15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Foto på lerret: slik kan du effektivt vise favorittmotivene dine!

Foto på lerret plass illustrasjon på veggen i stuen

Familiefotografier, portretter og bybilder: et foto på lerret gjør sin store inngang som et ekte kunstverk. Et lerretbilde er også flott som gave ved forskjellige anledninger. Til jul, Valentinsdag eller bursdag: Selvlagde bilder gir garantert et smil om mottakeren. Vi forklarer deg hvilke motiver teknikken er best egnet for, samt gir nyttige tips om hvordan du effektivt kan sette opp favorittbildene dine. Forbedre bare vegger med minner!

Foto på lerret: en oversikt over bærematerialet

Foto på lerret månefigur på veggen i den skandinaviske stuen

Enten gruppert stilfullt i et ensemble eller iscenesatt som solist: et foto på lerret har et spesielt elegant utseende. Laget av en blanding av bomull og polyester, fotolerretet er til forveksling lik det virkelige klassiske lerretet i stoff. Bærematerialet gir imidlertid flere avgjørende fordeler: Det har en lavere vekt sammenlignet med Alu-Dibond eller akrylplater, er lysbestandig og vanntett. Samtidig imponerer den med en strukturell overflate som tydelig understreker bildets maleriske karakter.

For at fotografier skal kunne skrives ut på den, blir overflaten først spesielt belagt. Deretter skrives fotolerretet ut i høy oppløsning. Deretter er en båreramme dekket med lerretbildet. De fleste produsenter kan levere det trykte bildet uten ramme.

Foto på lerret: hvilken kant?

Foto på lerret i stua blomster i vintage stil

Hvis du bestemmer deg for et lerretbilde, bør du først velge et passende motiv. Abstrakte motiver, familiebilder midt i naturen eller bybilder med høy oppløsning ser spesielt vakre ut. Avhengig av hva illustrasjonen viser, kan du velge en omkrets, speilet, strukket eller farget kant. Den speilvendte kanten er det perfekte valget for bilder der motivet ikke har nok kjøtt. Den omkringliggende kanten er ideell for motiver som er plassert midt på en farget bakgrunn. Kanten av den dra kanten blir pixelert. Det er flott for abstrakte motiver. Svarte og hvite bilder er vanligvis utstyrt med en svart eller hvit kant.

Foto på lerret: hva du skal se etter når du bestiller?

Foto på lerret Skriv ut bilder med høy oppløsning

I dag tilbyr mange digitale trykkfabrikker sine tjenester på nettet. Hvordan kan du gjenkjenne anerkjente fotolaboratorier på nettet og hva må du være oppmerksom på når du bestiller?

1. Oppløsningen på bildene: I utgangspunktet er tommelfingerregelen at jo nærmere synsavstand, desto høyere bør bildeoppløsningen være. I tvilstilfeller kan du imidlertid alltid søke råd. I tillegg kan de anerkjente fotolaboratoriene profesjonelt behandle bildene dine.

2. Velg riktig format for bildene dine. Hvis du velger et 40 x 40 -format, kan du sette sammen en tematisk fotovegg. På den annen side kan du henge et panoramabilde som solist på gangen.

3. Før du bestiller, sjekk det synlige området etter belegg. Ellers kan det være ubehagelige overraskelser under levering, for eksempel merker du at viktige elementer i bildet ditt er kuttet av.

Lerretsmalerier er virkelige kunstverk: Disse motivene kan effektivt iscenesettes

Maleri i spisestuen i moderne landlig stil

Landskapsfotografier og kunsttrykk er laget for lerretet, deres matte overflate får frem farger og kontraster spesielt effektivt. Siden de er ekte iøynefallende, er de vanligvis iscenesatt som solister i fasiliteter i en puristisk eller landlig stil.

Panoramabilder og byhimmelen kutter en fin figur over sofaen i stua og kan krydre minimalistisk interiør. Høyoppløselig utskrift spiller en viktig rolle her, da det gjør hver eneste detalj tydelig.

Familieportretter passer spesielt harmonisk inn i vintagemøbler. Bærematerialet med sin strukturelle overflate har den gammeldagse sjarmen som utgjør sjarmen til livsstilen.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv