15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Munter snittblomstdekorasjoner gir deg et smil og godt humør

dahlia bukett blomster smykker bord-festlig dekorere

Ditt hjem kan prydes med blomster hver dag, du trenger ikke nødvendigvis store og frodige buketter for det. Det viktigste er å velge vasen nøye i henhold til formen, forberede noen snittblomster og det tilhørende grøntområdet og bestemme stedet hvor denne sammensetningen skal plasseres. Hvis du trenger inspirasjon til forskjellige anledninger, ta deg tid til å se på vår Ideer til dekorasjon av snittblomster å se på.

Hengende grønne planter til biblioteket, dekorasjon av avskårne blomster på skrivebordet

glass blomstervase borddekorasjonsideer-til forskjellige anledninger

Noen komposisjoner, spesielt i lave vaser, ser veldig fine ut sett ovenfra. Hvis du vil dekorere bokhyllen eller en hel bokhylle hjemme, kan du ha grønne planter som henger der på veggen. For skrivebordet bør du velge en blomsterbukett i en enkel form, den vil se naturlig, streng og lakonisk ut. En vakker bukett i en elegant vase i et asymmetrisk arrangement ville se bra ut i stuen din. På et lite bord er det et lavt Dekorasjon av kuttblomster veldig langstrakt, best plassert på et flatt, ovalt sted. Atmosfæren i et stort rom kan krydres ytterligere med hengende blomsterpotter i en interessant komposisjon. For å friske opp luften i rommet, kan du tenne noen duftende lys arrangert i en glassvase eller beholder med tørre planter og blomster.

Dekorasjonsideer for hjemmet ditt: Slik blir det veldig koselig

bukett med forskjellige snittblomster designideer fargerik bukett

En blomsterkomposisjon, plassert i en vase på gulvet, harmonerer med peisen eller med en stor veggklokke. Et mørkt hjørne kan levendegjøres med en nøye valgt og ordentlig bukett. Du kan legge en lav sammensetning av upretensiøse blomster på lesebordet.

Kronblad gir en frisk aroma 

orkideer bukett soverom romantisk atmosfære

Soverommet er vanligvis territoriet for buketter med tørre blomster, hvis duft slapper av, beroliger og hjelper oss å sove veldig godt. Arrangementet deres kan inneholde noen sitronblader, appelsinskall, geranium eller en lett duftende rose. Duften er lett og gir deg en følelse av kjøling og friskhet. Små poser fylt med lavendel oppdaterer hver garderobe og er veldig effektive mot møll. Men kanskje du trenger mer farge på soverommet ditt? Tilsett deretter rosenblader, hvite blomster av phlox og geranium. Minibuketter har en spektakulær effekt, slik at du kan dekorere toalettbordet ditt utmerket. Vær alltid oppmerksom på hva som er bakgrunnen til buketten. På en lys bakgrunn virker hvite eller lysegule blomster nesten umerkelige.

Barn liker kreative sysler

borddekorasjon-med snittblomster lanterner telys

På barnerommet kan du ordne småting som barna dine har laget selv. Dette kan være morsomme leker laget av kjegler eller maiskolber, tavler med tørkede planter, etc. Hvis du vil sette en stor sammensetning i barnehagen, er det best å henge den opp. Men vær så snill ikke i nærheten av vinduene, plantene ser sjelden bra ut i direkte sollys.

Matchende snittblomsterdekorasjon på kjøkkenet

hengende kurv-i kjøkkendekorasjonen med avskårne blomster

På kjøkkenet og spisestuen bør du ikke overdrive med blomsterdekorasjonene, dette er faktisk en arbeidsplass, ikke sant? En krans av tørre prydblomster på veggen ser bra ut, kanskje noen få kunstige frukter og noen grønnsaker avrunder utseendet. Det er fint å henge opp gress og blomster for å tørke, spesielt hvis de er valgt og matchet i de riktige fargene.

Vårlignende blomsteroppsats

borddekorasjoner ideer vårrosa blomster sølvbestikk

Det er vanligvis en vase med noen snittblomster på spisebordet. Om vinteren kan syklamen eller nellikene være om våren-snøklokker, liljekonvaljer og glem-meg-ikke. Om sommeren har du et stort utvalg – fra tusenfryd til flate erter (lazhyrus) – alt ser bra ut på kjøkkenet. Små krysantemum vil bringe variasjonen av høststemning inn på kjøkkenet ditt også. Ordne alltid blomstene med passende løvverk – unge aspargesplanter, et knippe hvete og om vinteren med små grener av gran, furu eller gran.

Festlig borddekorasjon

festlige anledninger borddekorasjon arrangere avskårne blomsterkurver

Vil du organisere en familiefeiring hjemme? Eller et vennemøte? Da trenger du absolutt et festlig notat i atmosfæren. Du kan oppnå den festlige teftet ved å matche dem Snittblomster dekorasjon. Men vær så snill, ikke glem grunnregelen: Du må aldri overbelaste festbordet med for mange blomster, slik at menneskene du snakker med ikke kan se hverandre over bordet. En blomsterbukett må ikke være høyere enn 20-30 cm. Snittblomstene i lyse nyanser er veldig passende ved festlige anledninger. Du kan også oppnå en vakker borddekorasjon med små blomstrende tregreiner, krysantemum og syklamen.

Duftende skjønnhet pryder bordet

bordløper vårliknende dekorasjon med blomsterglassbeholder

Hver sesong inspirerer oss til å komme med nye ideer for husdekorasjoner. For eksempel i påsken er det fargede egg overalt, små figurer av kaniner, mye grønt gress. Vinterbukettene er enkle, bare, stikkende grener eller tørre frukter og små blader, gullbelagte eller sølvbelagte. Rundt nyttår er arrangementene i varme farger som gjenspeiler hjemmets komfort og hygge. Festbordet kan avrundes med aromatiske komposisjoner med valnøtter, kardemomme og kanelstang.

Hva tenker du på nå? Har du allerede nye ideer til din neste blomsterdekorasjon hjemme? Hvis det er tilfelle, så blir vi veldig glad.

Borddekorasjon med tulipaner og eggeskall

Lag bordpynt selv Legg snittblomster i eggeskall

Vårblomster i flasker 

snittblomster dekorasjon idé glassblomstervase resirkulerte flasker

Bordopplegg med hvite roser

maritim dekorasjon skjell vase på bordet festlig dekket

deco cut blomster-tulipan bukett vår arrangement

kutte blomster bryllup bord dekorere ideer

vårdekor i landstil-hvite keramiske vaser-gul bukett

Klipp blomster roser valerian soverommet blomster bukett dekorasjon ideer

borddekorasjoner duftende søyle stearinlys blomst dekorasjon

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?