15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fylling av adventskalendere for kvinner: ideer om hvilken kosmetikk du bør velge som fyll

Adventskalendere fyller ideer for kvinne som velger passende kosmetikk

Store gaver er flotte, men de små overraskelsene er definitivt morsommere for kvinner! Spesielt når det gjelder adventskalendere. Og selv om det nå er et enormt utvalg av ferdige varianter om visse temaer, er det mer individuelt og kjærlig å fylle adventskalenderen selv. Siden de fleste sminke- og pleieprodukter er i lommestørrelse, er de perfekte som fyllinger til adventskalendere. Men å fylle 24 dører med en spesiell gave er ikke så lett. Vi gir deg noen ideer om hvordan du kan overraske din beste venn, søster eller mor med små skjønnhetsprodukter til jul.

Adventskalender å fylle ut

Adventskalender for å fylle store poser Vesker gir nok plass

Uansett om du lager en kosmetisk adventskalender selv eller kjøper en ferdig adventskalender å fylle, er det viktig å tilpasse innholdet til størrelsen på adventskalenderen. på Adventskalenderfe du finner eksempler på fantastiske eksemplarer for å fylle deg selv og testrapporter om mange forskjellige adventskalendere. Uansett er det bedre å velge store poser av stoff eller sekker av jute, som gir nok plass i forhold til bokser. Papirposer som du kan tilpasse med klistremerker og treklemmer er også veldig praktiske.

Fyll adventskalendere med pleieprodukter

Adventskalendere fylles med hjemmelaget rosevannsåpe med pleieprodukter for kvinner

Ved første øyekast er ikke ansikts- og kroppspleieprodukter det beste valget for en gave. Å velge krem, eksfolierende, rensende lotion, etc. som gave er vanskelig fordi de må velges nøyaktig etter hudtype og problemene som skal løses (tørr hud, fet hud, etc.). Men det er alltid unntak. Duftende, vakre såper for eksempel ville enhver kvinne glede seg. EN Leppepomade er et must, spesielt om vinteren, og bryr seg om tørre og sprukne lepper. Hvis din søster eller venn reiser ofte, vil hun finne ut om en Reiseflaske sett eller produkter i reisestørrelse.

Leppeskrubb, øyeputer, fotmasker, negleoljer, badebomber og andre lignende produkter er noen av produktene som ikke alle bruker, men vil gjerne prøve dem. de Håndkrem er også en av få “universelle” midler som ikke er avhengig av faktorer som alder og hudtype.

Fyll adventskalenderen kjæreste ide Jade roller for vakker hud

Kremer mot rynker, akne, cellulitter og andre estetiske defekter i huden bør behandles med spesiell forsiktighet og følsomhet. Du bør bare gi dette til en nær venn som snakker åpent om problemet hennes eller til og med har spurt deg om råd. Vi har noen ideer klare: Anti-cellulitt kopp, Skallhanske mot cellulitter og skadet hud, Rosenkvarts eller jadevalse mot rynker, dermaroller mot kviser.

Fyll adventskalenderen med sminke

Ideer adventskalender fyll kvinne velg dekorativ kosmetikkfettmaling

Hvis du vil være på den sikre siden, kan du ikke gå galt med dekorativ kosmetikk. Tenk på hvilken sminke kvinnen du fyller adventskalenderen for. Har hun alltid lett sminke på øynene, er hun avhengig av den klassiske katteøyelinjen eller liker hun å eksperimentere med farget kohl? Uansett sminke stil, med en liten Øyenskygge palett Du gjør alltid et godt valg i naken- og pastellfarger. Hvis kvinnen ikke bruker mye eller veldig lite sminke, vil vi anbefale en Mascara eller en leppestift å velge i en subtil nyanse. neglelakk er også alltid en god idé. Og den beste delen: det er så mange nyanser at det er nesten umulig for dem å ha nøyaktig den samme.

Fyll adventskalenderen for kvinner med en mini skjønnhetsblender for highlighter

Det anbefales å ikke bruke produkter som foundation, concealer og pulver, da det er vanskeligere og mer individuelt å finne riktig farge og tekstur avhengig av hudtype. Blushen er vanskelig å treffe igjen. Highlighter Imidlertid ville det være en god idé – det vil passe enhver kvinne, uansett alder, og sannsynligheten for feil er mye lavere der. Velg en nøytral nyanse som lysgull eller champagne som fungerer for mange hudtyper.

Små skjønnhetshjelpere er også den perfekte størrelsen for en adventskalender. Skjønnhetsblender, sminkebørster (f.eks. Kabuki), eyelinerstempler, vaskbare sminkefjerner, børsterengjøringsputer, konjac-svamper – de er alle praktiske og gjør hver skjønnhetsrutine enklere, mer behagelig og raskere.

Adventskalendere fyller beste venn ideer naturlig kosmetikk

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon