15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flytende trapper – et elegant blikkfang i hjemmet ditt

hvit versjon-flytende trapper-zaha-hadid

Flytende trapper ville være et elegant fokuspunkt i interiøret ditt. Du vil være fornøyd like mye som med din gamle trapp når det gjelder funksjonalitet, men inntrykket du ville få med denne nye trappen er uvurderlig.

Den flytende trapp – historie

hvit-flytende-trapp-zaha-hadid

Den flytende trappen vi presenterer for deg har en virkelig rik historie når det gjelder bruk og tilpasning. Det kan virke som en helt vanlig trapp for deg, men sannheten er en annen. Forberedt av Zaha Hadid arkitekter Studio flytende trapp er et viktig tillegg i utrolige og berømte arkitekturprosjekter som The Peak Site Plan (1983), Aqua Table (2005), Seamless Collection (2006), Belu Bench (2005) og mange andre.

Flytende trapper av Zaha Hadid Architects studio – oversikt

flytende trapper-zaha-hadid

Den flytende trappen av Zaha Hadid Architects har den utrolige evnen til å opprettholde lysheten i rommet eller salongen. Hvert suspendert trinn skilles som en separat sløyfe, produsert av Ductal ®. Dette er en betong med høy ytelse med en eksepsjonell struktur og høy kvalitet. Hvert trinn stopper ikke på grunn av holdbarhet, men på grunn av fleksibiliteten og evnen til å bøye seg under trykket av en viss vekt.

Den flytende trappen av Zaha Hadid Architects ble designet og konstruert for å være flyttbar. På grunn av denne funksjonen, flytende trapper av Zaha Hadid Architects erstatter ny innredning i din egen salong. Du vil se forskjellen umiddelbart etter å ha bygd dem i den kongelige salongen eller i det høyteknologiske rommet.

Bildene du ser her presenterer det hvite alternativet til den unike og innovative flytetrappen av Zaha Hadid Architects. Dette er imidlertid ikke det eneste alternativet. Du kan bestille dem i svart hvis du vil gjøre atmosfæren i hjemmet ditt litt mer mystisk og elegant. Den fargerike versjonen av flytetrappen av Zaha Hadid Architects kan kombineres med nøytrale møbler og høye marmorsøyler i gangen.

De flytende trappene av Zaha Hadid Architects – hvorfor du trenger dem?

nyskapende-design-idé-skyve-trapper

Jeg mistenker at du ikke har så mange preferanser og forventninger fra hjemmetrappen. De fleste av dere må være fornøyd med de vanlige trappene og ikke se behovet for å endre dem. La oss bringe deg et argument mot det.

For det første er noen av de moderne husholdersker så krevende for interiørdesign at trappene er lite mer enn en detalj for dem. Denne modellen flytende trapper er perfekt for deg. For det andre, det vil si hvis du får gjester veldig ofte flytende trapper Laget av Zaha Hadid Architects bare for deg – med deres evne til å forskjønne det generelle utseendet og tåle enhver vekt. Sist, men ikke minst, kan den innovative flytetrappen av Zaha Hadid Architects være en perfekt oppdatering i ditt retrointeriør, spesielt hvis du ikke har noen annen idé om en endring og redesign.

Abigail

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer