15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kake av toalettpapir selv – design kaken annerledes

Kake laget av toalettpapir-gjør-det-selv-dåp-baby-

I den typen bleiekake som har vært veldig populær i det siste for baby shower og dåp, a Toalettpapirkake design og dermed gi praktiske ting for alt som har med husholdningen å gjøre. Selv om det først høres veldig rart og rart ut, er det en ærlig gave som definitivt er nødvendig. Toalettpapiret kan imidlertid bare tjene som et ultralett materiale for en stabil konstruksjon som holder andre små gaver i seg selv.

Lag en kake av toalettpapir selv – en kreativ gaveidé til bursdag, dåp eller bryllup

Kake fra toalettpapir-gjør-det-selv-lag-farget-papir-typer-dekorasjon

I tillegg er toalettpapir et luksusprodukt som er smakstilført, mønstret, farget eller spesialbehandlet. Personlig toalettpapir kan også bestilles online og dermed gjøre den uvanlige gaven veldig individuell. For håndverksprosjektet, i tillegg til toalettpapir, dekorativt materiale, papp, emballasjepapir, kanskje hvilke kunstige blomster og selvfølgelig de nyttige små gjenstandene du vil gi i gave også brukes.

Lag en kake av toalettpapir selv – instruksjoner

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-instruksjoner-støtte-konstruksjon

Som en bærende struktur, kutt ut en papp i form av en sirkel med en diameter på rundt 40 centimeter. Det vil være omtrent 50 centimeter høyt for en kake laget av toalettpapir. Deretter kan du fikse en midtstøtte med varmt lim, som vil vise det absolutte senteret, forskyve valsens forskyvning og i tillegg stabilisere kaken.

Lag en kake av toalettpapir selv – lag en stabil overflate og støtteelement

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-instruksjoner-champagne-flaske-støtte

Alternativt kan du få et stort brett, som du også får med deg. Du kan sette en flaske god musserende vin i midten og ordne toalettpapirrullene rundt den. Lag for lag er rullene stablet som en pyramide oppå hverandre. Hvis du ønsker det, kan du pakke kakens nivåer godt inn med innpakningspapir, dekorere dem med dekorative bånd og dekorere dem med kunstige blomster eller telys.

Lag en kake av toalettpapir selv – pakk inn toalettpapiret og dekorer det med dekorativt bånd hvis du ønsker det

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-instruksjoner-deco-tape-oransje-bånd

Avhengig av anledningen limes ulike applikasjoner på og små gjenstander festes til kaken. Kosmetikk, husholdningsrengjøringsmateriell, stearinlys og også sedler kommer i tvil. Små håndklær er også dekorativt pakket inn og smakfullt arrangert. For baby shower, selvfølgelig, smokker, kosete leker og baby rangler er etterspurt.

Toalettpapirkake – en kreativ måte å gi hjemmepynt og tilbehør

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-hjem-dekorasjon-gave-idé

Hvis du vil bruke papp formet som en sirkel i stedet for et brett, dekk det med vakkert håndverkspapir. Koordiner dekorasjonsmaterialet slik at sluttresultatet ser veldig fint ut. Du kan fikse hvert lag av kaken med dekorativ tape eller snor. Helt på toppen er du velkommen til å plassere et element som visuelt fullfører formen.

Kake laget av toalettpapir som en kreativ dekorasjon for et bryllup

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-bursdag-rosa-fjær-dekorasjon

Dekorative kunstige blomster kan fint settes inn og ordnes i åpningene på papirrullene. På denne måten kan du integrere kreativt brettede sedler i den ekstraordinære bryllupskaken eller bursdagskaken. Alle buer og bånd brukes til å montere kaken.

Lag en kake av toalettpapir selv og pynt den smakfullt

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-bursdagskake-lilla-deco-bånd-lin

Et viktig poeng når du designer denne kreative og kanskje bisarre gaveideen er fargekonseptet. Velg en eller to farger og velg det dekorative materialet deretter. Et harmonisk fargevalg vil vise den ekstraordinære kaken i det beste lyset.

Kake laget av toalettpapir som pynt for baby shower

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-bryllup-deco-kala

Kaken laget av toalettpapir er fantastisk egnet som dekorasjon for baby shower, dåp eller bryllupsfeiring. Pent arrangert til side og smakfullt innredet, vil det tiltrekke seg oppmerksomhet og samtidig passe temaet for anledningen.

Gi en kake laget av toalettpapir og kreativt husholdningstilbehør

Kake-toalett-papir-lag-selv-fargerik-grønn-bursdag

Den ekstraordinære kaken vil se veldig festlig ut hvis du får emballasjepapir i alle farger og pakker de enkelte toalettpapirrullene i den. Innpakket på denne måten, vil ingen se hva som faktisk er inni. Små gaver kan gjemmes mellom rullene og ordnes pent.

Presenter en kake laget av toalettpapir og kosmetiske artikler til en bursdag

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-badetilbehør-kosmetikk-bursdagskake

Kaken laget av toalettpapir er en kreativ og spesielt attraktiv måte å effektivt presentere og gi bort små gaver, for eksempel kosmetikk og husdekorasjoner. Fest de små gjenstandene på plass med gjennomsiktig dobbeltsidig tape eller med varmt lim.

Lag en kake av toalettpapir selv og pynt den smakfullt

Kake-toalett-papir-lag-selv-deco-tape-oransje-kunstige-blomster-deco

Alternativt kan du knytte de små gavene til hele konstruksjonen med det dekorative båndet. Hele kaken av toalettpapir kan pakkes pent inn i gjennomsiktig foliepapir og gis bort uskadd for anledningen.

Kreativ kake laget av toalettpapir dekorert med kunstige blomster og dekorative bånd

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-bursdag-kunstige-blomster-dekorasjon-oransje

Kjernen i kaken laget av toalettpapir er imidlertid å gi bort vanlige gjenstander eller penger på en mest mulig morsom måte. Og hver del av kaken har praktisk bruk, er faktisk nødvendig og samler ikke støv i kjelleren.

Velg spesielt luksuriøst toalettpapir for kake laget av toalettpapir

Kake-toalett-papir-lag-selv-lilla-lys-bånd-dekorasjon

Vårt tips er å skaffe et spesielt toalettpapir. Hvilken som er smaksatt kan være fantastisk ordnet med hvilke duftende blomster laget av plast eller med duftlys. Pynt med store satengbånd i samme farge som blomsten og gi bort i godt humør.

Lag en kake av toalettpapir selv og gi nyttig tilbehør kreativt

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-fiolett-lilla-bånd-blomster

På denne måten kan kjøkkenutstyr gis bort på en kreativ og morsom måte. Det dekorative materialet, som bånd og sløyfer, ville være fantasifullt for å matche fargen på kjøkkenutstyret.

Lag en romantisk kake av toalettpapir

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-kosmetikk-gave-ideer-deco tape

Historien om toalettpapirkaken kommer tilbake til et dikt om brudeparet som mottok masse ubrukelige gaver. Den blir deretter lest opp når den ekstraordinære kaken blir presentert. Du kan forske på en variant av diktet på Internett.

Dekorer toalettpapirkaken med nyttig tilbehør og duftlys

Kake-toalett-papir-lag-selv-gave-ideer-bad tilbehør-fersk

Alle rengjøringsprodukter og kosmetikk som vanligvis finner plass på badet, er perfekte for å ordne kaken av toalettpapir. Alle trenger imidlertid slike ting, og en ung familie vil sikkert ha nytte av disse.

Pakk toalettpapirrullene individuelt med farget innpakningspapir

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-husholdning-kjemi-hjemmemedisin-tilbehør

Praktisk gaveidé – kake laget av toalettpapir og husholdningsrengjøringsprodukter

kake-toalett-papir-gjør-det-selv-husholdnings-tilbehør-rengjøringsprodukter

Lag en kake av toalettpapir selv og pynt med innpakket håndklær

Kake-toalett-papir-lag-selv-håndklær-deco-tape-rengjøringsprodukter

Lag en kake av toalettpapir i to farger 

Kake-toalett-papir-gjør-det-selv-bad tilbehør-rengjøringsmiddel-gaveide

Kake laget av toalettpapir – pakk håndklær rundt papirrullene og pynt med kunstige blomster

kake-toalett-papir-lag-selv-håndklær-bryllup-blå-kunstige blomster

Som en forlengelse av kaken som er laget av toalettpapir, kan den også lages av innpakkede håndklær. Alternativt kan du bruke toalettpapirrullene som fyll og pakke en fin klut rundt den. Fest med bredt dekorativt tape for å holde kakekonstruksjonen mer stabil.

Gaveidé – gi en kake laget av håndklær til baby shower, bryllup eller bursdag

kake-toalett-papir-lag-selv-håndklær-bleie kake-maritimt

Du er velkommen til å bruke et kakestativ som en stabil base for din spesielle kake. Den vil også være til nytte for den fremtidige husmoren som bryllupsgave. En dekorasjon på temaet “sjøen” ser veldig fin ut. Dekorer med decobad i beige og turkis og ordne med skjell, sjøstjerner og sjøsnegler.

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?