15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Click & Grow – en helautomatisk blomsterpotte

Klikk og vokse-innovativ-helautomatisk blomsterpotte

Klikk & Vokse er en nyskapende helautomatisk blomsterpotte, sensorene, programvaren og gjødselsystemet som brukes til å dyrke vakre, sunne planter og urter. Perfekt for den glemsomme gartneren, den travle byboeren eller den som stadig er på tur og som fortsatt vil ha noen planter rundt seg. Klikk & Grow gir alle muligheten til å ha en grønn tommel.

Klikk & Vokse helautomatisk blomsterpotte – intelligent teknologi

Klikk og vokse-intelligent-teknologi-plante-vokse

En helautomatisk blomsterpotte ble laget av Click & Grow skaper at planter oppdrar for mennesker. Den intelligente teknologien måler plantens behov og doserer automatisk den nøyaktige mengden vann og næringsstoffer. En ideell løsning for byboere og mennesker uten grønne fingre som ønsker å bringe et snev av natur inn i huset. I tillegg til plantedyrking og følelsen som Click & Grow gir klikk & Dyrk blomsterpotte et godt minimalistisk utseende. Derfor blir det et strålende designelement.

Klikk & Grow – nyskapende helautomatisk blomsterpotte

Click & Grow-nyskapende-elektronisk-blomsterpotte

Klikk & Grow er en slank hvit boks som inneholder et reservoar, pumpe og sensorer. Du legger bare til batterier, vann og setter inn frøkassetten og voila – en grønn plante vil vokse i hjemmet ditt i løpet av et par uker. Systemet er i en spesiell patron og fungerer sammen med det elektroniske blomsterbedet som en skriver. Når plantens naturlige livssyklus slutter, kan du fjerne den gamle kassetten og sette inn en ny. Starter umiddelbart den helautomatiske blomsterpotten å dyrke en ny plante.

Klikk & Dyrk nyskapende helautomatisk blomsterpotte

Click & Grow-nyskapende-elektronisk-blomsterkasse

Med et minimalistisk utseende, er den helautomatiske blomsterpotten Klikk & Få et ideelt designelement i ditt moderne hjem. Hvis du er en byboer, mangler en grønn tommel, eller bare er opptatt – ikke bekymre deg. Den intelligente teknologien gir alle en sjanse til å oppleve spenningen i de voksende spirene!

Klikk&Dyrk planter elektronisk

Click & Grow-intelligent-teknologi-elektronisk-plante-heve

   Klikk & Dyrk intelligent blomsterpotte – dyrk planter helt automatisk

Klikk og vokse-intelligent-blomsterpotte-elektronisk-plante-dyrking

Klikk og vokse-elektronisk-plante-heve

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer