15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorasjon med lys – 15 ideer for en romantisk atmosfære

dekorasjon lys ringer metall lys glass vaser idé rustikk

Det var tider da lysene bare ble brukt til belysning, ettersom ingen andre lyskilder var tilgjengelige om natten. I dag er det ikke lenger tilfelle. Stearinlys skal forbedre stemningen i rommet og gi romantikk og hygge. Av denne grunn er det vanskelig å forestille seg livet uten dem, og nesten ingen interiør mangler som dekorasjon. Vi viser deg noen gode ideer for det Dekorasjon med lys, som du kan skape ikke bare en romantisk, men også en moderne atmosfære på samme tid. Vær imidlertid oppmerksom på at du aldri skal la lysene være uten tilsyn.

Dekorasjon med lys på soverommet

dekorasjon med lys soverom romantikk arrangementer lysekrone toalettbord

Hvor vil du ha mer romantikk enn på soverommet? Slik at du alltid er godt forberedt, kan du lage en dekorasjon med lys slik at du alltid er godt forberedt. Det er best å sette opp lysene i flere grupper, kombinere forskjellige størrelser med hverandre.

Dekorasjon med lys – brannerstatning i peisen

deco lys peis idé kongler belysning stue

Savner du den flimrende brannen i peisen, men er den fortsatt for varm til å tenne en? Da har vi den perfekte ideen å bytte ut bålet med. Bruk plassen i peisen til å lage en dekorasjon med lys. Sett opp mange lys, så får du den etterlengtede brannen på en litt annen måte. På denne måten vil du definitivt ikke mangle komfort og romantikk.

Arrangement av stearinlys

dekorasjon med stearinlys idé farger høst småstein tallerken arrangement

Du har sikkert sett en slik dekorasjon med lys før, fordi den nå er utbredt. Du kan enkelt designe dem selv. Alt du trenger er lys, en tallerken laget av ethvert materiale, helst metall eller tre. Du kan enten dekorere bunnen av tallerkenen med småstein, som vist her, eller gjøre den mer elegant med halvedeler. Belgfrukter eller kaffebønner og til og med mos er også populære for å fylle tallerkenen.

Dekorasjon med flytende lys

dekorasjon lys romantiske blomster orkide flytende lys bord dekorasjon

Du kan også lage interessante arrangementer med flytende lys. Fyll en pen beholder og flyt et eller flere lys i den. I tillegg til dette kan du også legge andre ting i beholderen for dekorasjon med lys, for eksempel blomster eller kronblad eller steiner.

Lysestake dekorasjon 

deco stearinlys lysestake originale vinflasker krydder skallet frukt

Du kan se virkelig originale lysestaker her. Og det beste er at du enkelt kan etterligne denne dekorasjonen med lys. For dette formålet er det bare å beholde de tomme vinflaskene. Fyll dem deretter med krydder, belgfrukter eller hva du kan tenke deg. Du er også velkommen til å bruke farget glass. Innholdet blir imidlertid mindre synlig.

Vintage lykt som dekorasjon

deco stearinlys vintage lykt sølv blomster lykt gull

En klassiker blant dekorasjonene med lys er lykten som en beholder eller stativ. Dette kan ha et moderne, rustikt eller vintage utseende, slik tilfellet er i dette eksemplet. Uansett hvilken stil du velger for denne dekorasjonen med stearinlys, er du garantert en helt spesiell atmosfære. Og også en viss brannbeskyttelse er garantert takket være glassene.

Abstrakt lysestake

deco candles moderne lysestake tre abstrakte bordlys

De fleste lys kommer virkelig til sin rett med riktig stativ. Denne modellen er laget av tre og har et abstrakt utseende som du kan legge til en flott dekorasjon med stearinlys i ditt moderne interiør.

Dekorasjon med lys på badet

deco med stearinlys bad idé grå mosaikk minimalistisk badekar

Ikke bare på soverommet, men også på badet, litt mer romantikk kan være gunstig. Legg dekorasjonen med stearinlys i grupper igjen og på en tallerken eller i en bolle for å unngå voksflekker på flisene. Nyt det neste badet med en romantisk atmosfære.

Dekorasjonsidé til badet

deco stearinlys moderne dusjhode belysning original idé

Denne varianten er også en original idé for å dekorere med lys på badet. Hvis formen på dusjhodet ditt tillater det, kan du også bruke det som en lysestake. Kanskje du har en annen, lignende idé.

Lysestake i metall

dekorasjon lys veggdekorasjon idé metall stativ moderne stil interiør

Denne moderne og originale varianten er laget av metall og henger på veggen. Du kan prøve å lage en slik dekorasjon med lys selv. Hvis denne varianten virker for komplisert for deg, kan følgende være riktig for deg.

Veggdekorasjon av tre

Deco stearinlys ball form tre veggdekorasjon lage din egen idé

I stedet for metall kan du også bruke tre som materiale for veggdekorasjon med lys. Alt du trenger er to stykker treplater som du fester til hverandre som vist. Støtten trenger ikke å være spesielt formet heller, hvis du vil gjøre det lettere for deg selv.

Dekorer spisestue

dekorasjon lys spisestue idé tre stå tak moderne middelhavet

En hengende lampe av denne typen kan brukes fantastisk til dekorasjon med lys. Bare spre lysene på oversiden. Dette gir deg en ekstra lyskilde eller en erstatning hvis strømmen brytes.

Dekorasjon for et minimalistisk interiør

dekorasjon med lys moderne spisebord skinnstoler glassidé

En borddekorasjon med stearinlys passer til alle møbler. Denne elegante ideen laget av glass understreker den moderne elegansen i glassbordet og skinnstoler. Lys av slike dekorasjoner trenger ikke alltid å være tent..

Tinker dekorasjon

dekorasjon lys diy idé tre grå kobber stå bord lys

Du kan også etterligne denne dekorasjonen med lys. Du trenger treterninger som du huler litt ut, samt kobberringer som du legger i hullene. Fest deretter bordlysene i den og dekorasjonen er klar.

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener