15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design din egen dekorasjon og borddekorasjoner for påmelding til skolen – 17 ideer

borddekorasjon for skolegave gavebord-fargestift-dekorasjon-bilde-håndavtrykk

Påmelding til skolen er en veldig spesiell dag for barnet ditt. Et nytt kapittel begynner i barnets liv, som han sikkert vil være veldig stolt av. For å gjøre denne dagen enda bedre, kan det arrangeres en fest der barnet ditt selvfølgelig er i fokus. Med de riktige dekorasjonene og borddekorasjonene kan du krydre denne festen perfekt. Vi vil gjerne gi deg noen ideer til dekorasjonen og Borddekorasjon for påmelding på skolen som du også kan bruke til festen din.

Borddekorasjon for skoleinnmelding i lyse farger

borddekorasjon for skolegang fargerike coasters-barn-fest-idé-design

Dekorasjonen og borddekorasjonen for skolegang kan være laget av forskjellige elementer. Disse bør best minne om førsteklasses klasserom for å skape den rette atmosfæren. Penner, tavler og selvfølgelig skolekegler er en god idé og kan brukes på en original måte. Denne artikkelen er stor inspirasjon for deg.

Dekorasjon og bordpynt for påmelding til skolen – en sukkerpose

borddekorasjon for skolegang stimulering-dekorering-skole-pose-hengende

Borddekorasjonene for påmelding til skolen er ikke bare egnet for en fest, som du også kan invitere venner til barnet til. Selv om du bare sitter sammen med familien over kaffe og kake, er det ikke ille å skape den rette stemningen. Hva med å lage små skolekegler og henge dem over bordet eller på andre områder? Med disse instruksjonene kan du lage slike skolekegler:

50 gratulerer med påmelding til skolen og ordtak for skolestart

Gaver til påmelding til skolen: 18 praktiske gaveideer for skolestart

Lag skolekegler for påmelding til skolen – instruksjoner og ideer

Instruksjoner for skolekegle

borddekorasjon opplæringsinstruksjon-tinker-schultuete-lett

Du vil motta denne borddekorasjonen for skolegang i bare noen få trinn. Form først en kjegle av solid papp. Lim kantene med tape. Siden papp vanligvis ikke ser veldig pen ut, kan du pakke det inn med hvilket som helst papir, for eksempel innpakningspapir, for å pynte det. Hvis du vil, kan du legge til andre dekorasjoner, for eksempel disse trekanter.

Skolekegle dekorasjon

borddekorasjonstrening papir-tinkering-idé-enkelt-dekorere-hus

Bruk en edderkoppape for å feste stoffet eller papiret du bruker til å forsegle skolekeglen langs den øvre kanten av skolekeglen. Bruk et fint bånd eller en snor til å knytte. Hvis du vil, kan du fylle denne borddekorasjonen med godteri for påmelding til skolen og bruke den som en premie i konkurranser mellom venner på skolens påmeldingsfest.

Dekorasjon med skolekegler

borddekorasjon-skole-skole-veske-popcorn-tre-blokk-bokstaver-dekorasjon

En annen mulighet for å bruke skolekeglene til borddekorasjonen for påmelding på skolen er å servere søtsaker eller andre snacks i dem. Det trenger ikke være en komplisert skolekegle heller. En enkel kjegleform er like egnet og minner om skolekeglen. Du kan dekorere kjeglen med dekorative elementer som rhinestones, klistremerker eller andre ting. Og barnet ditt kan også hjelpe.

Bordpynt til skolestart

borddekorasjon for skolegang-gave-joggesko-pennholder-fargede blyanter

Selvfølgelig vil barnet ditt også få noen gaver når de begynner på skolen. I tillegg til nødvendig utstyr til skolen som nye blyanter, treningsbøker, fargeblyanter, linjaler, etc., er vanligvis et nytt antrekk inkludert. Du kan bruke dette som borddekorasjon for påmelding på skolen under festen og gi det bort på en original måte. Her fungerer for eksempel en ny sko som midtpunktet på bordet og samtidig som en pennholder.

Ord og meldinger

borddekorasjon-skole-skifer-kjeks-russisk-brød-ambassade-gratulerer

Noen barn kan lese litt før de begynner på skolen. Derfor er bokstaver en god idé som bordpynt for påmelding til skolen. Men selv om barnet ditt ikke kan lese ennå, vil disse informasjonskapslene motivere dem enda mer og øke skolegleden. Russisk brød eller magneter i form av bokstaver og tall er godt egnet for dette.

Vase som borddekorasjon

borddekorasjon-skole-skole-vase-magnet-bokstaver-eng-blomster-eple-bok

Bruk en gjennomsiktig beholder som en vase, som du fyller med magneter som allerede er nevnt etter at du har lagt en vakker bukett i den. I tillegg kan du kombinere vasen med en bok, penner eller andre skoleartikler. Så du får en fargerik, barnevennlig borddekorasjon for påmelding til skolen.

Dekorer dessertbord

borddekorasjon-skole-vegg-dekorasjon-krans-kake-første-dagen-av-skolen-feiring

Et dessertbord er også en god idé for skolens påmeldingsfest. Selvfølgelig må den dekoreres på riktig måte. En leken kake og andre fargerike desserter er faktisk en passende borddekorasjon for påmelding til skolen. Imidlertid kan en veggdekorasjon laget av kranser som dette være et flott tillegg. Vifter eller lykter er også egnet.

Tavler som pynt

borddekorasjon-opplæring-original-tallerkener-tavler-navn-gjester-bøker-dekorasjon

Tavler kan være det første du tenker på når du tenker på skolen. Og siden du også kan tegne fantastisk på dem, kan du også bruke dem til borddekorasjon for skolegang. I form av en tallerken, kan bord også fungere som navneskilt for gjestene. Snacks er selvfølgelig pakket inn i brødpapir.

Vase laget av blyanter

borddekorasjon-skole-skole-vase-blomster-bord-bokstaver-kritt-frokost

Lag en original borddekorasjon for påmelding til skolen, som du deretter kan bruke som en vase. Ta en gammel, vanntett beholder og stikk blyanter over den. Den beste måten å fikse disse på plass er å bruke en varm limpistol. Denne dekorasjonen til skolestart blir mer leken hvis du bruker fargeblyanter. Et regnbue -utseende har for eksempel en flott utstråling.

Tilbake til skolen dekorasjon

borddekorasjon-skole-gratulerer-vegg-dekorere-bokstaver

Hvis du ikke vil holde en fest når du begynner på skolen, kan du lage frokosten litt mer original den dagen du begynner på skolen. Akkurat som en bursdag! Heng opp en krans med hilsener og gratulasjoner og designe et ekstra bord til skolestarteren og søsknene deres. Du kan deretter designe bordet med hvilken som helst borddekorasjon for skolegang. Bruk våre ideer til dette!

Tinkerbordpynt for påmelding på skolen

bord-dekorasjon-opplæring-ord-design-blyanter-viskelær-lim

Her er en annen idé for å lage bokstaver. Det brukes redskaper som brukes i klasserommet for å holde temaet i gang. Viskelær, forskjellige penner eller til og med lim er egnet. I prinsippet kan du la fantasien løpe løpsk og kombinere et stort utvalg av objekter med hverandre. Du kan også bruke bokstavene til å organisere et skrivespill eller bare bruke dem som borddekorasjon for påmelding til skolen.

Tinkerbokstaver

borddekorasjon-opplæring-bokstaver-tinker-viskelær-stikker

For denne borddekorasjonen, klipp først ut en mal fra papp som representerer den respektive bokstaven. Fest deretter de valgte objektene til denne malen med lim. Disse bør fikses på en slik måte at det er best å ikke se malen under. På denne måten kan du designe hele alfabetet eller tallene.

Bilder for påmelding til skolen

borddekorasjon-skole-ramme-diy-kritt-fargerikt-foto-idé

Ved skolestart blir det selvfølgelig tatt mange bilder med hele familien. Slik at de får et originalt utseende, kan du lage en slik ramme sammen med barna dine, som også kan brukes som dekorasjon og borddekorasjon for skolegang resten av tiden. Klipp en ramme ut av papp og lim den deretter med farget kritt. Du er også velkommen til å legge til bokstaver.

Enkel dekorasjon for påmelding til skolen

borddekorasjon-skole-hjerte-stykke-bøker-penner-temafest

Hvis du ikke lenger har tid til å lage håndverk, velger du en slik borddekorasjon for skolegang, som settes sammen veldig raskt. Stable noen barne- eller lærebøker midt på bordet og ordne dem med en blyantholder, kritt og andre skoleartikler som du allerede har kjøpt som en forhåndsregel for skolestart.

Lag bordpynt selv for påmelding på skolen

bord-dekorasjon-skole-rød-papir-tallerken-eple-form-navneskilt

Eplet er et symbol for påmelding til skolen. Da det ikke var godteri ennå, ble frukt gitt bort for påmelding til skolen og andre anledninger. Du kan også bruke dette symbolet til borddekorasjonen for påmelding på skolen. En rød papirtallerken kan raskt forvandles til et eple og dermed raskt vekke barnas appetitt.

Gi bort skoleartikler

borddekorasjon-skole-skole-redskaper-penner-tape-linjal-moro

Barnet ditt kommer garantert til å bli veldig glad for de nye skolene. Du kan øke gleden ved å bare gi den til barnet på skolens påmeldingsfest og det i form av en borddekorasjon for påmelding til skolen. Det gjør hele atmosfæren mer interessant for barnet. Uansett hvor du ser, er det alltid noe nytt å oppdage – akkurat som i de kommende skoledagene …

Rask bordpynt for påmelding på skolen

borddekorasjon-skole-bord-omslag-inspirasjon-barnefest-plast-tallerken

Med en mørk duk kan du markere de fargerike borddekorasjonene for påmelding til skolen, uansett form. Hvis du har et gammelt bord, kan du redesigne det på en original måte. Bare mal det med tavlemaling. De inviterte barna kan tegne og skrive på bordet under og etter middagen. Det gjør det mye morsommere å spise!

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv