15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enkelt å dekorere kaker – 18 sukker -søte ideer med instruksjoner

Elsker du kaker og er du en lidenskapelig hobbybaker? En fortryllende dekorasjon er utvilsomt en del av denne søte delikatessen. Avhengig av anledningen og den nødvendige innsatsen, er det uendelige måter å dekorere kaker på. I denne artikkelen gir vi deg gode ideer og instruksjoner om hvordan Dekorer kaker, samt verdifulle tips om visse teknikker for dekorasjon. Selv om du ikke har erfaring med å dekorere, kan du gjøre de selvbakte kakene til ekte kunstverk og skjemme bort gjestene dine med ekte godbiter.

Dekorer kaker – lag flotte dekorasjoner med de riktige verktøyene og hjelpemidlene

kake-pynt-perle-smørkrem

Avhengig av dekorasjonen trenger du riktig tilbehør for å dekorere en kake, slik at du kan dekorere den trygt og enkelt. Et grunnleggende sett med roterbart kakefat, kakerett, en sprøytepose med forskjellige pipedyser, modelleringsverktøy, en rullepinne, kakeskærer og maler lover deg en flott baking- og dekorasjonsopplevelse med perfekte resultater. Når du skal pynte kaker, kan du bruke kremfløte, smørkrem, fondant, marsipan og frukt og trylle frem ekte smykker.

Lag sjokoladepynt til paier, kaker og lignende selv

DIY gelatinballer for dekorering av bakverk – instruksjoner og ideer til kakedekorasjon

Stek din egen ombre kake til påske med denne oppskriften – ideer til farger og kakepynt

Dekorer kaker med smørkrem

smørkrem-stripe-kake-runde-blomster

Denne fantastiske kaken med smørkrem i en rik kongeblå kan lett kopieres hjemme, selv som nybegynner. Å pynte kaker tar tid, så det er viktig å planlegge nok tid og ikke jobbe under tidspress. Når du arbeider med smørkrem, påfører du først et tynt lag smørkrem, som fungerer som et underlag. Hvis det første laget med smørkrem allerede er hardt, kan du belegge kaken tykt og vie deg til å dekorere. Legg en stor klatt midt på kaken og begynn å spre kremen utover kanten fra midten.

Enkle teknikker for å dekorere kaker for et fortryllende utseende

krem-rose-gul-frukt-dekorere-kake

Bruk kringlekortet til å fjerne overflødig krem ​​og kjør det over kantene og sidene til overflaten blir glatt. Nå kan du dekorere kaken din etter behag. Du trenger ikke noe tilbehør for den flotte stripen, bare kjør kniven over kakens overflate i en spiral. Smørkremen er ikke bare velsmakende, men også veldig egnet for sprøyting av forskjellige blomster, ornamenter og frills. Med en sprøytepose og matchende rørdyser kan du dekorere kakene dine med vakre roser eller andre blomster.

kake-pynt-kniv-smørkrem

Smørkremen er en passende base for fondant på grunn av det høye fettinnholdet. For eksempel, når du dekorerer kaker med smørkrem, kan du legge til ekstra aksenter av fondant eller tannkjøttpasta. Du kan også bruke frukt til å dekorere kaker og gi kaken en deilig fruktig smak. Med smørkrem og den såkalte kronbladsteknikken kan du oppnå det imponerende utseendet på kaken på bildet ovenfor. Bruk den runde pipedysen til å sprute prikker av ønsket størrelse på kaken. Bruk den runde enden av en skje eller den runde spissen av en kniv for å trekke spissen til den ene siden. gjenta dette til du har fått rundt kaken din.

kake-ombre-smørkrem-pynt-kjegler

Buttercream kan også brukes til å lage flotte fargegradienter. Hvis du bruker smørkrem med forskjellige fargeintensiteter og flytende overganger, kan du lage en deilig kake i et attraktivt ombré -utseende. Når det gjelder å farge kremen, er det alltid bedre å blande inn litt mindre farge og farge om nødvendig om nødvendig. Matfargene kan være veldig intense avhengig av fargen. Enten du bruker kronbladsteknikken som allerede er forklart eller sprayer søte mini-blomster tett sammen, vil kaken være god både når det gjelder smak og utseende.

Bruk farget frosting for flotte fargetoner

Glasur-kake-fondant-rosekrem

Glasur, som du enkelt kan lage av melis og vann, er også egnet for pynt av kaker. Avhengig av smaken du har oppnådd, kan du erstatte vannet med fruktjuice eller gi smaken en aromatisk tone med litt rom. Hvis du vil farge den hjemmelagde kake -glasuren, kan du legge til ønsket matfargestoff dråpe for dråpe til du oppnår ønsket fargeintensitet. Du er velkommen til å velge en lys farge på frostingen og skape flotte kontraster.

Dekorer kaker med blomster

kake-krem-blomster-frukt-sukker dryss

Du kan også dekorere kaker med forskjellige blomster. Enten blomstene er laget av fondant, smørkrem, fondant eller ekte blomster, får de hver kake, tartelett og kake til å se fortryllende vakker ut. Hvis du vil gi hjemmelaget kake et friskt og fargerikt utseende, kan du dekorere den med friske blomster. Hvis du velger ekte blomster, må du få spiselige blomster som er usprøytet og ubefruktet.

Dekorer kaker med fondant

kake-fondant-blomster-frills

Hvis du vil lage en praktfull, frodig, detaljert og moderne dekorasjon for den søte delikatessen selv, kan du lage en kakedekorasjon fra fondant. Sukkermassen er egnet som rullet fondant for dekning av kaker, mens dekorativ fondant kan brukes til modellering og skjæring av forskjellige ornamenter og figurer. Siden sukkermassen er perfekt formbar, kan du trylle frem et uendelig antall motivkaker med fondanten. Hvis du vil dekke kaken med farget fondant og gi den et fortryllende utseende, kan du legge et quiltet mønster til fondantkaken.

bånd-fondant-rosa-gul-kake

Du kan enkelt trykke det sympatiske sjekkede mønsteret inn i fondanten med en kniv. Du kan også veldig enkelt lage attraktive volanger og lage forskjellige kakedesigner med dem. Du kan ruffle den ene siden av lange fondantstrimler med Ball Tool. Pensle fondantkaken med vann og påfør strimlene på en bølgelignende måte slik at frills vises. Legg flere rader rundt kaken. Du kan også lage en fin dekorasjon til kaken din med et fint bånd laget av sukkerpasta.

Dekorer kaker-satengbånd-fondant-rosa

kake-gull-rød-fondant-perlekake-tallerken

Skjær et rektangel ut av sukkermassen og trykk midten sammen med tommelen og pekefingeren. Ta høyre og venstre side til midten og fest med litt sukkerlim. Nå må du designe to bånd til baugen. Du må kutte en trekant ut av to rektangler slik at de spisse endene på båndene dannes. Du kan lage flotte kreasjoner med monokrome, fargede eller glitrende perler. Du kan også lage perler selv fra fondant. kutt ut sirkler med en perforert dyse og form dem til kuler. På denne måten blir perlene like store. For en sjarmerende perleglans, legg litt “perlehvit” matfargestoff i en pose og tilsett kulene. Riste kraftig. Kulene har tatt av malingen. Fix fargen ved å holde perlene over damp i to eller tre sekunder.

Lag en kake med et bikake -utseende

karamell-kake-sjokolade-hvite-blomster

Sjekk ut dette fantastiske bikakemønsteret! Hvis du vil overraske gjestene dine med en søt delikatesse som en konditor, kan du enkelt etterligne denne fine ideen for å dekorere kaker hjemme. Du kan enkelt få det attraktive mønsteret ved hjelp av bobleplast. En stripe av folien, som har bredden og omkretsen på kaken, dekkes med smeltet sjokolade og limes deretter til kanten av kaken. Sett kaken i kjøleskapet og fjern forsiktig folien først når sjokoladen har stivnet

Dekorer kaker med sjokolade

frukt-kake-dekorering-krem-sjokolade

Hvis du vil dekorere kaken din elegant, kan du enkelt oppnå dette med vakre selvlagde ornamenter laget av sjokolade. Bruk sjokolade eller couverture smeltet i et vannbad for dette. Legg et stykke bakepapir på en flat overflate og bruk en sprøytepose til å lage ornamenter du ønsker. Bruk dyser med mindre åpninger for filigranlinjer. Det er ingen grenser for fantasien når du designer sjokoladepynten. Spray på hjerter, sikksakk -linjer eller sirkler, la det stå i noen timer og fjern det forsiktig fra papiret.

sjokolade-revet-kake-smørkrem-bånd

Kaker ser også nydelige ut med et sjokoladegitter. Hvis du synes det er vanskelig å få ønsket mønster, kan du tegne ønsket form med en blyant på bakepapiret og gjenta med sjokoladen. Om du gjør kanten av kaken like bred som selve kaken eller gjør den høyere er helt opp til deg. Begge resultatene er bare flotte!

sjokoladekake-rund-sjokolade-rundstykker-hvit

Du kan også elegant dekorere overflaten på en kake ved hjelp av sjokoladeflis, chips eller rundstykker. For en flott sjokoladepynt kan du rive sjokoladen fint eller grovt med et husholdningsrist. Hvis du vil lage sjokoladeruller selv, må du først smelte sjokoladen og litt tallerkenfett i et varmtvannsbad. Fordel sjokoladen tynt på baksiden av bakeplaten og la den stivne. Du kan deretter skrape sjokoladen i rundstykker med en slikkepott.

sjokolade-hvit-krem-sprut-dekorasjon

Vakre dekorasjoner for kaker er laget av fargerike sjokoladebiter som du raskt og enkelt kan tilberede selv. Fordel hvit, smeltet sjokolade på en flat overflate. Farg litt av sjokoladen etter ønske og fordel den over den hvite sjokoladen. Dryss til slutt sjokoladen med fargede sukkerperler, glitrende dryss eller annet pyntesukker.

Lag karamellpynt til kaker selv

Hasselnøtter-karamell-ganache-sjokoladekake

Hvis du vil fremheve en flott og iøynefallende dekorasjon for kaker med nøtter, kan denne fascinerende dekorasjonen med karamellhasselnøtter være noe for deg. Først av alt må du spire hele hasselnøtter på tannpirkere. Karamelliser sukkeret og ta det av ovnen. Så snart den blir tyktflytende, trekker du hasselnøttene gjennom karamellen for å lage en sukkerstreng. Fest hver tannpirker med karameltråden ned til sukkertråden blir stram.

metall-ball-karamell-kurver-making

Karamell smaker ikke bare deilig søtt som sukker, du kan bruke den til å lage vakre ornamenter til pynt av kaker. For eksempel kan du bruke karamell til å lage karamellkurver. Olje små metallskåler og trekk den litt avkjølte karamellen frem og tilbake over bollene. La kurvene avkjøle og pynt desserten.

appelsin-frukt-karamell-krem-dekorere

Karamellengelhår er et edelt pryd for kaker. For å lage dem må du dyppe en gaffel i karamellen, trekke ut lange tråder og raskt trekke dem over kaken i en sikksakkform. Karamellspiraler er en fiendtlig dekorasjon for paier og kaker som er enkle å lage. Bruk en skje til å trekke lange tråder ut av karamellen og vikle dem raskt rundt håndtaket på en treskje. Trekk forsiktig den skjøre spolen av skjeen.

Siste minutt kake dekor

kremfarget-mønster-gaffel

Selv om det må gjøres raskt, kan du lage fortryllende utsmykninger med litt takt, tålmodighet og enkle teknikker. For eksempel kan du lage bølger eller dekorative fordypninger med baksiden av en skje eller klø store mønstre i overflaten med en gaffel.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner