Japansk dekorasjon er stort sett de dristige og lyse fargene som utgjør dem. Du kan bruke en lang rekke ting til dette formålet, og du får ikke bare en munter atmosfære, men det harmoniske utseendet som det japanske interiøret er kjent for. Vi har samlet en liste over forskjellige japanske dekorasjonsideer nedenfor som du kan bruke som inspirasjon.

Japansk dekorasjon med lykter

japansk dekorasjon fargerike lykter rød gul ballform rispapir

Lyktene som japansk dekorasjon kan ha en lys farge i tillegg til å være preget av en nøytral nyanse. Men begge har vanligvis en ting til felles, og dette er typisk japanske motiver. Symbolet for kirsebærtreet er spesielt typisk. Av denne grunn er grener med kirsebærblomster veldig vanlige.

Japansk dekorativ lykt laget av rispapir

deco japansk rispapirball kirsebærtre motiv blomst blomster

Lyktene er laget av papir på innsiden. Eksemplet ovenfor ble spesielt laget av rispapir og har de ovennevnte kirsebærblomstrene som motiv. En romantisk, japansk dekorasjonside.

Japanske bambus lampeskjermer

japansk dekorasjon lanterne lampeskjerm bambus tre materiale

Lampeskjermene bør være laget av bambus for den japanske dekorasjonen. På denne måten møter du ikke bare en lang tradisjon, men gir også rommet en viss eksotisme, noe som forbedrer komforten mye.

Bambus aksenter for et japansk interiør

deco japansk bambus partisjon spisestue stue romdeler

Generelt kan du oppnå mye med bambus som et element i japansk dekorasjon. Enten som en romdeler, som et dekorativt element for veggen eller i form av persienner eller gulvmatter – du er garantert en japansk stil på denne måten.

Dekorativ bambusmatte

japansk dekorasjon bambusmatte gulv design stue

En bambus gulvmatte er en god idé når det gjelder japansk dekorasjon. Det sikrer et komfortabelt trinn på bare føtter, mens den varme trefargen gir rommet en varm atmosfære.

Veggedesign med japanske motiver

deco japansk soverom tapet landskap trær seng moderne

For å få en japansk teft, kan du også se etter et passende tapet. Tapetet i eksemplet ovenfor viser et japansk landskap, tegnet i den typiske japanske artiststilen. Bruk veggene til japansk dekorasjon.

Japansk dekorasjon – andre ideer

deco japansk bambusmatte bord lotus stativ røkelsespinner

Når det gjelder de mindre japanske dekorasjonene, er det også et stort utvalg tilgjengelig. Røkelsespinner med en pen keramisk base er veldig passende. De ser vakre ut og sørger samtidig for en behagelig duft i rommet.

Dekorer med vaser

dekorasjon japanske moderne vaser grener blomstrer kirsebær

Vaser bør ikke mangle i noen møbleringsstil. Dette gjelder også den japanske dekorasjonen. Du kan også bruke vasene perfekt til å vise kunstige kirsebærtrengrener med blomster.

Kranen som et japansk motiv

japansk dekorasjon mobil origami krangrener farget papir

Alle som noen gang har vært interessert i origami, vet at kranen er en typisk skikkelse. Av denne grunn kan du også velge den for japansk dekorasjon. Design en mobil fra kran origamis eller få slike figurer.

japansk dekorasjon kranfigur glass gull elegant moderne

Kranfigurer kommer i moderne varianter, i tilfelle du leter etter en stil som denne. Metalloverflaten er tilgjengelig i en sølv- og gullversjon, som begge vises på en metallplate.

Japansk teservering

deco japansk te service servise bambus motiver kanne kopp

Hvis du har en buffet med et glassutstillingsvindu, kan du bruke dette til japansk dekorasjon og vise en japansk teservice. I tillegg til tradisjonelle motiver, er det nå også moderne varianter som på ingen måte mangler japansk teft.

Dekorative sofaputer

deco japanske sofaputer lotus dragonfly chic

Legg dekorative puter med japanske motiver og broderi på sofaen eller et annet sitteområde. Disse gir rommet en japansk atmosfære spesielt godt. Generelt er tekstiler en god idé for japansk dekorasjon, det være seg med en kimono som veggdekorasjon, en duk eller et matchende gardin.

Pynt med en kimono

deco japansk kimono blå veggmaling vintage stoler veggdekorasjon

Her kan du se hvor effektiv en kimono er som en japansk dekorasjon på veggen. Finn en modell som matcher fargen på interiøret eller veggen din, og sett en spesiell aksent.

Japansk dekorasjon – fargerike vifter

japansk-dekorasjon vifte ide stativ veggdekorasjon rispapir japan motiver

Noe som umiddelbart kommer til å tenke på når du tenker på japansk dekorasjon, er emnene. I tillegg til rispapir kan dette også være laget av metall eller tre (helst bambus) i form av en dekorasjon. Heng den på veggen eller legg den på en kommode eller et sidebord på stativer. De japanske fansen ser også fantastiske ut i grupper med forskjellige fargekombinasjoner.

Parasoll dekorasjon

deco japansk parasoll idé tre bambus kran bilder

Det er likt med den japanske parasollen. Det er også preget av rispapiret som materiale, i tillegg til lyse farger og motiver og kan tjene fantastisk som en fargeaccent i interiøret. Hvis du ikke har plass til en ekte parasoll, bare få en mindre versjon som også perfekt oppfyller formålet med japansk dekorasjon.

Japanske veggmalerier

deco japansk veggmaleri idé skog motiv kimono ulver

Typiske Japan -motiver kan selvfølgelig også være representert i veggmalerier. Og siden det nesten ikke mangler noen husbilder på veggen, er dette også en fin måte å bringe japansk dekorasjon inn i hjemmet ditt. Enten det er i en typisk japansk stil, i en moderne, abstrakt form eller som et fotobilde spiller ingen rolle.

deco japansk fototapet toppmøte snø kirsebærtrær sofa

Her kan du se et foto fra det japanske landskapet med en snødekt topp og et blomstrende kirsebærtre. Dette bildet er delt inn i tre deler og satt sammen for å danne et veggmaleri, og skaper en moderne, japansk dekorasjon.

Previous Post
Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree
Next Post
Lag dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer